Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]Jest osoba zainteresowana Miśkiem ale mieszka w okolicach Gorzowa. Może uda się znaleźc transport. Czekamy teraz na decyzje czy ta osoba Miśka weźmie. Mieszka tam już jeden piesek wiec miałby towarzystwo. Z tego ci się zorientowałam jest to domek wiec byłby teren do biegania i już nie musiałby być na łancuchu.
[/LEFT]

Posted

Truskawa-jakby co to prośbę o transport można na transportowym zawiesic-coś pokombinowac-oby się powiodło! i oszczędzaj się:p bo jak całkiem padniesz to kto biedami się zajmie?;)

Posted

[LEFT]Nie mam pojęcia,zapytam wetki jak się z nią zobaczę. Może Florida coś wie,nie wiem czy dziewczyny były już u niego drugi raz.

Wiem tylko,że księża się obrazili na panią która przyjeżdza do psów bo uważają,że to ona "nasłała" na nich Kamile i Renate.
[/LEFT]

Posted

http://foranimals.czest.pl/www/interwencja-w-sanktuarium/

16.09.2007 - mineły 3 tygodnie od naszej wizyty - kolejna niedziela, skonczyła się msza i własnie odjeżdzał autokar pełen ludzi spod ślicznego zadbanego kościółka, otoczonego kwiatami i iglaczkami w donicach.
Zajrzałyśmy do psów - część kości zniknęła, pojawiły się nowe i w innych miejscach, tym razem psy nie miały wody, a w budynku zaraz za drzwiami pojawiła się drewniana płyta położona na ziemi.

i pozostałe zdjęcia:

Posted

Pan się zdecydował:multi: Jeśli wszystko się uda zorganizować w sobote Misiek pojedzie do nowego domu w Krakowie.

Myśle,że warunki fajne (cytuje wypowiedz zainteresowanego pana):
"Mieszkam w Krakowie i mam przed domem 3ary działki, moze to nie duzo ale
nie trzeba do tego łańcucha."

Trzymajcie kciuki :)

Posted

Koszmar. Klechy miłosierne :angryy::mad: Ale co się spodziewać, w końcu to reprezentacja społeczeństwa, a przeważnie niestety jego raczej mało reprezentatywnych warstw.
Trzymam kciuki za Misiowy domek! I dla reszty psiaków też!
I jeszcze bym chciała żeby księżulkowie odpowiedzieli za złe trakotwanie psów...

Posted

[LEFT]Ja z tym panem wymieniłam kilka maili,dałam mu numer tel. do pani która się Misiem opiekuje żeby z nią dalej sprawe załatwiał bo ja nie mam po prostu czasu pośredniczyć. No i ta pani zna Misia najlepiej wiec będzie dobrym źródłem informacji. Jak tylko będę wiedziała,że Misiek poszedł do nowego domu dam znać.
[/LEFT]