Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]p.Ela czekała całą sobote tam w klasztorze i nikt się po Misia nie zgłosił mimo,że byli umówieni. Nie wiem co się stało. Fiziu Ty miałaś kontakt z tymi osobami,może mogłabyś do nich napisać i zapytać czy rezygnują czy może coś sie stało. Już jest mi głupio przed p. Elą,wysyłam jej kolejne osoby,ona czeka,cieszy się ,że sie Misiowi udało w końcu,księża się podobno zgodzili bez problemu go oddać,nawet się cieszyli ,że mu będzie lepiej a tu drugi raz nikt nie przyjechał :(
[/LEFT]

Posted

[LEFT]P.Ela czekała cała sobotę w klasztorze i nikt po Miśka nie przyjechał mimo,że się wcześniej umawiali. Księża nawet byli zadowoleni z tego,że Misiek pojedzie do nowego domu,nie sprzeciwili się oddaniu go no ale niestety nowi opiekunowie chyba zrezygnowali. Może mogłabyś Fiziu napisać do nich maila i zapytać co się stało? Chociaż mam wrażenie ,że to i tak strata czasu.
[/LEFT]

Posted

Najgorsze to to, że dużo jest takich ludzi, co najpierw zawracają tyłek, dają nam nadzieję, a potem siedzą cicho...:razz:

Mam nadzieję, że Misiek znajdzie jednak szybko prawdziwy dom.

Posted

Trzeba wierzyć a nie wątpić;).Dom MUSI się znaleść!!!

A tak swoją drogą to baaardzo jestem ciekawa jak teraz wygląda Misiek.Na tych pierwszych fotkach jest łysy,teraz pewnie już futerko odrosło.Jest szansa na aktualne zdjęcia??

Posted

Polarna Legenda, zrobilam banerki dla Misia ale nie wiedzialam jaki tekst dac.Jesli cos zmienic to nie ma sprawy,daj znac na PW to popoludniu poprawie:lol:

500x100 Pikseli

250x100 Pikseli

125x100 Pikseli

Posted

[LEFT]Oni są podobno bardzo biedni i sami żyją w ciężkich warunkach co może ich trochę tłumaczyć. Z tego co wiem psy się do niech przybłąkały,nie wzięli ich rozmyślnie co jednak nie zmienia faktu,że skoro już je mają to powinni im zapewnić jakieś minimum albo oddać je komuś kto ma takie możliwości. Tyle osób tam przyjeżdża wiec pewnie ktoś by pomógł w szukaniu dla nich domu. Dobrze,że jest p.Ela która ruszyła tą sprawę i zaangażowała w to inne osoby.
[/LEFT]