Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a czy pesio ma allegro? Ja w poniedziałek pożegnałam sie z moim tymczasowym haskaczem Bugim, miałam tyle telefonów, że masakra. Mogłabym dać ze trzy najprawde fajne opcje domków, bo powiedziałam, że jak by był jakiś haskaczyk to dam znać. czy jesteście chetni?

Posted

Słuchajcie Kochani. Ja dopiero co wydałam HAskacza w bardzo dobre ręce. Ale miałam ful telefonów, kilka zapisałam! I tym samym mam tylko cztery osoby chętne na haskacze!

dwie okolice Wrocławia- 1-mieszkałby w budzie...ale spacery i cała reszta jak najbardziej:) i jest osoba niepracujaca, siedząca w domu pilnujaca buraka :)
a 2- ma piesio bude i hałupe do wyboru. jest ktoś cały czas w domu i chłopak biegający raz dziennie na długie dystanse:)
3 opcja to chałupka pod łodzią, piesio spał by w domu, jak by w lato chciał na podwórku to kupili by mu bude, tu też jest ktos cały czas w domu.
4- piesu mieszkał by w bloku, we Wrocku, u Państwa którzy są lada przed emeryturą, jeszcze pracują, ale tak, ze zawsze ktoś jest w domu. Obok nich przepiekne tereny na spacery:)

jeśli ktoś był by chetny podzonic i pogadać to proszę pisać na PW;) oczywiście to tylko telefoniczne deklaracje, więc cała akcja z wizytami przeadopcyjnymi jeszcze do przerobienia!
I oczywiscie allegro-jak najbardziej polecam, ful telefonów, ale też bardzo dużo niepoważnych, jak jest piesio kastrowany/sterylizowana to odpada wiele psycholi.

Posted

a co do allegro to oczywiście zrobie dzieciakowi, tylko, ze dopiero po poniedziałku. Zarząd Allegro musi nam dług anulować, zebym mogła coś tam zdziałać;)

Posted

jest, tylko, że z 3 propozycje to budy- więc mogą się nimi wypchać. Chyba, ze któryś Haszczyk czuł by sie tam jak ryba w wodzie;)

Posted

Chyba niektórym haszczkom wystarczyłaby buda.. a na dogo ich dużo, wystarczy poszukać :)
trzymam kciuki za wszystkie :lol: ale za Misiaczka najbardziej :loveu:

Posted

to zależy od psiaka czy mieszkał już w budzie. jeśli tak to buda + podwórko bedzie git:loveu: czekamy na informacje od masieńki, podzwoniłaś już?:)

Posted

hej, przepraszam, ze dopiero teraz:oops:

domki sa w trakcie sprawdzania, nie ja sie tym zajmuje tylko osoba z okolic Wroclawia zeby nie wprowdzac zbednego zamieszania. Dla malamuta czy husky z pewnosci odpada dom bez spacerow wiec jednego skreslilismy od razu. Nie wiem jeszcze jak tam inne wypadly ale jak tylko sie dowiem to dam znac;)

ps. Demi, dzieki za namiary :)

Posted

demi napisał(a):
a proszę bardzo, dla zwierząt to dałabym sie pokroić:loveu:

ale nie krój się, bo nie będziesz mogła pomagać :evil_lol:

oby jak najwięcej domków było dobrych :)
a macie haszczaki chętne na wszystkie domy, czy jak coś znajdę to podesłać? i to z jakiś konkretnych miejscowości?

Posted

chester07 napisał(a):
ale nie krój się, bo nie będziesz mogła pomagać :evil_lol:
:roll:

wszytskie namiary są z wrocka lub okolic i jedna łódz:cool3: