GrubbaRybba Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dziewczyny i Chłopaki... SUNIA AIREDALE TERRIER SZUKA DOMU!!! Zadzwoniła do mnie pani Marta. Pani Marta mieszka pod Krakowem, ostatnio była na wakacjach na kempingu i przybłąkała się tam sunia. Pani Marta twierdzi, że sunia ma 10 lat. Moim zdaniem jest młodsza. Sunia ma na imię Krysia i jest najprawdziwszym airedale terrier. Choć charakter ma podobno "nieterrierowy", jest bardzo spokojna i łagodna w stosunku do innych psów. Sunia jest bardzo przyjazna, kocha ludzi i cały świat, bawi się z dziećmi. Pani Marta szuka domu dla suni. Sama nie może jej zatrzymać, gdyż ma dwa swoje psy, a jeden z nich nie akceptują Krysi. Pani Marta jest gotowa przywieźć sunię do nowego domu. Ona bardzo się martwi o sunię i szuka jej jak najlepszego domu. Chce też sprawdzić, w jakie warunki trafi sunia. Podaje też telefon do pani Marty: 516 16 80 87. Jeśli ktoś z was zna jakiegoś miłośnika terrierów lub kogoś, kto szuka spokojnego psa, dajcie znać. Jeśli ktoś mógłby sunię ogłosić na jakimś forum terrierów i w innych serwisach, byłabym wdzięczna. Ja ogłosze sunię na allegro, gumtree, populadzie i kupięsprzedam. A oto Krysia: Quote
MonikaP Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Może tu o niej napiszcie... No tak, i w tym miejscu zamieściłam link do terierowego forum, które zdaje się jest tu "na indeksie"... I zamiast nazwy pojawiły się gwiazdki... Quote
AgaG Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 tak tak to ten sam wątek...!!! pani jak widac dwie osoby prosiła o pomoc. Quote
MonikaP Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 AgaG napisał(a):tak tak to ten sam wątek...!!! pani jak widac dwie osoby prosiła o pomoc. Na "zakazanym" forum ja sama napisałam, wklejając post z tego wątku. Quote
GrubbaRybba Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [LEFT]Podnoszę sunie!!! Dziewczyny, czy ja dobrze rozumiem. Jest już jeden wątek tej suni? Możecie podać link do tego wątku? [/LEFT] Quote
GrubbaRybba Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Sunia ma allegro! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=228684204 Quote
black sheep Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Tutaj rybko http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77520 Ale chyba zostaniemy przy twoim Quote
GrubbaRybba Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Napisała do mnie pani z allegro, jest zainteresowana Krysią. Ma dom z ogrodem i psa tej samej rasy. Ma jeszcze porozmawiać z mężem i się odezwać. Tylko trzeba byłoby porozmawiać z właścicielką tymczasową na temat sterylki. Pani z allegro też napisałam, że jeśli byłaby naprawdę zainteresowana, to sterylka jest obowiązkowa, zanim sunia do niej trafi. Quote
GrubbaRybba Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Sunieczko hop do góry!! Nikt do ciebie nie zagląda, a ty wciąż czekasz... :-( Quote
GrubbaRybba Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Kochana dziewczynko, jak masz znaleźć domek, skoro nikt cię nie odwiedza! :-(:-(:-( Wskakuj na pierwszą i szukaj domku!!! Quote
GrubbaRybba Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Oj oj :placz: nikt tu nie zagląda, a ty tylko chcesz mieć domek. :-( Quote
black sheep Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Katastrofa, taka ładna psinka. Może chcesz bannerek? To ktoś tu zagladnie Quote
MonikaP Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 beka napisał(a):Kto może ją na terirkowie umieścić??? Już tam jest.... Quote
GrubbaRybba Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 black_sheep napisał(a):Może chcesz bannerek? To ktoś tu zagladnie Chętnie wezmę bannerek, ale jestem pierdoła i nie umiem wstawić w podpisie dwóch obrazków. Napiszcie mi, jak to zrobić. A tak na marginesie, piękne bannerki zrobiłaś. :loveu: Quote
black sheep Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Skopiuj całe to i wklej w "edycji podpisu" Quote
GrubbaRybba Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Dzięki :loveu: wkleiłam, mam nadzieję, że działa. Quote
rita60 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dopiero teraz znalazłam ten watek,do gory sliczna,pokazuj sie wszystkim,bo jestes tego warta,tutaj sie powinna ustawiac kolejka do Krysi,bo te psy sa cudowne:multi: Quote
black sheep Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Działa działa! Niech się tu wszyscy zchodzą:) Quote
rita60 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dziewczyny,moze poprosze terierowate cioteczki i poogłaszaja Krystynke jeszcze w roznych miejscach,co wy na to:roll: Quote
GrubbaRybba Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 rita60 napisał(a):Dziewczyny,moze poprosze terierowate cioteczki i poogłaszaja Krystynke jeszcze w roznych miejscach,co wy na to:roll: Jeśli możesz, to poproś cioteczki terrierowate. Jasne, to świetny pomysł :loveu:! Będziemy wdzięczne! Quote
Recommended Posts