Aga_Mazury Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Trafiła do schroniska z interwencji..błakała się pod Ostródą... Ma jakies 3-4 lata, widac , że najprawdopodobnie urodziła niedawno szczenięta. Bardzo spokojne usposobienie zarówno do ludzi jak i zwierząt. Poprostu Kochana :calus: Quote
neverend Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Aga_Mazury'] och...jak ziewa... Quote
neverend Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Fama na górę Kochana Dokładnie, posłuchaj Ciotki!!! Quote
Jenny19 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 śliczna sunia wrzuciłam ją na ogólny o bullach na dogo mogę ją poogłaszać ale przydałoby się więcej informacji np,jaki ma stosunek do innych zwierząt edit: "Bardzo spokojne usposobienie zarówno do ludzi jak i zwierząt." niech żyje czytanie ze zrozumieniem:diabloti::eviltong: Quote
dariaopole Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 bidula te cycoszki takie wielkie ma, urodziła szczeniaki i juz przestała byc potrzebna......masakra co się dzieje z tymi ludźmi :shake: Quote
Aga_Mazury Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Fama wspaniała sunia...nadal w schronisku... wczoraj zauważyłam jak przez przypadek uciekła z budynku przy otwieraniu drzwi...i ktoś krzyknął....ona zaraz biedna podkuliła ogonek ... bardzo spokojna...lubiąca siedziec na parapecie sunieczka :) Quote
dariaopole Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Piekna, łagodna i grzeczna Fama biegnie prędziutko na pierwszą stronke !!! Quote
neverend Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Taki typ subtelnej, ale i dobrze wychowanej psinki...Trochę przestraszona, ale grzeczna i podporządkowana... Quote
Jenny19 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 wrzuciłam ją na amstaff-pitbull amstaff-civ amstaff-info Quote
Matusz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Jenny19']wrzuciłam ją na amstaff-pitbull amstaff-civ amstaff-info dziękujemy !! :Rose: Quote
Aga_Mazury Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Fama pojechała do nowego domu...... malenka, Kochana sunieczko....SZCZĘŚCIA Quote
Matusz Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Fama pojechała do nowego domu...... malenka, Kochana sunieczko....SZCZĘŚCIA suuper !! :loveu: a coś więcej wiadomo ?? do kogo i gdzie ??:razz: Quote
Aga_Mazury Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 ...i już ją oddali.... bo nie dogadała się z psiakiem, który był już w domu :( Fama szuka.....domu ponownie Quote
Matusz Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Aga_Mazury']...i już ją oddali.... bo nie dogadała się z psiakiem, który był już w domu :( Fama szuka.....domu ponownie wiem, zapomniałem napisać z tego wszystkiego... ale sunia nie przejęła się za bardzo, cieszyła się bardzo na widok p. Ewy :) dzisiaj jak byłem, to ona jest taka przytulaśna, niesamowita jest:loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Poproście o przeniesienie watku!!! Ale to ona nie potrafiła sie dogadac czy pies tych byłych "nowych" właścicieli???? Quote
dariaopole Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ania pewnie prawdy się nie dowiemy skoro ludzie tak pochopnie ją wzięli i oddali !! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Co u sunieczki????? Moze jakies ogłoszenia by zrobic...allegro najlepiej. Quote
lidka_park Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Dzis po sunie zgłosiła sie jakas młoda para z dzieckiem chciała ja na podwórko, jak sie okazało przy bardzo ruchliwej ulicy, wiec pewnie na łancuch... Fama co prawda jest kochana, ale nigdy nic nie wiadomo i jednak powinna trafic do odpowiedzialnych ludzi a tym źle z oczu sie patrzało, dlatego najpierw kontrola przedadopcyjna, zobaczymy co z tego wyniknie Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Te cycuszki:( Kochana sunia. Quote
Recommended Posts