neverend Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Fama siedzi sobie w budynku...w Tygodniu mamy sprawdzić tą rodzinę... ale chyba nie za bardzo...Fama musi mieć dobry dom, bo to dobra sunia.. Quote
BasiaD Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Nie oddawajcie suni na łańcuch... To taka młoda psinka.. Dziś widziałam jak młody człowiek ( około 14 lat) wyszedł na spacer z 2 amstafopodobnymi psiakami. Spuścił je ze smyczy.. Jeden biegł w moim kierunku, ale na zawołanie Pana zawrócił... Sprawdźcie bardzo dobrze ten domek ( chociaż mnie już z góry - łańcuch-źle pachnie). Taki psiak powinien mieć przyjaciól a nie siedzieć na łancuchu i odstraszać potencjalnych chętnych do wejścia na posesję... Quote
BasiaD Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Taka dobra sunia powinna mieć dobry domek a nie stać na łancuchu i to jeszcze na dodatek jak zima za pasem... Quote
neverend Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dokładnie...To krótkowłosy psiak..Jesteśmy bardziej na "nie" niż na "tak". Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Co z malutką ślicznotką???? Quote
neverend Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Staram się umówić na kontrolę przedadopcyjną z tą rodziną...nie wiem... mnie tam niezbyt się kwapi do oddawania jej w to miejsce,ale nie byłam tam jeszcze. Mam przygotowaną ankietę,ale jak na razie nikt nie odbiera telefonu...??? Quote
sisia0 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dokładnie never .. przetestuj ich dobrze ! Jak oddać to tylko w dobre ręce :)) Quote
neverend Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 no więc sunia nie idzie do tych państwa z racji małego dziecka... poleciłam im szczeniaczka, bo warunki mieli dobre i mieszkaniowe i otoczenie spokojne...Poza tym żona tego pana, z którą rozmawiałyśmy nie pracuje, więc całe dnie oprócz dziecka spędzałaby z psiakiem:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Jak sytuacja u małej??? Może by jej wystawic allegro czy cos... Quote
neverend Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Jak sytuacja u małej??? Może by jej wystawic allegro czy cos... o tak...byłoby świetnie:) Quote
Aga_Mazury Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Bardzo Was przepraszam.....zapomniałam napisać... Famusia juz ma swój Kochający domek....od kilku dni Quote
Matusz Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Bardzo Was przepraszam.....zapomniałam napisać... Famusia juz ma swój Kochający domek....od kilku dni suuper !! :multi::multi::multi: a gdzie trafiła ??????? Quote
neverend Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 matusz5 napisał(a):suuper !! :multi::multi::multi: a gdzie trafiła ??????? ojoj...jakoś taką pustkę zauważyłam w schronie...ale Famcia?? wooow:) mam nadzieję,że nie do tych państwa z dzieckiem... Quote
lidka_park Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 no to Agus trzeba zmienic tytuł :multi: Quote
neverend Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 lidka_park napisał(a):no to Agus trzeba zmienic tytuł :multi: i u SOni!!! Quote
Recommended Posts