fizia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jeszcze biedak nie wie, że zaczyna się dla Niego lepszy rozdział życia. Quote
pusia2405 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Zestresowany chłopak, ale jak poczuje miłość wokół siebie od razu ją odwzajemni;) Quote
polciuaa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Piekny Misiu musi trafic na piekny i dobry domek.!:loveu: Quote
met Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 hmm... w domu potrafi sie zachowac, tzn nie brudzi ;] przy zwierzetach nie koni sie boi psy atakuje z kotami nie sprawdzalam jeszcze... niszczyciel jak na mamuta przystalo jest skrajnie spasiony i bardzo silny Quote
truskawa144 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [LEFT]Koni nie zna wiec się nie dziwię,ja jestem 2 razy większa od Miśka a też się koni boje:evil_lol: Z tego co wiem to kotów nie gonił ale kto go tam wie. Ja bym wolała nie testować bo to się może dla kotów źle skończyć. A po fotkach to bym nigdy nie powiedziała,że on jest spasiony:evil_lol: Czy p. Ela dałam Wam wszystkie dokumenty:szczepienia,badania itp? [/LEFT] Quote
met Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 neeeeee chce mnie kryc ciagnie mizia sie, nawet jak ja nie chce miziac jego ;) wszystko zywe goni bardzo beeeeedzie z nim roboty troche a sile to diabel ma ale jedno wam powiem - na zdjeciach wyszedl fatalnie w rzeczywistosci jest 1000 razy piekniejszy! Quote
truskawa144 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [LEFT]Tyle był na łańcuchu,że teraz musi odrobić zaległości. Można Cię prosić o jakieś fotki Misia,Twoje pewnie będą lepsze i Miś będzie na nich lepiej wyglądał,bo tamte faktycznie były średnie. [/LEFT] Quote
met Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 nie mam aparatu :( chyba ze telefonowe was usatysfakcjonuja na razie? w swieta moja ukochana siostra mnie odwiedzi i odda mi mojego ukochanego mezczyzne ;) Quote
truskawa144 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [LEFT]Pewnie,może być telefon :) [/LEFT] Quote
masienka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 to czekamy na foty z telefonu :) a potem na te z ukochanego mezczyzny coby je do ogloszen powkladac :): a tak w ogole to chyba mamy tego samego mena ;) 300d? Quote
zdrojka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 No to czekamy na wytwory Waszych menów :evil_lol: Quote
met Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 ołłłłłłłl je, 300d ;) lecz dzisiejszy odcinek sponsoruje NOKIA oficjalny komunikat: Misiek nazywa sie Michal Aniol (przed chwila mi to powiedzial) Michal Aniol jest szybszy od nokii http://www.nasza-szkapa.idl.pl/gallery/thumbnails.php?album=117 Quote
masienka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 zdecydownie szybszy :evil_lol: nawet jak sie przeciaga:evil_lol: Quote
met Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Misiek musial przyjac niezly lomot w przeszlosci - nie mozna wykonac gwaltownego ruchu, podniesc glosu, bardzo sie boi. Quote
fizia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Biedak...ale widać, że Mu dobrze! I jaki z Niego mizialski:) Quote
met Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 lo rany, miziak z ksiezyca! mowie wam! ja myslalam, ze Boksia jest pieszczocha, ale ona w stos do niego sie nie umywa. szoooooook. najchetniej zalizalby na smierc Quote
masienka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 met napisał(a):Misiek musial przyjac niezly lomot w przeszlosci - nie mozna wykonac gwaltownego ruchu, podniesc glosu, bardzo sie boi. to pewnie nie nadawalby sie do domu z dzieckiem, co?:shake: Quote
met Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 chyba nie przynajmniej na razie potrzebuje osoby konsekwentnej bardzo i stonowanej tez bardzo on ma bardzo nie po kolei w lebku - trzeba mu wytlumaczyc, jak ten swiat jest zbudowany i gdzie znajduje sie w tym wszystkim jego miejsce hmm... pomysle, skad dziecko wytrzasnac ;) Quote
masienka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Byle nie na pozarcie :evil_lol: a tak serio to husky czy malamuty czesto sie swietnie sprawdzaja w dziecieco-psich relacjach. Oczko mozna wydlubac, paluszek do noska wsadzic:razz: itd. a ofiara lezy i czeka, w najgorszym razie ewakuuje sie tam gdzie go maluch nie dosiegnie Poczekamy i zobaczymy co z niego wyrosnie;) Quote
met Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 ooo, tego nie wiedzialam :D na razie moje dwunozne szczescie wydlubuje oczka Lucy :D Misiek ma jeszcze areszt w lazience Quote
Recommended Posts