truskawa144 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [LEFT]oktawia postaram się jutro zrobić bo teraz padam na pysk. [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [LEFT]Jest osoba zainteresowana Miśkiem ale mieszka w okolicach Gorzowa. Może uda się znaleźc transport. Czekamy teraz na decyzje czy ta osoba Miśka weźmie. Mieszka tam już jeden piesek wiec miałby towarzystwo. Z tego ci się zorientowałam jest to domek wiec byłby teren do biegania i już nie musiałby być na łancuchu. [/LEFT] Quote
oktawia6 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Truskawa-jakby co to prośbę o transport można na transportowym zawiesic-coś pokombinowac-oby się powiodło! i oszczędzaj się:p bo jak całkiem padniesz to kto biedami się zajmie?;) Quote
florida_blue Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ou.... ja już Gorzów Wlkp przerabiałam .... Połączenie kiepskie .... chyba ze do Poznania... albo na Wrocław .... Quote
truskawa144 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [LEFT]Narazie to nic pewnego,czekam na 100% decyzje. [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [LEFT]Nie mam pojęcia,zapytam wetki jak się z nią zobaczę. Może Florida coś wie,nie wiem czy dziewczyny były już u niego drugi raz. Wiem tylko,że księża się obrazili na panią która przyjeżdza do psów bo uważają,że to ona "nasłała" na nich Kamile i Renate. [/LEFT] Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 był ktoś zainteresowany-jakaś decyzja jest?:roll: Quote
truskawa144 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [LEFT]Gdyby była to oczywiście bym poinformowała. Niestety dalej nic. [/LEFT] Quote
florida_blue Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 w poniedz wstawię relacje z dzisiejszej wizyty u księdza.....:mad: Quote
florida_blue Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 http://foranimals.czest.pl/www/interwencja-w-sanktuarium/ 16.09.2007 - mineły 3 tygodnie od naszej wizyty - kolejna niedziela, skonczyła się msza i własnie odjeżdzał autokar pełen ludzi spod ślicznego zadbanego kościółka, otoczonego kwiatami i iglaczkami w donicach. Zajrzałyśmy do psów - część kości zniknęła, pojawiły się nowe i w innych miejscach, tym razem psy nie miały wody, a w budynku zaraz za drzwiami pojawiła się drewniana płyta położona na ziemi. i pozostałe zdjęcia: Quote
truskawa144 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [LEFT]Aha czyli nic się nie zmieniło,to było do przewidzenia. Jest pan zainteresowany adopcją Miśka,włąsnie z nim koresponduje,zobaczymy co z tego wyjdzie. Może tym razem się uda. [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Pan się zdecydował:multi: Jeśli wszystko się uda zorganizować w sobote Misiek pojedzie do nowego domu w Krakowie. Myśle,że warunki fajne (cytuje wypowiedz zainteresowanego pana): "Mieszkam w Krakowie i mam przed domem 3ary działki, moze to nie duzo ale nie trzeba do tego łańcucha." Trzymajcie kciuki :) Quote
zdrojka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jej, oby się udało :multi: A coś więcej wiadomo? Miał psa kiedyś? Będzie miał psiego kolegę? Ale ciiiii, nie zapeszajmy :p Quote
weszka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Koszmar. Klechy miłosierne :angryy::mad: Ale co się spodziewać, w końcu to reprezentacja społeczeństwa, a przeważnie niestety jego raczej mało reprezentatywnych warstw. Trzymam kciuki za Misiowy domek! I dla reszty psiaków też! I jeszcze bym chciała żeby księżulkowie odpowiedzieli za złe trakotwanie psów... Quote
truskawa144 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [LEFT]Ja z tym panem wymieniłam kilka maili,dałam mu numer tel. do pani która się Misiem opiekuje żeby z nią dalej sprawe załatwiał bo ja nie mam po prostu czasu pośredniczyć. No i ta pani zna Misia najlepiej wiec będzie dobrym źródłem informacji. Jak tylko będę wiedziała,że Misiek poszedł do nowego domu dam znać. [/LEFT] Quote
Recommended Posts