Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oczywiscie, ze wszyscy chca Misia tylko chyba jeszcze o tym nie wiedza :razz:
Ja dzisiaj rozwiesilam troche misiowych plakatow:razz: Moze ktos by pomogl w akcji plakatowej?:cool3: Im wiecej plakatow tym wieksza szansa dla psiakow. Jesli znajdzie sie ktos chetny to podac maila a ja podesle plakacik:loveu:

Posted

[quote name='masienka']oczywiscie, ze wszyscy chca Misia tylko chyba jeszcze o tym nie wiedza :razz:
Ja dzisiaj rozwiesilam troche misiowych plakatow:razz: Moze ktos by pomogl w akcji plakatowej?:cool3: Im wiecej plakatow tym wieksza szansa dla psiakow. Jesli znajdzie sie ktos chetny to podac maila a ja podesle plakacik:loveu:
Ja sobie życze plakacik pod pseudo01@vp.pl :evil_lol: Porozwieszam na każdym drzewia i budynku w promieniu pięciu kilometrów :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

chester07 napisał(a):
właśnie xD
no więc obwieszczam wszystkim, że Ty (tak ty, nie patrz tak na mnie :diabloti:) chcesz Misia :evil_lol: bierz go, ale już !

Chętnie wezme Misia ale nie moge... :-( Już i tak mam za dużo psów pozatym koło mojego domu kręci się jakiś psiak strasznie wygłodzony wszystkie żebra widać strasznie boi się człowieka... Prubuje go złapać chwilowo bez skutku bogu dzięki że chociaż jak mu kiełbase rzucam to zjada bo tak to by pewnie z głodu padł... :-( Dlatego nie moge wziąć jeszcze jednego psa bo swoich mam 3 no i jeszcze tego szczeniaka musze złapać i go leczyć bo nie najlepiej wygląda...

Posted

Dlaczego mnie podziwiacie? Ja myśle że Wy na moim miejscu zrobilibyście to samo...
A ten biedny psiak dalej biega po ulicy!! :placz: Kupiłem u weta środki nasenne i wsadziłem do kiełbasy ale piesek tylko powąchał i nie ruszył!!! A jak mu dałem kiełbase bez żadnych prochów to od razu zjadł!! Nie mam pojęcia jak go złapać może ktoś z Was mi doradzi? Przecież ten pies nie przeżyje w takich warunkach... :-(

Posted

Staraj sie go do siebie przyzwyczajac..wyciagaj do niego reke z kielbaska,albo cosik...Kiełbaska moze go do Ciebie przekona i da sie zlapac..ale to napewno nie nastapi zbyt szybko.;(
Misiulek na góre.!

Posted

Jeśli Was to interesuje to powiem że sprubuje jeszcze siatki jak to nie zadziała to już nie wiem :shake: Tylko że musze jechać kawał drogi po siatke więc najszybciej będe ją miał dopiero we wtorek bo w domu nie mam kupić musze... :shake:
Misiu na pierwszą!!!! :p