Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak tu cisza :loveu:. Kora we wspaniałej formie praktycznie cały dzień korzysta z wolności na wybiegu.To jest wyjatkowo grzeczna i spokojna sunia - moze być dobrym towarzyszem dla osoby starszej jak rownież dzieci /chociaż testu na dzieci nie przechodziła u mnie/.

Posted

Kora jak najbardziej zaakceptuje mieszkanie na zewnątrz w budzie myślę, że ona nie wie co to mieszkanie w domu. Czy byłaby w kojcu przez całą dobę? czy byłaby wypuszczana ? Kora lubi sobie trochę pobiegać, powachać, pojeść trawkę i owoce opadłe z drzew... gdyby miała taką możliwość i gdyby ktoś wykazał zainteresowanie nią i troche pomiział to chyba byłaby szczęsliwa...

Posted

[quote name='*Gajowa*']Czy ktoś się Korunią zainteresował ?[/quote]
Dałam Twoje namiary kobiecie ode mnie z pracy , chce sunie do ogrodu ( kojca) sunię -dlatego żeby drzewek nie obsikiwała ;) jak pies.
to psina dla babki w średnio-starszym wieku :evil_lol:,( bez obrazy ciotki) dlatego odradzałam młodego ONkowatego a poleciłam Kore . Teraz jak zadzwonią , to Kora ma sie pięknie prezentować. A Ty Gajowa masz za zadanie przepytać co i jak... mam nadzieję , że się odezwą. :oops: ( najwczesniej za minimum tydzień czy jakoś tak)

Posted

[quote name='esperanza']Cisza u mnie.[/quote]

Przydałyby się ogłoszenia, nie wiem czy oprócz wyborczej dawałaś jeszcze gdzieś , bo sporo telefonów było w sprawie ONki . Dzisiaj się i nie wyrobiłam i nie dodzwoniłam :shake:

Posted

Ostatnie 2 piątki dawałam po kilka ogłoszeń w Wyborczej.
I nic.
I Kory i dzewczyn z Teresina i Bartunia i .... już sama nie pamiętam.
U mnie 0 telefonów...:shake:

Posted

dziewczyny, mam fajny domek,ale koniecznie musimy sprawdzic czy Kora sie zaaklimatyzuje w mieszkaniu...
I jak reaguje na mlodziaki psiaki ( w domu juz jest 7-8 miesieczna znajda).

Gajowa moze sprobuje ja na pare godzin zabrac do domu, ale warto byloby na dzien z noca.
Czy jest ktos chetny pomoc w tej sprawie?
u nas za duzo wirusow lata w powietrzu..

Posted

Moze jutro uda mi sie Korę zabrać troche do domu. Niestety warunki u mnie nie są normalne. Wczoraj późnym wieczorem wyszła ekipa wymieniająca całą instalację CO i w domu jest totalna rujnacja i brud -
zbieram resztki gruzu i odkurzam wszystko z ceglanego pyłu. Kora jest bardzo strachliwa i będzie się chciała svchować do mysiej dziury przed
taką warczącą maszyna jak odkurzacz.
Z młodym psem Kora się na 100% zgodzi. Ma natomiast poważne kłopoty z zachowaniem czystości i jest to pierwszy pies, który załatwia się w kojcu
i to tuż przy swoim posłaniu mimo , że pól dnia spędza na wybiegu.

Posted

Kilka zdjęć Kory:

Kochana sunia, bardzo spolegliwa i wpatrzona w człowieka. Uszka cały czas położone, tylko na odgłos szeleszczącej siatki podnoszą się ciekawsko do góry. Ale przecież nie każdy musi chcieć hardego ONka, jestem pewna że taka spokojna, nieśmiała sunia też znajdzie u kogoś miejsce w sercu.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
AśkaK dzięki za piękne foty - masz kobieto talent ! Szkoda, że bateria
siadła...:placz:

Gajowa, czy udalo Ci sie wziac sunie do domu choc na chwile?
smsowalam do Ciebie dzis, ale zadna odpowiedz nie przyszla..
A potencjalny domek juz szuka psiura gdzie indziej, bo ja nic nie umiem im powiedziec :-(

Posted

*Gajowa* napisał(a):
AśkaK dzięki za piękne foty - masz kobieto talent ! Szkoda, że bateria
siadła...:placz:

Nie wiem jakim cudem w samochodzie udało mi się zrobić zdjęcia Lence, bateria "ozyła" na 5 minut...jak pech to pech :shake:, z tych zdjęć Korci nie jestem za bardzo zadowolona, za mało pysio widać.:oops:
Ciekawe czemu ona załatwia się koło posłania:oops:, może nie czuje się jeszcze zbyt pewnie i w "tym" momencie woli być w bezpiecznym miejscu..?;)

Posted

Dziewczyny - trzymajcie kciuki, domek chce wziac Kore w piatek lub sobote do siebie - i o ile nie bedzie specjalnych problemow, ktorych przewidziec sie nie da - Kora zamieszka w Otowcku.
Namowilam panstwa, zeby jednak sprobowali wziac Kore, mimo tego, ze nie wiemy jak ona sie zachowuje w domu. Psom jak wiadomo swiatopoglad sie zmienia - Mopcia ciagle nas robi w konia i w nocy sypia na sofie (zreszta nie tylko w nocy) - co oznacza, ze dzikus pierwszej wody docenia wygody :-)