Avaloth Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 ojć ten Misiek nie dobry chce kucyka zjeść :D o tak będą fotki ! :multi: życz kucykowi szybkiego powrotu do zdrowia :P Quote
Okamia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Tak i oby jak najszybciej znalazły się tu nowe fotki.... Quote
Avaloth Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 o tak i oby Misiek jak najszybciej znalazł domek ^^ Quote
Coffee&Nera Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Witam ! Jeny jak przeczytalam ta cala historie to az sie chce uzywac bliskich slow ! Przyszlam tutaj i patrze czy moze niepomoc jezeli chodzi o sprawy pieniezne... Jezeli potrzebna pomoc prosze mowic poszukuje pieska na ktorego zrobilabym bazarek Quote
Avaloth Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 do góry Misieńku ! musi cię ktoś w końcu znaleźć ! Quote
Polarna Legenda Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Nera- napisał(a):Witam ! Jeny jak przeczytalam ta cala historie to az sie chce uzywac bliskich slow ! Przyszlam tutaj i patrze czy moze niepomoc jezeli chodzi o sprawy pieniezne... Jezeli potrzebna pomoc prosze mowic poszukuje pieska na ktorego zrobilabym bazarek trzebaby zapytac Mat jak sie maja finanse Miska bo ja juz sie pogubiłam:oops: Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 On jest taki śliczny i tyle czeka. :( Niech go ktoś w końcu przygarnie! Quote
dorrick Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 mam pyt do kogo jest ten mail ktory podajecie w ogloszeniach? np na adopcje.org?? Quote
Recommended Posts