Jump to content
Dogomania

Mała boksia Roksi i braciszek Dragon z pseudohodowli....już w nowych domkach !!!

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam Wam słodkie maleństwa-1,5-2 miesięczne :loveu: ....Mała jest słodką dziewczynką,bardzo przytulastą i spragnioną towarzystwa- nie uśnie sama:evil_lol: ....[właśnie teraz spi na moich kolanach]...szczeniaków było 7...6 niuniek znalazło już cudowne domki...została ta mała :loveu:...Dzieciaki będą duże :cool1: ....szukają tylko odpowiedzialnych domków.....
Matka maluchów to bokser,a ojciec-jest taki jakiś wyrośnięty:razz: ...

Fotki Misia vel Dragona znajdziecie na 3 stronie:loveu:

a to Roksi

Posted

Witam.
Takiego maleństwa właśnie szukałam.
Niedawno mój kolega uspał swojego 12-letniego psa. Chciałby najlepiej boksera. Wlasciwie to mówił coś o jakieś miniaturce. ale powiem mu o Roksi. A może się zgodzi... w ich domu zrobiło się strasznie smutno...
Takie maleństwo napewno zmniejszyło by ból po stracie ukochanego psiaka.

Posted

Marlena:) napisał(a):
Naprawdę wielkie dzięki....Paulinko-a mówiłaś,ze w Tbg bokserki pójdą jak swieze bułeczki...:roll: ...no i głęboko w to wierzę:p ....

tez mi sie tak wydawało...ale wiesz jak jest, jedni mówią że chcą a potem sie rozmyślaja a potem jak sie pewnie zdecydują to będzie za późno...zawsze tak jest...
a masz może fotki tego jej braciszka?może on sie komuś spodoba?

Posted

Fotek braciszka nie mam...ale się postaram...Pani jest super...tyle tylko,ze samotna i starsza....no a to jest szczeniak :shake: ...Psiak jest naprawdę byczy-największy z miotu...i największy łobuz :lol: ...Jest śliczny....czarno biały...ma piękny biały nosek w czarne słodkie kropy :loveu: ...

Posted

Ivory napisał(a):
Kurcze chciałam szczeniaczka mieszankę boksera płci żeńskiej i znów się spóźniłam :(

to może jakiegoś innego szczeniaczka?Jest dużo dziewczynek choćby nawet miszanka owczarka ,która Marlena ogłaszała. Albo nasze maluszki:loveu:

Posted

Dla TZ-a Edytki mam kogoś super (wysłałam link na g-g)...bo mała nie nadaje się na podwórko,do kojca....:shake: ...za to muszę Wam powiedzieć,ze nad adopcją zastanawia się wymarzony domek dla Roksi-Ivory z TZ-em i Nigrą:loveu: ...i mała narazie czeka na ich decyzję (oficjalnie mówię,ze do niedzieli;) )....

Trzymać kciuki!!!:lol:

Posted

Chciałam zaznaczyć, ze sunia nie spędziła by całego życia zamknięta w kojcu. Wiem jaka jest sytuacja psiaków na wsi, ale akurat wiem jak jest u nich. Dużo miejsca do biegania i zabaw. No ale cóż skoro ma mieszkać w mieście to Wasz wybór ja zaproponowałam doskonały, sprawdzony i bezpieczny dom...