Avaloth Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Śliczny mały banerek zrobiony przez kochaną Smallpat na moją prośbę dla Misia :) : [SIZE=2]brac kto chce ! Quote
Martunia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Śliczny ten bannerek! Wkleiłabym, ale nie wiem, czy czasem za dużo miejsca by nie zajmowało... :( Quote
Polarna Legenda Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Dziś znowu był telefon w sprawie Misia.Pani wypytała szczegółowo o psa i obiecała że jeszcze się odezwie.Ma dzwonic w niedziele. Quote
Tygrysek ^^ Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Martunia napisał(a):Śliczny ten bannerek! Wkleiłabym, ale nie wiem, czy czasem za dużo miejsca by nie zajmowało... :( Nie buj się niektórzy mają większe!! :evil_lol: Pozatym najwpierw dostaniesz ostrzeżenia a dopiero potem ban tak jak ja :diabloti: Ale mi powiedzieli że mój podpis ujdzie więc w czym problem...? Quote
polciuaa Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Co do tego kiedy sie dostaje bana to to nie jest nigdy pewne..jedni usuna podpis,inny dadza ostrzezenie,a inni od razu bana.. Quote
Tygrysek ^^ Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Czy ja wiem... mnie trzy raz ostrzegali i zawsze na tym się kończyło jak zobaczyli że podpis jest miejszy no tyle że po paru dniach znowu był za długi i następne ostrzeżenie :evil_lol: Quote
Martunia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ja mam teraz narazie taki. Dodałabym Misia, ale już bym chyba nie mogła... Ale chyba taki, co teraz mam, jest dobry nie? :eviltong: Czy za duży? :razz: Hopaj Misiu na pierwszą! Quote
Tygrysek ^^ Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Taki jak teraz masz jest w sam raz nie powinni się czepiać :p Quote
Tygrysek ^^ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ale ja mam dyslekcje :eviltong: Więc się mnie nie czepiać! :eviltong: Quote
Martunia Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Tygrysek ^^ napisał(a):Ale ja mam dyslekcje :eviltong: Więc się mnie nie czepiać! :eviltong: Ok, ja już nie będę. :D No właśnie, i co? Dzwoniła? Quote
Avaloth Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 już wykminiałam xD jego i Fidusia wątek czeka na akceptacje, a Tuptusia i Rudzika już jest :) po domek wszystkie ! Quote
Martunia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ale się musiałaś napracować... :roll: Dziękujemy. :D Po domek! Quote
Tygrysek ^^ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Popieram Martunię!! A pozatym nie mam nic pzeciwko jak ktoś poprawia moje błędy ortograficzne :p Quote
Avaloth Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 e tam znów nie tak dużo :) teksty miałam gotowe, tylko kontakt wpisywałam, wiek, miejscowość itp.no i zdjęcia przehostowywałam ^^ chciałbym zrobi8ć coś więcej, ale na razie chyba nie mogę. Mam nadzieję że chociaż troszkę pomogłam :) po domek śliczny Misiaczku ! dalej czekam na akceptację, a ta pani dzwoniła? Quote
Martunia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Nie no, oczywiście, że pomogłaś! Czekamy na nowe wieści. Quote
Recommended Posts