Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]Dostałam już maila z nowego domu! Rastin był na godzinnym spacerku celem poznania okolicy,narazie jest ciut niepewny ale on się szybko przyzwyczaja,podobno tęskni trochę za schroniskiem (troszkę się z tego ciesze bo to znaczy,że było mu u nas dobrze) ale jestem pewna,że szybko zapomni. Rastin mieszka obecnie w Katowicach ale już niedługo wyprowadzi się ze swoim państwem do domku w okolicach Ojcowa więc tereny do biegania będzie miał piękne. Państwo są ludzmi bardzo aktywnymi,pan jest zapalonym rowerzystą,pani uwielbia długie,piesze wycieczki. Oboje lubią góry i często robią sobie wypady,oczywiście teraz będą to robić z Rastinem.
W tygodniu wiadomo pracują ale każdy weekend spędzają aktywnie więc myśle,że nawet jeśli Rastin nie zawsze wybiega się w tygodniu to w weekend nadrobi.
Już po pierwszym ponad godzinnym spacerze widać,że ruchu mu nie będzie brakowało,ja w taką pogodę to tylko idę "osikać" Rudusia i biegiem do domu:evil_lol:
[/LEFT]

Posted

[LEFT]Pan się nie odezwał.
Czy z p.Elą się ktoś kontaktował nie wiem bo ja sama się starałam do niej dodzwonić ostatnio ale miała wyłączony telefon a kiedy pan się wczoraj nie odezwał to już nie miałam po co dzwonić.
[/LEFT]

Posted

[LEFT]Dobry i hotelik,ja tam się cieszę. P.Ela była chora ostatnio i mniej do Misia jeździła i nie mogła kontrolować tego co jadł wiec pewnie mu się znowu pogorszyło bo podobno jak tam ostatnio zajechała to zobaczyła tylko kości i jakieś inne odpady w misce Miśka.
[/LEFT]

Posted

jest jeszcze pod wplywem srodkow uspokajajacych
lezal w przedpokoju
wyprowadzalam Melke na spacer i rzucil sie na nia
tyle dobrze, ze ma kaganiec

Posted

[quote name='met']jest jeszcze pod wplywem srodkow uspokajajacych
lezal w przedpokoju
wyprowadzalam Melke na spacer i rzucil sie na nia
tyle dobrze, ze ma kaganiec

może to dezorientacja - nowe miejsce, prochy :diabloti: ale przynajmniej jest w formie :diabloti: