truskawa144 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [LEFT]Śliczne fotki. Ale pieszczoch z niego okropny:evil_lol: [/LEFT] Quote
met Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 nie, mamo, to nie ja rozwalilem poduszke! pierze samo z niej wyszlo! :D :D :D Quote
met Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 http://www.nasza-szkapa.idl.pl/gallery/albums/userpics/10001/kartka.jpg Quote
polciuaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Wesolych,wesolych.;D Malo wyczerpujace...ale zawsze jest.;D:evil_lol: A co tam u Misiaka.?;>:p Quote
fizia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 met napisał(a):Fizia, lubisz go, co? ;) Pewnie, że lubię!! A jak wygląda sprawa z ogłoszeniami? Te, które kiedyś robiłam, to był lekko zmieniony tekst Truskawy z 1 postu. Trzeba te ogłoszenia odnowić. Czy ktoś z Was robił ostatnio jakieś? I jaki kontakt ma być podany? Quote
met Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 nie wiem, czy wiecie, ale na wszelki wypadek - jesli nie wiecie - pare istotnych informacji nt. Miska: - nie akceptuje ZADNYCH zwierzat, - w domu bardzo czysty, - nie umie chodzic na smyczy (tzn. nie robi sobie nic z tego, ze tam na koncu sznurka jest czlowiek), - zostawiony sam w pomieszczeniu piska i wyje, - pieszczoch niesamowity, - ma silny charakter, taki typowy dominant Quote
Paulina87 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='met']nie wiem, czy wiecie, ale na wszelki wypadek - jesli nie wiecie - pare istotnych informacji nt. Miska: - nie akceptuje ZADNYCH zwierzat, - w domu bardzo czysty, - nie umie chodzic na smyczy (tzn. nie robi sobie nic z tego, ze tam na koncu sznurka jest czlowiek), - zostawiony sam w pomieszczeniu piska i wyje, - pieszczoch niesamowity, - ma silny charakter, taki typowy dominant Cały typowy pies zaprzęgowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
met Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 o prosze, czlowiek cale zycie sie uczy i jeszcze glupi umiera :D zapomnialam dodac, ze jest najpiekniejszy pod sloncem! Quote
fizia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wszystkiego dobrego w nowym roku!!!!:loveu: Quote
polciuaa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 fizia napisał(a):Wszystkiego dobrego w nowym roku!!!!:loveu: Ooowlasnie,wlasnie.!;D I spelnienia marzen.!:loveu: Quote
wanda szostek Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='met']nie wiem, czy wiecie, ale na wszelki wypadek - jesli nie wiecie - pare istotnych informacji nt. Miska: - nie akceptuje ZADNYCH zwierzat, - w domu bardzo czysty, - nie umie chodzic na smyczy (tzn. nie robi sobie nic z tego, ze tam na koncu sznurka jest czlowiek), - zostawiony sam w pomieszczeniu piska i wyje, - pieszczoch niesamowity, - ma silny charakter, taki typowy dominant Żadnych zwierząt? Typowy dominant? Uciekinier ? Duży, b. duży problem. Quote
Polarna Legenda Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Misio chyba sprawuje sie troche lepiej jak na początku,tak przynajmniej napisała Met na malamucim forum.Może znajdzie chwilę czasu i tu też coś skrobnie o Misiu-szczęściarzu;) Ja po dłuzszym czasie bez netu,nadrabiam zaległości,zwłaszcza na Dogo sporo sie tego uzbierało:)))) Quote
polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Dziekujemy Polarna_Legendo za napisanie czegokolwiek o Misiu.:)Jak to dobrze,ze juz sie zaczyna poprawiac.!:loveu: Quote
wanda szostek Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Czyli piesek ma już dom? Wspaniale. Quote
polciuaa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Nie nie Wando..;P Piesek jest na tymczsie u Met...;) Quote
Recommended Posts