*Gajowa* Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Szkoda...:placz: Kora nadaje sie na stróża, jest czujna i potrafi oszczekać intruza. Quote
Owieczka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 *Gajowa* napisał(a):Szkoda...:placz: Kora nadaje sie na stróża, jest czujna i potrafi oszczekać intruza. O! to dobra informacja :razz: Quote
*Gajowa* Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Kora juz bardzo chciałaby mieć swój własny teren do pilnowania. Quote
*Gajowa* Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Czy Kora była traktowana środkiem przeciwpchelnym ? Pytam bo chce jej wymościć budę świeżą, pachnącą słomą. Kora do tej pory nie korzystała z budy. Leży sobie na kocyku, z ktorego ma lepszy widok. Zbliżają sie słoty i przymrozki więc kocyk będzie zamakał . Quote
*Gajowa* Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Czy mogę Korze kupić środek przeciwpchelny? Wiem , ze kupujecie takie rzeczy w hurtowni wiec może ktoś podrzuci i odwiedzi Korę ... Quote
esperanza Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Czy ktoś się wybiera do Gajowej? Quote
*Gajowa* Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Dzis zakupiłam i zakropiłam Korze kropelki przeciwpchelne nie mogłam jej trzymać dłużej na kocyku przy takiej pogodzie. Napchałam jej do budy duuużo świeżej słomy a Kora obserwowała mnie i nie dała mi dokończyć tylko weszła do środka. Za kropelki zapłaciłam 6 zł . Kora miała opłacony pobyt do 6.10. Quote
Fela Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Gajowa, podeślij mi PW z rozliczeniem od ostatniej płatności. Czy nie ma szans na nowe zdjęcia Kory?:roll: Quote
*Gajowa* Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Pamiętajcie o Korze. Zdjęcia bedą jeżeli trafi się jakaś cioteczka z cyfrówką...:lol: Quote
esperanza Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Ogłoszenie adopcyjne Kory ukaże się w styczniowym numerze "Mojego Psa" 19 grudnia. Quote
*Gajowa* Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Super ! Mam nadzieję, ze będzie można wybierać domki. Kora ma nowego dużego kolegę mix leonbergera - to jeszcze duże dziecko, prawdopodobnie ma ok roku i Kora próbuje go ustawiać. Duzy Misio zaczepia ją do zabawy a Korunia z warkiem i ząbkami do niego- taka niedobra jest. Widocznie tak traktuje gówiarzy bo ze staruszkiem Cygankiem zgadza sie i ma dla niego szacunek. Quote
*Gajowa* Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Kora się przypomina... dziś jej nowy kolega wyjeżdża do domku a ona zostaje :-(. Quote
KingaW Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Biedna Korunia...:placz: Dlazcego nikt nie chce takiej wdzięcznej i niebrzydkiej panienki? Quote
*Gajowa* Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Całkiem niebrzydkiej i takiej grzeczniutkiej... A moze by tak tytuł zmienić bo ciut nieaktualny sie zrobił :evil_lol:. Quote
Fela Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Uprzejmie prrosimy o zmianę tytułu: Kora jest zdrową supersuką, o ropomaciczu już zapomniała. Tylko dlaczego do cholery nie może znaleźć domu? :roll: Z moich wyliczń wynika (w sensie wfinansowych), że zostało jej niewiele czasu... Jeśli przed świętami nie znajdzie domu, nie będziemy mieli pieniędzy na opłacenie jej dalszego pobytu :-( Quote
*Gajowa* Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Kora tak bardzo chciałaby mieć swój dom a przynajmniej swój teren z dobrą ciepłą budą. Quote
ludwa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Niemożliwe żeby taka fajna, miła suczka nie mogła tyle czasu znaleźć domu. Przecież jest spokojna, strużuje.... I kto ją zaiwzie do schronu....:shake::-(:placz: Quote
KingaW Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Nie, no żadne tam schrony! Domku, domku znajdź sie! Quote
KingaW Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Mysia biedna. Ani własnego domu. Ani własnego człowieka. Ani nawet zainteresowania nie wzbudza niczyjego. :-( Quote
esperanza Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Dodałam Korę na większość stron adopcyjnych, może to pomoże znaleźć jej dom. Quote
Recommended Posts