Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Kora była traktowana środkiem przeciwpchelnym ? Pytam bo chce jej wymościć budę świeżą, pachnącą słomą.
Kora do tej pory nie korzystała z budy. Leży sobie na kocyku, z ktorego ma lepszy widok. Zbliżają sie słoty i przymrozki więc kocyk będzie zamakał .

Posted

Dzis zakupiłam i zakropiłam Korze kropelki przeciwpchelne nie mogłam jej trzymać dłużej na kocyku przy takiej pogodzie. Napchałam jej do budy duuużo świeżej słomy a Kora obserwowała mnie i nie dała mi dokończyć
tylko weszła do środka.
Za kropelki zapłaciłam 6 zł . Kora miała opłacony pobyt do 6.10.

• 2 weeks later...
Posted

Super ! Mam nadzieję, ze będzie można wybierać domki.
Kora ma nowego dużego kolegę mix leonbergera - to jeszcze duże dziecko,
prawdopodobnie ma ok roku i Kora próbuje go ustawiać.
Duzy Misio zaczepia ją do zabawy a Korunia z warkiem i ząbkami do niego-
taka niedobra jest. Widocznie tak traktuje gówiarzy bo ze staruszkiem Cygankiem zgadza sie i ma dla niego szacunek.

Posted

Uprzejmie prrosimy o zmianę tytułu: Kora jest zdrową supersuką, o ropomaciczu już zapomniała. Tylko dlaczego do cholery nie może znaleźć domu? :roll:
Z moich wyliczń wynika (w sensie wfinansowych), że zostało jej niewiele czasu... Jeśli przed świętami nie znajdzie domu, nie będziemy mieli pieniędzy na opłacenie jej dalszego pobytu :-(

Posted

Niemożliwe żeby taka fajna, miła suczka nie mogła tyle czasu znaleźć domu. Przecież jest spokojna, strużuje.... I kto ją zaiwzie do schronu....:shake::-(:placz: