Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maluszek ma 2 dni, jest chłopczykiem. Trudno na razie ocenić jak będzie wyglądał jak dorośnie. Tymczasem jest rudy podpalany. Potrzebuje kogoś, kto go wykarmi, odchowa, pokocha. Razem z nim w kontenerze na śmieci, w zawiązanej reklamówce było jego rodzeństwo...Żadne nie przeżyło! Pomóżcie, bo nie mogę go zatrzymać!
Moje gg: 2446865
tel: 506 81 97 37
PILNE!!!!

P.S. Teraz już tylko szukamy małemu dobrego domku :)

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za daleko, bo chętnie dołączyłabym go do moich osesków...

W reklamówce w rzece, tym razem w kontenerze... "ludzie" - co się z wami dzieje?!:mad:

Guest monia3a
Posted

Normalnie załamka, jak można zostawić psa na tak powolną śmierć :placz:

Ja niestety nie pomogę za daleko :-(

Posted

Zebrrra - a byłaby możliwość dowiezienia malucha np.pociągiem do Rzeszowa? Bo ja nie mogę po niego pojechać ze względu na moje maluchy, których nie zostawię na dłużej. Blisko może nie jest, ale jeśli u Ciebie na miejscu braknie chętnych do opieki...

Posted

Mam 3 dzieci. Jedno, to najmłodsze ma 8 miesięcy. Jest chore. W niedzielę wróciłyśmy ze szpitala. Nadal mi wymiotuje. Auta wogóle nie posiadam. Latam od dziecka do psa. W sumie pies na tym cierpi. Nie mam czasu go przytulić ani porządnie wymasować. Dzieci nudzą. Sajgon! A do tego za tydzień idę do pracy i pies byłby sam! A przecież on tego nie przeżyje! Sama sobie nie poradzę! Nie zdążę też karmić psa rano, gdy na 6:30 muszę być z dzieckiem w żłobku!

Posted

To przeznaczenie.:cool3:

Ja kompletnie nie pamiętam kto jest z jakiego miasta. Tylko po psiakach poznaje:lol: A Ty Bianko kojarzysz mi się jako Anioł od osesków:loveu: I od Kobiego:evil_lol:

Posted

Kara. napisał(a):
To przeznaczenie.:cool3:

Ja kompletnie nie pamiętam kto jest z jakiego miasta. Tylko po psiakach poznaje:lol: A Ty Bianko kojarzysz mi się jako Anioł od osesków:loveu: I od Kobiego:evil_lol:

Czyli od trudnych przypadków :razz:

Posted

Taki trudny przypadek jak Kobiś to mam w domu.W dodatku wyhodowałam sobie tą małą żmiję osobiście, acz całkowicie bezwiednie.:evil_lol:

Nawet nie wiesz jak bardzo zazdroszczę wszystkim,którzy moga być DT:-( Chciałabym mieć warunki, własny kąt i normalnego TZ-ta. :-(Z czego TZ-ta można by jeszcze "urobić" ale reszty nie:shake:

Posted

Jakiś Amicus w Harbutowicach. Muszę go oddać! Już wszystkie moje dzieci mają rota wirusa! Nie wyrabiam na zakręcie! A tam ponoć będą go karmić i opiekować. Zancie ten schron?