Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polarna Legenda napisał(a):
Dogomanka,Twoja siostra to nasza forumowa Masia???

Ano tak ;) :p

Baffi, to nie takie proste niestety. Misio ma na koncie na razie 0 (slownie: zero) zl. A malamuciarze maja "pod opieka" jeszcze elblaska Hope, ktora miala jechac do tego hoteliku ale znalazla tymczas. Jednak leczenie musi miec sponsorowane a teraz czeka ja operacja za ok. 600-700 zl.:shake:
Tak czy inaczej Misio jest ciagle "na tapecie" wiec musimy dac rade.

Posted

kontakt do pani opiekujacej sie Misiem potrzebny :) Na wtorek mamy planowany transport do Met :) Potrzebny adres skad chlopaka trzeba odebrac a najlepiej zeby ta pani przy tym byla zeby sie klerykom czasem nie odwidzialo :/

Posted

[LEFT]Nie znam,raz z nią rozmawiałam przez telefon:evil_lol: Poza tym ona tam nie mieszka,musiałaby specjalnie do Miśka jechać a pracuje i nie mam pojęcia w jakich godzinach była by wolna. Uprzedzę moją wetke,która dobrze zna i p.Elę i Miśka ale dopiero jutro bo dziś już trochę za późno.
Zaskoczona to raczej nie będzie bo odbierała telefony od osób chętnych adoptować psa. trzeba jej tylko przedstawić sytuacje w jak najlepszym świetle:evil_lol: No więc tak: jutro zadzwonię do wetki i powiem jej co jest grane a ona będzie rozmawiała z p.Elą.
W jakim mieście/województwie jest ten hotelik? (bo nie wiem czy była o tym mowa)
[/LEFT]

Posted

Dziewczyny wstrzymajcie się,jest szansa na dom dla Miśka. Dzwonił do mnie pan,który bardzo by chciał zaopiekować się Misiem,jeśli uda mi się wszystko dogadać z p.Elą pan przyjedzie po psiaka w poniedziałek.