*Gajowa* Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Kora to dzielna sunia, pojedyńcze wystrzały nie robią na niej wrażenia. Dopiero w czasie ostrego strzelania po północy schowała się do budy. Dziś w nocy towarzyszył jej Cyganek, który nie chciał być sam bo jego największa przyjaciółka Gaja siedziała cały dzień w domu pod schodami. Quote
beka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Moja Tara podrapała i pogryzła drzwi - tak sie boi... Quote
gdgt Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 wysłałam korę do GW, będzie w piątek. Ogłaszam ją jako psa do stróżowania, ale ponieważ podaję w ogłoszeniach telefon do jayo, to selekcja będzie właściwa :diabloti: gdzie ją jeszcze poogłaszać? Quote
*Gajowa* Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Może to ogłoszenie przyniesie Korze upragniony domek . Quote
gdgt Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 odnowiłam ogłoszenia kory tu i tam. tym razem wykasowałam ze starego tekstu wiadomość o ropomaciczu, napisałam zaś, że to byłby pies pilnujący... Quote
*Gajowa* Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Bo ogłoszenia nie było w piątkowej Gazecie /albo ja ślepa całkiem/ :shake:. Quote
gdgt Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 w takim razie puszczą je dopiero w następny piątek. puszczę ją tez w ofercie. Quote
gdgt Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 ogłoszenia były, nie wiem, czy ktoś dzwonił. w sprawie kropki dzwoniła tylko jedna pani, która szukała swojej zaginione suni :-( Quote
*Gajowa* Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 gdgt napisał(a):ogłoszenia były, nie wiem, czy ktoś dzwonił. w sprawie kropki dzwoniła tylko jedna pani, która szukała swojej zaginione suni :-( Widocznie przeoczyłam ogłoszenie Kory :oops:... Quote
jayo Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Trzymajcie kciuki..... do poniedzialku.. :roll: Quote
*Gajowa* Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Kora będzie miała wizytę jutro koło południa, trzymajcie kciuki. Nie mam niestety umowy adopcyjnej a moja drukarka nie działa :shake:. Quote
esperanza Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Może to przesada, ale może potencjalny dom mógłby wydrukować, albo ewentualnie jeśli wszystko dobrze pójdzie, wysłać? Chyba, że ktoś na kontrolę poadopcyjną pojedzie i wtedy podpisze. Marnie widzę możliwości dostarczenia umowy na jutro. Quote
*Gajowa* Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Potencjalny domek jest blisko , pani przyjedzie autobusem i jeżeli Kora sie spodoba zawiozę ją do domku a przy okazji zobaczę jakie warunki. Quote
ludwa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Barrrdzo mocno kciuki trzymam. jeśli transport będzie potrzebny, to chętnie przewiozę Korę Quote
*Gajowa* Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Kora już w swoim domu :multi::multi::multi: wieczorkiem napiszę wiecej ... Quote
beam6 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Jaka ulga - Koruniu wszystkiego najlepszego w Domku :multi::multi::multi: Quote
jayo Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 W czwartek jedziemy z Gajowa podpisac umowe adopcyjna i odwiedzic Kore w nowym domu. Mam nadzieje, ze juz nie bedzie zadnych komplikacji z sunieczka :cool3: Domek zglosil sie z ogloszenia w Gazecie - gdgt - WIELKIE DZIEKI!!! - i jest wlasnie taki, jaki chcielibysmy, zeby byl.. Kojec, wlasne pomieszczenie z kanapa, wybieg, spacery, spokojni ludzie kochajacy zwierzeta.. Czekamy na relacje Gajowej ze spotkania. Quote
ludwa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Nareszcie, w pełni zasłużony dom dla kochanej suczki Quote
gdgt Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 własna kanapa! to nawet moja księżniczka tak nie ma! fotki nie zapomnijcie trzasnąć! Quote
Recommended Posts