Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:shake:Misku do góry!!!Szukamy domku!Ciotka ma ostatnio troche mało czasu ale od jutra luz!I lecimy dalej z ogłoszeniami:kiss_2:

Z Allegro było jedno zapytanie o Misia(odpisałam,czekam na odp.),jedna rada by zgłosić sprawę do TOZ-u i ...cisza.:shake:

Posted

Dostałam dzisiaj takiego maila

Dobry wieczor
czy ogłoszenie na stronie eoferty doczyczące pieska husky Miśka z Częstochowy jest aktualne .
Ewelina Rakszewska

Posted

[LEFT]Fiziu odezwał się do mnie pan z Wrocławia w sprawie Misia,podobno pisałaś do niego maila wiec będziesz wiedziała o kogo chodzi. Muszę go skontaktować z p.Elą która się Misiem opiekuje bo ona wie gdzie on mieszka (bo pan chce po niego przyjechać). Mogłabyś mu napisać maila z numerem p. Eli? Najlepiej jeszcze dzisiaj. Numer musi być gdzieś na początku wątku ale mnie sie jakieś dziwne rzeczy dzieją z komputerem i po prostu nie mogę wskoczyć na początek.
[/LEFT]

Posted

Truskawa jakoś nie mogę znaleźć maila od Pana - miałam chyba 3 maila w sprawie Misia, ale wydaje mi się, ze wszystkie od pań...czy mogłabyś mi przesłać adres do tego Pana?
upendo@op.pl

Zaberam się za szukanie numeru Pani Eli

Posted

[LEFT]On do mnie dzwonił a nie pisał wiec ja nie znam jego adresu, w tle słyszałam kobiecy głosy który mu coś podpowiadał wiec może to para chce Misia adoptować i pisała pani ale dzwonił pan.
Może to Ci coś ułatwi,pan powiedział,że dostał maila,że Misiek jednak jest do adopcji,że od "jakiejś" pani Anny (wiec przypuszczam,że chodzi o Ciebie),że znalazł go na "kupiępsa". Pan jest z Wrocławia.
[/LEFT]

Posted

Co prawda nikt z tych, którzy pisali, nie podał swojego miejsca zamieszkania, jedynie ta Pani z Krakowa, która kiedys pisała, że mogłaby Misia wziąć ewentualnie za jakiś czas.
Ale napiszę na te adresy - którys powinien być dobry skoro od pani Anny:)

Problem tylko w tym, że przeglądam wątrek, jestem gdzieś w połowie i nadal nei widzę numeru do Pani Eli...

Znalazłam za to opis Florida-blue

"to jest Sanktuarium Ojca Pio, Tzw górka przeprośna, jesli chcesz na nogach dojść to autko zostawiasz przy Pegazie i idziesz w góre drogą , kosciół jest po prawej a psy po lewej stronie - tam kiedys ksiadz miał stajnie (miał 2 konie, ale to chyba z 10 lat temu było)

jesli autkiem to koło pegaza tak jak asfalt prowadzi jedziesz w prawo i pozniej łukiem w lewo do góry i na szczycie górki w lewo przez pola dróżką. Są takie "drogowskazy" do sanktuarium. Ze stadniny widac czubek tego koscioła."

Posted

Napiszę na te 3 adresy, które mam - któryś musi być w taki razie dobry, tylko nie znalazłam numeru telefonu do Pani Eli, a skoro Pan nie jest z Częstochowy to pewnie taki opis Florida-blue Mu nie wystarczy

Posted

Ok udało się, to byłmaz Pani, która pisała dzisiaj

Dziękuję za informację , tak to dzwonił do Pani dziś mój mąż.dziś jest już za późno ale jutro się odezwę do Pani Eli. jeszcze raz dziękuję.serdecznie pozdrawiam
Ewelina

Posted

[LEFT]Z tego co wiem to nowi opiekunowie mają przyjechać po Misia w sobotę,już rozmawiali z p.Elą a ona z moją wetką a ona ze mna. Księża nagle zaczęli oczywiście sie wycofywać z oddania Miśka ale zostali troche postraszeni i jeśli tylko nowi opiekunowie się zjawią Misiu jedzie z nimi.
[/LEFT]

Posted

zdrojka napisał(a):
Oj, oby się udało, obserwuję watek od początku i mam cichą nadzieję, że wszystko się uda. Miśku kochany, niedługo pewnie będziesz miał domek :multi:

Ja się mogę podpisać pod postem Zdrojki.
Strasznie się cieszę, oby wszystko poszło dobrze. :multi: