Tygrysek ^^ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 A ten link o akcji to ja już któryś z kolei raz widze :roll: Quote
Betbet Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 no wybacz, wklejam go na każdym wątku, żeby dotarł wszędzie, kto nie chce to...błagam niech nie patrzy...albo zgłosi do moda to dostanę jaieś upomnienie... oprocz pokazania w akcji tych sytuacji chcemy zrobić dział: jak pomóc... Quote
Tygrysek ^^ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ostrzeżenie?? Ja raczej proponuje jakieś wyróżnienie.... a pozatym więcej osób przyłączy się do waszej akcji ja już szukam jakichś arytkułów na ten temat Quote
Avaloth Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 ja sie jak najbardziej zgadzam z Tygryskiem ;) są na dogo jakieś odznaczenia? :eviltong: a coś nowego u/o Miśka/u ? :evil_lol: (czyt. u Miśka, lub o Miśku :evil_lol:) Quote
Martunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Również się zgadzam jak najbardziej z Tygryskiem. ^^ Są jakieś nowe wieści? Quote
Tygrysek ^^ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Misiowaty już jest włączony do tej akcji :evil_lol: Quote
met Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 jutro cos sklece :) dzis mielismy odjajczanie Dzeka i tak jakos dzien sie skonczy... jak pogoda dopisze, wrzuce nowe foteczki Quote
Misia97 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Nie no, jak KSIĘŻA moga tak traktowac zwierzeta, KSIĘŻA !!! Quote
Polarna Legenda Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Wczoraj otrzymałam maila od pewnego Pana.Pan pyta czy Misiek akceptuje inne psy.W domu jest już dorosły samiec husky. Met,co o tym sądzisz???Misiek zaakceptuje dorosłego haszczaka czy raczej nie? Quote
met Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 nie mam pojecia. z bezjajecznymi u mnie dogadal sie bez problemu wiekszego - szybko je zdominowal. natomiast z jajecznymi krwawo bylo :( jest puszczany tylko z suczkami i kastratami Quote
Avaloth Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Misiu zaakceptuj haszczka ! :evil_lol: może sie uda? Quote
masienka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Asiu, napisz panu, ze najlepiej byloby sprawdzic na neutralnym terenie :razz: jakis wspolny spacerek z met albo cus ;) Quote
Polarna Legenda Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 To może być trudne bo Pan jest z jakiejś wsi k.Zielonej Góry:shake: .Haszczak nie wykastrowany,raczej z psami sie dogaduje ale jak któryś mu podskoczy to zaczyna się awantura:( ,zaproponowałam ew.Czajkę,czekam na odpowiedz. Mam wydrukowane ulotki i plakaciki(przy okazji podziękowania dla Pana z punktu ksero,który jak zobaczył że chodzi o bezdomne psiaki to dał 50% zniżki :lol: )i jutro postaram się je rozdać w Silesia City Center w Katowicach podczas Dni Psa.Może kogoś chwyci za serducho historia Miśka albo Czajeczki... Quote
Martunia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 I ja również! Bo podnoszenie do góry wątku pomaga. ;) Quote
Martunia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 I w górę!!! Wysoko! Pokazać się ludziom! :multi: Quote
polciuaa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ejj..to z tymi ulotkami to dobry pomysł..musze to wyprobowac.:evil_lol:Tylko bede je rozdawala na miescie...ale bez zadnego 'Dnia psa' tylko tak..ot.;D Bo potzrebuje szybko wydac sunie z mojego popisu,bo grozi jej uspienie.:placz: Quote
Tygrysek ^^ Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Niestety nie tylko jej :-( U mnie wisi z 80 ulotek Misia w promieniu ładnych paru kilometrów i nic to nie dało... :-( Quote
Tygrysek ^^ Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 No raczej wątpie one wiszą już bardzo długo i nic... :-( Quote
Martunia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Nie no, od razu zakładasz, że się nie uda ... :shake: Ja tam wierzę w to, że w końcu uda się Miśkowi znaleźć dobry domek. Może ktoś zadzwoni niedługo? Może go ktoś wypatrzy? :roll: Quote
Recommended Posts