Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wybacz, wklejam go na każdym wątku, żeby dotarł wszędzie, kto nie chce to...błagam niech nie patrzy...albo zgłosi do moda to dostanę jaieś upomnienie...

oprocz pokazania w akcji tych sytuacji chcemy zrobić dział: jak pomóc...

Posted

ja sie jak najbardziej zgadzam z Tygryskiem ;)
są na dogo jakieś odznaczenia? :eviltong:
a coś nowego u/o Miśka/u ? :evil_lol: (czyt. u Miśka, lub o Miśku :evil_lol:)

Posted

nie mam pojecia. z bezjajecznymi u mnie dogadal sie bez problemu wiekszego - szybko je zdominowal. natomiast z jajecznymi krwawo bylo :( jest puszczany tylko z suczkami i kastratami

Posted

To może być trudne bo Pan jest z jakiejś wsi k.Zielonej Góry:shake: .Haszczak nie wykastrowany,raczej z psami sie dogaduje ale jak któryś mu podskoczy to zaczyna się awantura:( ,zaproponowałam ew.Czajkę,czekam na odpowiedz.

Mam wydrukowane ulotki i plakaciki(przy okazji podziękowania dla Pana z punktu ksero,który jak zobaczył że chodzi o bezdomne psiaki to dał 50% zniżki :lol: )i jutro postaram się je rozdać w Silesia City Center w Katowicach podczas Dni Psa.Może kogoś chwyci za serducho historia Miśka albo Czajeczki...

Posted

Ejj..to z tymi ulotkami to dobry pomysł..musze to wyprobowac.:evil_lol:Tylko bede je rozdawala na miescie...ale bez zadnego 'Dnia psa' tylko tak..ot.;D Bo potzrebuje szybko wydac sunie z mojego popisu,bo grozi jej uspienie.:placz:

Posted

Nie no, od razu zakładasz, że się nie uda ... :shake: Ja tam wierzę w to, że w końcu uda się Miśkowi znaleźć dobry domek. Może ktoś zadzwoni niedługo? Może go ktoś wypatrzy? :roll: