Polarna Legenda Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 :shake:Misku do góry!!!Szukamy domku!Ciotka ma ostatnio troche mało czasu ale od jutra luz!I lecimy dalej z ogłoszeniami:kiss_2: Z Allegro było jedno zapytanie o Misia(odpisałam,czekam na odp.),jedna rada by zgłosić sprawę do TOZ-u i ...cisza.:shake: Quote
fizia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Dostałam dzisiaj takiego maila Dobry wieczor czy ogłoszenie na stronie eoferty doczyczące pieska husky Miśka z Częstochowy jest aktualne . Ewelina Rakszewska Quote
truskawa144 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [LEFT]Fiziu odezwał się do mnie pan z Wrocławia w sprawie Misia,podobno pisałaś do niego maila wiec będziesz wiedziała o kogo chodzi. Muszę go skontaktować z p.Elą która się Misiem opiekuje bo ona wie gdzie on mieszka (bo pan chce po niego przyjechać). Mogłabyś mu napisać maila z numerem p. Eli? Najlepiej jeszcze dzisiaj. Numer musi być gdzieś na początku wątku ale mnie sie jakieś dziwne rzeczy dzieją z komputerem i po prostu nie mogę wskoczyć na początek. [/LEFT] Quote
Polarna Legenda Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Na Allegro też ma jednego obserwatora. Quote
fizia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Truskawa jakoś nie mogę znaleźć maila od Pana - miałam chyba 3 maila w sprawie Misia, ale wydaje mi się, ze wszystkie od pań...czy mogłabyś mi przesłać adres do tego Pana? upendo@op.pl Zaberam się za szukanie numeru Pani Eli Quote
truskawa144 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [LEFT]On do mnie dzwonił a nie pisał wiec ja nie znam jego adresu, w tle słyszałam kobiecy głosy który mu coś podpowiadał wiec może to para chce Misia adoptować i pisała pani ale dzwonił pan. Może to Ci coś ułatwi,pan powiedział,że dostał maila,że Misiek jednak jest do adopcji,że od "jakiejś" pani Anny (wiec przypuszczam,że chodzi o Ciebie),że znalazł go na "kupiępsa". Pan jest z Wrocławia. [/LEFT] Quote
fizia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Co prawda nikt z tych, którzy pisali, nie podał swojego miejsca zamieszkania, jedynie ta Pani z Krakowa, która kiedys pisała, że mogłaby Misia wziąć ewentualnie za jakiś czas. Ale napiszę na te adresy - którys powinien być dobry skoro od pani Anny:) Problem tylko w tym, że przeglądam wątrek, jestem gdzieś w połowie i nadal nei widzę numeru do Pani Eli... Znalazłam za to opis Florida-blue "to jest Sanktuarium Ojca Pio, Tzw górka przeprośna, jesli chcesz na nogach dojść to autko zostawiasz przy Pegazie i idziesz w góre drogą , kosciół jest po prawej a psy po lewej stronie - tam kiedys ksiadz miał stajnie (miał 2 konie, ale to chyba z 10 lat temu było) jesli autkiem to koło pegaza tak jak asfalt prowadzi jedziesz w prawo i pozniej łukiem w lewo do góry i na szczycie górki w lewo przez pola dróżką. Są takie "drogowskazy" do sanktuarium. Ze stadniny widac czubek tego koscioła." Quote
fizia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kurcze no nie wiem, nie znalazłam tego numeru do Pani Eli... Quote
truskawa144 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [LEFT]p.Ela 604354512 Już znalazłam w mailu,tu chyba nie ma numeru. Nie pamiętam. Nie wiem jak Ci bardziej pomóc w szukaniu tej osoby która dzwoniła. [/LEFT] Quote
fizia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Napiszę na te 3 adresy, które mam - któryś musi być w taki razie dobry, tylko nie znalazłam numeru telefonu do Pani Eli, a skoro Pan nie jest z Częstochowy to pewnie taki opis Florida-blue Mu nie wystarczy Quote
fizia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ok udało się, to byłmaz Pani, która pisała dzisiaj Dziękuję za informację , tak to dzwonił do Pani dziś mój mąż.dziś jest już za późno ale jutro się odezwę do Pani Eli. jeszcze raz dziękuję.serdecznie pozdrawiam Ewelina Quote
truskawa144 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [LEFT]Ufff,no to fajnie,że się udało. Oby oznaczało to dom dla Misia. [/LEFT] Quote
pusia2405 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Oby to był koniec łańcuchowego życia... Quote
fizia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Mam nadzieję, że to poczatek normalnego, dobrego życia dla tego psiaka! Quote
truskawa144 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [LEFT]Z tego co wiem to nowi opiekunowie mają przyjechać po Misia w sobotę,już rozmawiali z p.Elą a ona z moją wetką a ona ze mna. Księża nagle zaczęli oczywiście sie wycofywać z oddania Miśka ale zostali troche postraszeni i jeśli tylko nowi opiekunowie się zjawią Misiu jedzie z nimi. [/LEFT] Quote
fizia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Niech teraz nie udaja, że tak im na Misiu zależy... Quote
Polarna Legenda Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Wspaniałe wiadomości!Oby Misiek znalazł wreszcie szczęście:multi: Mam nadzieje że księża nie bedą robili problemów:angryy: Quote
zdrojka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Oj, oby się udało, obserwuję watek od początku i mam cichą nadzieję, że wszystko się uda. Miśku kochany, niedługo pewnie będziesz miał domek :multi: Quote
sahara Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 zdrojka napisał(a):Oj, oby się udało, obserwuję watek od początku i mam cichą nadzieję, że wszystko się uda. Miśku kochany, niedługo pewnie będziesz miał domek :multi: Ja się mogę podpisać pod postem Zdrojki. Strasznie się cieszę, oby wszystko poszło dobrze. :multi: Quote
Recommended Posts