weszka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Szkoda :( ale dobrze że chociaż spodobała się inna bieda! Quote
azzie5 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Kacperek pojechał? To rewelacyjnie! Wydawałoby się, że ten pies jakimś cudem nie podbije już niczyjego serca, a tu taka niespodzianka. Bardzo się cieszę. :) [SIZE="1"](a Brus jedzie do domku za 2 tyg.;) ) Będę w piatek schronisku, mam juz naprawiony aparat, więc spróbujemy zrobić nowe fotki. Quote
znikam Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 no, a ja właśnie wróciłam skąd wróciłam (czyli z okolic Augustowa) i na dzień dobry podnoszę sznaucerki, żeby nikt o nich nie zapomniał! Quote
azzie5 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 mam nowe zdjęcia Brygidy, tylko problem ze wstawieniem, narazie jeszcze nie ma ich na stronie schroniska Quote
weszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Takie piękne mordeczki i nie ma chętnych :( Quote
znikam Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 uf, jestem znów. po Brygidę dzwoniła jedna pani, mam nadzieję, że cos z tego będzie. na Alego nadal chętnych bark - ale wysyłam ogłoszenie do gazety... Quote
weszka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Oby oby to była odpowiednia Pani! Powodzenia psiaki! Quote
azzie5 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Brygida jest juz na stronie schroniska w razie potrzeby mam więcej Quote
malawaszka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=254066837 narazie Ali na allegro - oby dla Brygidy już nie było potrzebne :kciuki: Quote
znikam Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 dziękujemy za Allegro :loveu: domek dla Brydzi przyjechał w niedzielę, niestety akurat mnie nie było... relację zdała mi jednak znajoma - i podobno ludzie są porządni. będą czekać tydzień na sterylizację - mam nadzieję że przyjadą... niestety nikt nie pomyślał o podpisaniu umowy adopcyjnej więc nie mamy ich jeszcze 'na smyczy" - lecz skoro są porządni, to miejmy nadzieję, że przyjadą... Quote
znikam Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 i znów podnoszę sznaucery na dobranoc. a w niedzielę do schronu, zobaczymy, może już się z Brygidą będę żegnać... :) Quote
AnkaG Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 No ja też trzymam kciuki i będę częściej zaglądać i podrzucać - może ktoś wypatrzy ... Quote
malawaszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 oby oby było już pożegnanie z Brygidką :kciuki: a potem szybciutko domek dla Alusia :kciuki: Quote
malawaszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 weszka napisał(a):I jak, Brygida wydana???? Weszko - w niedzielę :razz::lol: wiem wiem zajmowanie się psiakami nieźle potrafi skołować :evil_lol: Quote
znikam Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 za to dzisiaj dostałam SMS od znajomej, że ma chętnych (z okolic Grodziska) na Alego. podobno jedzie sprawdzać domek, na ile wszystko wyjdzie nie wiem ale mam nadzieję, że to będzie właśnie TEN dom :D i wygląda na to, że oba sznaucery mają nadzieję... tylko kciuki mocno kciuki trzymać :kciuki: Quote
sacred PIRANHA Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 znikam napisał(a): i wygląda na to, że oba sznaucery mają nadzieję... tylko kciuki mocno kciuki trzymać :kciuki: trzymamy trzymamy!!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ojojojjjj trzymam i zaciskam z całej siły!!!! :kciuki: Quote
weszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 malawaszka napisał(a):Weszko - w niedzielę :razz::lol: wiem wiem zajmowanie się psiakami nieźle potrafi skołować :evil_lol: Łomatko :oops: nie wiem dlaczego przeczytałam "jutro" zamiast "w niedzielę". No a jutro jest dziś więc dopotyuję nerwowo. Rzeczywiście chyba mi rozum odejmuje przez te psiaki :roll::diabloti: malawaszka napisał(a):ojojojjjj trzymam i zaciskam z całej siły!!!! :kciuki: Oj tak, ja też baaardzo mocno :p Za Brygidę :kciuki: Za Alego :kciuki: Quote
Recommended Posts