polciuaa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Zenada to malo powiedziane...:roll: A tak poza tematem na watku psiakow z Dąbrówki jest pieeeekny malamut.!:loveu:Zaraz poszukam linka i wam tutaj wkleje.;P O prosze: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104101&page=13 ;) Quote
fizia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Dobrze, że nie potrafi mówić :) Ale by Wam nagadał :) Quote
Polarna Legenda Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 met napisał(a):zauwazyl braki w wyposazeniu ;) Oby tylko zbyt intensywnie nie szukał zguby:lol: bo może sobie krzywdę zrobić. Quote
fizia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Misiek po lekkim remoncie szuka wspaniałego Domu!!!;) Quote
pusia2405 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 misiek coś się ociąga z nowym domkiem:razz: Quote
baffi2 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Czy Misiek ma allegro? Jakieś inne ogłoszenia? Quote
polciuaa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Chyba kiedys mial...a teraz to nie wiem... Quote
masienka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Musimy jak najszybciej znalezc domek dla Miska :shake: bo Met ma juz go dosc, zameczy ja nasmierc:shake: Ciagle chce sie tylko miziac, piescic i bawic:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nawet psy przestaja go interesowac jak sie dwunog w zasiegu wzroku pojawi ;) Bafii, ogloszenia ma rozne, na alegratce "wisi" teraz nawet na pierwszej stronie wraz z Czajka bo sie wyroznily;) tylko allegro sie skonczylo a ja nie wystawie bo juz nie mam konta:cool1: Edit: allegro juz ma odnowione :) Truskawa, podziekuj serdecznie pani Eli za finansowa pomoc dla Misia :) Quote
truskawa144 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [LEFT]Oooo nawet nie wiedziałam,że p.Ela się dokłada. Przekażę podziękowania mojej wetce a ona p.Eli. Misio pieszczoszek:evil_lol: [/LEFT] Quote
masienka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ja tez nie wiedzialam;) dopiero dzis w tym roku juz dwa razy wplacala:loveu: wiec pewnie wczesniej tez Quote
truskawa144 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [LEFT]P.Ela bardzo kocha Misia,jak przychodzi do mojej wetki to zawsze ogląda jego zdjęcia z domu tymczasowego (wysłałam wetce linka). Więc mnie to nie dziwi,w końcu tyle lat się nim opiekowała,dokarmiała,dopłacała do jego leczenia itd. [/LEFT] Quote
masienka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 To zapewnij pania Ele, ze oddamy Misia tylko do najlepszego domku pod sloncem :loveu: bo ten miziak na to zasluzyl po latach lancucha :loveu: a ona bedzie dostawac wiadomosci o nim Quote
truskawa144 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [LEFT]Ok:) Ja i tak staram się ją informować za pośrednictwem wetki. [/LEFT] Quote
masienka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 w gore chlopie :razz: zaprezentuj sie ladnie na pierwszej stronie a nie gdzies tam w tyle sie petasz :mad: trza ratowac Metke:evil_lol: Quote
Recommended Posts