Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam maila:

"Witam,
Moja przyjaciółka wzięła do siebie pieska, którego ktoś przywiązał pod hipermarketem i zostawił. Ale nie może go zatrzymać.
Piesek jest 3-miesięczny - szczepiony, zdrowy, odpchlony (był u weterynarza, ma założoną książeczkę), jest przemiły.
Przesyłam fotki. .
Czy mogą Państwo pomóc?
Pozdrawiam
Joanna "

Posted

karo20 napisał(a):
Słuchajcie mogę dać tymczas psiakowi ale mieszkam pod Warszawą i obecnie nie mam sie jak ruszyć :(

Karo..byłoby super:) Coś wymyślimy z transportem.
Dałam małego na allegro..jesli nie znajdzie się ewentualny domek do soboty to przytaszczymy bąbelka do Ciebie:) Dziękuję:)

Posted

Nie ma problemu :) byłoby super gdyby domek znalazł sie w tamtych okolicach ale jak się nie znajdzie to na tymczas mogę go wziąść :) Mam już co prawda dwie suczki w domu ze schronu ale one tolerują inne psiaki więc nie powinno być wojny :)

Posted

Witam serdecznie

Z tej strony Marek (SYN :) )

Oto post koleżanki (moniak05) z osiedla która nie wiem czemu ale nie może pisać na swoim koncie :)

Cyt.:"Mogę wziąć pieska na tymczas. Jestem z Poznania i przydałby się jakiś transport ale w ciągu tygodnia mogę podjechać po pieska PKP - oto mój numer telefonu - 508 581 004. Serdecznie Pozdrawiam."

Ja również pozdrawiam :)

Posted

Reno2001 czy wiesz już coś na temat pieska?
Co się z nim dzieje?
Czy znalazł dom?

Jakoś mam złe przeczucia... takie milczenie... żadnych wieści... Oby to były tylko moje pesymistyczne myśli, a nie prawda.