met Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 i po co ta ironia? tyle razy mowilam, ze lacze sie przez iplusa i dogomania mi zwyczajnie nie chodzi. http://nasza-szkapa.idl.pl - tu sa wszystkie namiary na fundacje (w tym adres naszego forum, mail, telefon, gg) - jesli ktos bedzie ciekawy, a info tutaj sie nie pojawi, prosze o bezposredni kontakt. a u Misia lyso... ma problemy ze skora. jest na scislej diecie i ma areszt domowy (nie wychodzi luzem na podworko), zeby przypadkiem czegos nie zjadl. francuski piesek :) ale to chodzaca milosc, takiego pieszczocha to ze swieca szukac! Quote
masienka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Z domkow od Demi wyklarowaly sie dwa calkiem fajne :cool3: Jedna kobietka jeszcze na urlopie i bedzie decydowac jak wroci ale chce haszczaka. A drugi domek bierze malamutka ;) Quote
Szarik Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Widzę, że moja teoria, że księża to takie same skur*ysyny jak każdy inny się sprawdza. Niestety... Mogę tylko podrzucić. Quote
Avaloth Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Met po prostu nie widzieliśmy co się dzieje.. przepraszam, jak byłam nie miła:oops: tylko dwa domki? :evil_lol: dobre i to :) to trzymamy kciuki, żeby się Miśkowi i jakiemuś innemu wariatowi udało :loveu: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Księża o ironio , co niedzielę chcą nas nawracać i pouczać o miłości do bliźniego. Całe szczęście, że ich wyręczyłyście z tej miłości. Quote
Avaloth Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Elżbietka_Cieszyn napisał(a):Księża o ironio , co niedzielę chcą nas nawracać i pouczać o miłości do bliźniego. Całe szczęście, że ich wyręczyłyście z tej miłości. Ostatnio w MP pisało jak to jedne ksiądz na kazaniu się żalił bo w szkołach dzieci zbierają potrzebne rzeczy dla schronisk, a nie dla biednych ludzi :shake: pewni, a psy niech zdychają.. Quote
Martunia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Niektórzy księża naprawdę są dziwni... święci nie są, jak widać. Podrzucę jeszcze Miśka. Quote
Szarik Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ksiądz jak człowiek, kapłaństwo jak zawód. Ze świecą szukac powołań. Hop! Quote
Avaloth Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 dokładnie.. Misiek nie guzdraj się tak z tym pójściem do domu, nie chcemy cię tu już ! :evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 na pierwszą ! i nie waż mi się stamtąd spadać :mad: Quote
Martunia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Ojj Misiu, nie ładnie tak nam spadać! :shake: Quote
Avaloth Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 a te dwa domki które zostały to co z nimi? jeszcze się decydują czy są jeszcze przeglądane ? Quote
Polarna Legenda Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [FONT="Arial Black"][SIZE="6"]MISIEK JUŻ JEST W NOWYM DOMKU!!!!!!!!!![/FONT] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts