*Gajowa* Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Dzisiaj Kora miała starcie z Kenią suką która jest u mnie w DT. Przez siatkę i furtkę sunie się pieknie witały nawet lizały po mordkach. Kiedy dziś Kenia wślizgnęła sie za mna przez furtkę do drugiej części ogrodu nie przejęłam sie zbytnio bo byłam pewna, że się lubią. Po chwili jednak Kenia położyła Korze głowę na karku a Kora się postawiła i zaczęły się kotłować. Trudno było je rozdzielić bo oczywiście nie chciały słuchać moich poleceń a kran z wodą na zime zakręcony. Całe szczęście, że nie byłam sama i udało sie dość szybko suki rozdzielić. Bilans jest taki, że Kora ma zadrapanie pod okiem i ślad na krawędzi ucha a Kenia ślad po zębie na piersi. Quote
Fela Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Nie lubi dziewczyna być podporządkowana... Całe szczęście, że na zadrapaniu się skończyło. Quote
KingaW Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 U mnie też jadka! Chłopaki się poryzły, a bilans jest atki, że mam sińca i slady paszczy Bartka na kolanie. A Barek nie wiemy czy szczepiony na wściekliznę! Oczekujcie, więc, najgorszego! Quote
*Gajowa* Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Korunia zaczęła strasznie, linieć podszerstek wychodzi z niej kłębami. Z czesaniem jej nie jest łatwo bo Kora jak podchodzi do człowieka albo człowiek do niej natychmiast sie kładzie brzuszkiem do góry i można czesać tylko brzuch :loveu:. Quote
KingaW Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 A brzunie zazwyczaj szczególnie włochate nie są...:p Quote
*Gajowa* Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ale walczymy dzielnie z kłakami... dziś Korę dopadłam na dobre pół godziny. Pod koniec uciekała od mnie bidula :eviltong:. Czy Kora została zaproponowana do tego domku ze starszym jamnikiem, o którym była mowa na wątku ogólnym ? Quote
gdgt Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Gajowa, kora została zaproponowana. Ale to jest bardzo wątpliwy kontakt, tzn. chłopak ma w adresie mailowym datę 1980, czyli jest młodą osobą, poza tym kontaktował się ze mną wcześniej jakiś miesiąc temu przy okazji małego Piegusa, więc chyba sam nie wie, czego szuka. No i oczywiście nie odpowiedział na mojego maila, ani mailowo, ani telefonicznie. Więc nie należy sobie robić nadziei. Ale zadzwonię do jayo, żeby ona z kolei zadzwoniła i pomęczyła pewien kontakt... Quote
jayo Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Pomecze kontakt, tyle ze moze byc problem, jesli ona bedzie usilowac dominowac. U ludzi jest stanowcza kaukazka.. Quote
*Gajowa* Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Z Gają Kora się nawet zgadza ... ale Gaja nie jest stanowcza :shake:. Quote
*Gajowa* Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Kora ale daleko spadłaś... ciotki nie zaglądają :mad:. Quote
ludwa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Zaglądają. Tylko domku nie ma a tylko żal że ona ciągle czeka....:-( Quote
Fela Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ludzie, święta przyszły, kasa się skończyła, domu nie ma. Korę pewnie będzie czekała eksmisja z powodu niezapłaconego pobytu :'-( Quote
ludwa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 To chyba będzie pierszy pies wyciągnięty i odwieziony do schronu:shake: Gdybym mogła mieć trzeciego...:-( W końcu któryś by stróżował....bo w przeciwieństwie do moich cielątek Korcia przynajmniej pilnuje domku. Będzie teraz schroniska pilnowała?????!!!:placz: Quote
beka Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Boże ona tak odżyła i teraz ją z powrotem do schronu......:( Quote
gdgt Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 podnoszę i ponawiam pytanie. odpowiedź może być na priva. Quote
beka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Dzis jaznów widziałam. Dziewczyny ona nie wytzryma w schronie.. Byle buda. Ona taki dobry stróż. Nie musi być kanapa.... Quote
lika Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Dziś odnowiłam ogłoszenie Kory na adopcje.org Do tej pory obejrzało to ogłoszenie 4700 osób i nic :-( Może jakiś bardziej chwytający za serce tekst napisać? Quote
gdgt Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 to nie jest bardzo popularny portal. ja bym zainwestowała w ogłoszenia na 4 lapach, moim pupilu, aaby, żółtych stronach. i chyba trzeba wprost napisać, że to idealny pies do stróżowania. Quote
gdgt Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 kto zajmuje się ogłaszaniem kory? dziś kupiłam żółte strony GW i nie znalazłam ani jednego ogłoszenia naszych psów, nic dziwnego więc, że nikt nie dzwoni. Quote
Recommended Posts