polciuaa Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 fizia napisał(a):Są jakieś wieści? Wlasnie.!Wiadomo czy cos sie udalo.? Quote
masienka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Polarna Legenda napisał(a):Dogomanka,Twoja siostra to nasza forumowa Masia??? Ano tak ;) :p Baffi, to nie takie proste niestety. Misio ma na koncie na razie 0 (slownie: zero) zl. A malamuciarze maja "pod opieka" jeszcze elblaska Hope, ktora miala jechac do tego hoteliku ale znalazla tymczas. Jednak leczenie musi miec sponsorowane a teraz czeka ja operacja za ok. 600-700 zl.:shake: Tak czy inaczej Misio jest ciagle "na tapecie" wiec musimy dac rade. Quote
Polarna Legenda Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Masienka,zbieranie funduszy zostało wsztrzymane bo jak Ela pisała,pojawiła sie nowa możliwość.Jeśli to nie wypali to zaczynamy zbiiórkę kasy i już.Myślę że malamuciarze są w stanie pomóc nie tylko Hope. Quote
masienka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 kontakt do pani opiekujacej sie Misiem potrzebny :) Na wtorek mamy planowany transport do Met :) Potrzebny adres skad chlopaka trzeba odebrac a najlepiej zeby ta pani przy tym byla zeby sie klerykom czasem nie odwidzialo :/ Quote
fizia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Wklejam numer, który podawała Truskawa kilka postów wcześniej p.Ela 604354512 Quote
masienka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 dzieki :) a czy ktos kto zna p. Ele moglby ja uprzedzic co sie kroi? Pewnie bedzie zaskoczona jak ktos obcy nagle powie, ze chce zabrac psa ;) Quote
truskawa144 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 [LEFT]Nie znam,raz z nią rozmawiałam przez telefon:evil_lol: Poza tym ona tam nie mieszka,musiałaby specjalnie do Miśka jechać a pracuje i nie mam pojęcia w jakich godzinach była by wolna. Uprzedzę moją wetke,która dobrze zna i p.Elę i Miśka ale dopiero jutro bo dziś już trochę za późno. Zaskoczona to raczej nie będzie bo odbierała telefony od osób chętnych adoptować psa. trzeba jej tylko przedstawić sytuacje w jak najlepszym świetle:evil_lol: No więc tak: jutro zadzwonię do wetki i powiem jej co jest grane a ona będzie rozmawiała z p.Elą. W jakim mieście/województwie jest ten hotelik? (bo nie wiem czy była o tym mowa) [/LEFT] Quote
masienka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Hotelik jest w Wojslawicach, gm Kazimierza Wielka. To jakies 50 km na wschod od Krakowa i jakies 150 km w lini prostej od Czestochowy ;) Quote
polciuaa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Trzymam kciuki za transporcik Miska.!:loveu: Quote
magda222 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ja też trzymam kciuki :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
truskawa144 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Dziewczyny wstrzymajcie się,jest szansa na dom dla Miśka. Dzwonił do mnie pan,który bardzo by chciał zaopiekować się Misiem,jeśli uda mi się wszystko dogadać z p.Elą pan przyjedzie po psiaka w poniedziałek. Quote
masienka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Byloby super! :) a czy Misiek bedzie wykastrowany? Quote
truskawa144 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 [LEFT]W nowym dom? Bardzo możliwe,w każdym razie wiem,że będzie miał towarzystwo dzieci i żadnych innych zwierząt poza nim w domu nie będzie. [/LEFT] Quote
zdrojka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Oh, oby to wypaliło, trzymam kciuki z całych sił! Quote
pusia2405 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Dawno mnie nie było na dogo, otwieram wątek miśka a tutaj taka niespodzianka. też mocno trzymam kciuki... Quote
truskawa144 Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [LEFT]Malamut Rastin właśnie pojechał do nowego domu oby Misiowi też się udało! [/LEFT] Quote
polciuaa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Rastionkowi sie udalo.!Misiek nie moze byc gorszyy.!!! Quote
Recommended Posts