Marlena:) Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Przedstawiam Wam słodkie maleństwa-1,5-2 miesięczne :loveu: ....Mała jest słodką dziewczynką,bardzo przytulastą i spragnioną towarzystwa- nie uśnie sama:evil_lol: ....[właśnie teraz spi na moich kolanach]...szczeniaków było 7...6 niuniek znalazło już cudowne domki...została ta mała :loveu:...Dzieciaki będą duże :cool1: ....szukają tylko odpowiedzialnych domków..... Matka maluchów to bokser,a ojciec-jest taki jakiś wyrośnięty:razz: ... Fotki Misia vel Dragona znajdziecie na 3 stronie:loveu: a to Roksi Quote
Peter Beny Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ja nie dam domku , ale poszukaj na forum Boxerów :cool3: Quote
Paulina-Mloda Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Słodkie maleństwo :) Marlenko - masz wielkie serducho do psiaków :D Quote
Paulina_mickey Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Marlena:)'] ależ ona jest maleńka:loveu: Quote
Marlena:) Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Taa..czasami myślę,ze za wielkie:roll: ...niedługo mnie rozsadzi normalnie:evil_lol: A mała jest....ale za to jaki łobuz...szczeka,warczy,gryzie...:diabloti: Quote
Marlena:) Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 A gdzie reszta cioteczek??....:evil_lol: ...pewnie mają ważne powody... Quote
DuDziaczek Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Jakie kochane malenstwo...Jak tam domek juz jest???:diabloti: Quote
Marlena:) Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Nie....domku ani śladu...ogólnie małe zainteresowanie :shake: .... Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witam. Takiego maleństwa właśnie szukałam. Niedawno mój kolega uspał swojego 12-letniego psa. Chciałby najlepiej boksera. Wlasciwie to mówił coś o jakieś miniaturce. ale powiem mu o Roksi. A może się zgodzi... w ich domu zrobiło się strasznie smutno... Takie maleństwo napewno zmniejszyło by ból po stracie ukochanego psiaka. Quote
Marlena:) Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Super kochana:loveu: ....noi byłaby w pobliżu....dzięki wielkie.. Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Nie dziekuj nie dziękuj bo to jeszcze nic pewnego :) Quote
Paulina_mickey Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ja też pytałam ale na razie nikt nie wyraził zaintereswania:-( Quote
Marlena:) Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Naprawdę wielkie dzięki....Paulinko-a mówiłaś,ze w Tbg bokserki pójdą jak swieze bułeczki...:roll: ...no i głęboko w to wierzę:p .... Quote
Paulina_mickey Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Marlena:) napisał(a):Naprawdę wielkie dzięki....Paulinko-a mówiłaś,ze w Tbg bokserki pójdą jak swieze bułeczki...:roll: ...no i głęboko w to wierzę:p .... tez mi sie tak wydawało...ale wiesz jak jest, jedni mówią że chcą a potem sie rozmyślaja a potem jak sie pewnie zdecydują to będzie za późno...zawsze tak jest... a masz może fotki tego jej braciszka?może on sie komuś spodoba? Quote
Marlena:) Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Fotek braciszka nie mam...ale się postaram...Pani jest super...tyle tylko,ze samotna i starsza....no a to jest szczeniak :shake: ...Psiak jest naprawdę byczy-największy z miotu...i największy łobuz :lol: ...Jest śliczny....czarno biały...ma piękny biały nosek w czarne słodkie kropy :loveu: ... Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 To Roksi ma jeszcze braciszka? Domek dla małej jest u mojego TZ'ta :) Quote
Paulina_mickey Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):To Roksi ma jeszcze braciszka? Domek dla małej jest u mojego TZ'ta :) tak?to super:multi: Quote
Ivory Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Kurcze chciałam szczeniaczka mieszankę boksera płci żeńskiej i znów się spóźniłam :( Quote
Paulina_mickey Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ivory napisał(a):Kurcze chciałam szczeniaczka mieszankę boksera płci żeńskiej i znów się spóźniłam :( to może jakiegoś innego szczeniaczka?Jest dużo dziewczynek choćby nawet miszanka owczarka ,która Marlena ogłaszała. Albo nasze maluszki:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Tak wlasnie, jeszcze duzo maluszków czeka... Quote
Marlena:) Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Dla TZ-a Edytki mam kogoś super (wysłałam link na g-g)...bo mała nie nadaje się na podwórko,do kojca....:shake: ...za to muszę Wam powiedzieć,ze nad adopcją zastanawia się wymarzony domek dla Roksi-Ivory z TZ-em i Nigrą:loveu: ...i mała narazie czeka na ich decyzję (oficjalnie mówię,ze do niedzieli;) ).... Trzymać kciuki!!!:lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Chciałam zaznaczyć, ze sunia nie spędziła by całego życia zamknięta w kojcu. Wiem jaka jest sytuacja psiaków na wsi, ale akurat wiem jak jest u nich. Dużo miejsca do biegania i zabaw. No ale cóż skoro ma mieszkać w mieście to Wasz wybór ja zaproponowałam doskonały, sprawdzony i bezpieczny dom... Quote
Recommended Posts