Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie - pytałam już wcześniej 2 razy jak wygląda sprawa z ogłoszeniami, prawdopodobnie zagineły gdzieś te moje posty wśród innych.
Ja chętnie zrobię jakieś ogłoszenia, wcześniej robiłam, kiedy Misiek był jeszcze w klasztorze, ale tamten tekst nie jest aktualny - czy są jakiekolwiek nowe ogłoszenia?

Posted

Ja mialam robic ogloszenia ale wywialo mnie na beznecie. Przysiade w weekend.
Jak dostane zgode na dorzucenie do ogloszenia to Wam tu wrzuce fajny tekscior.

Met, mialy byc zdjecia i co?:razz:

Posted

met napisał(a):
lejecie miod na me zbolale serce :D

I odwrotnie:lol: jak sobie pomyslę że Misiaczek mógł dalej tkwić na łańcuchu,przy tej "budzie" to...:mad:Dobrze że jest u Ciebie Met:multi:

Masienka co z tym tekstem do ogłoszeń??Bedzie?:cool3:

Posted

A w Krakowie księża chcieli zatruć wajmara gdy zjawił sie nowy przeor, dobrze że pracowała wtedy u nich wolontariuszka. Psa wyciągnęła.
Księża to tylko ludzie, większość prymitywna a czym bardziej tym więcej w głowach przewrócone. Nie masz tyrana...
Kleryk to taki stażysta, który może się wycofać.
Szkoda tylko, że nie słuchali J.P II: "natura PRZED człowiekiem" lub: "jak można kochać Boga, którego się nie widzi, nie kochając WSZYSTKIEGO co stworzył".
Powtarzać im do znudzenia? Może do któregoś dotrze, chociaz święcenia rozumu nie dodadzą.

Posted

JoSi napisał(a):
"jak można kochać Boga, którego się nie widzi, nie kochając WSZYSTKIEGO co stworzył".
Powtarzać im do znudzenia? Może do któregoś dotrze, chociaz święcenia rozumu nie dodadzą.

Słuszna racja w tych słowach...

brak komentarza do ludzi którzy z ambon cytują te słowa....:crazyeye: