Rybka_39 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Zuza2610 napisał(a):No i jak? Coś wiadomo:razz:? Ja na razie nic nie wiem:roll: Quote
Rybka_39 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Teoretycznie Aisza powinna byc w new home..a nie wiem jak jest praktycznie:roll: Quote
Zuza2610 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Miejmy nadzieję, że nowy domek będzie!;) Oby... Quote
Rybka_39 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Lucy pewnie wyjechała:roll:....a jajestem ciekawa co z Aisza:razz: Quote
dunia77 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 I jak tam z domkiem? Bo jeśli nadal go nie ma, to mogłabym ją na nowo poogłaszać... Quote
Rybka_39 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Mogłby ktos przedzwonic do schronu? o ja nie mam nic na karcie:-( Quote
Lucy* Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 ona będzie miała domek w maju :roll: wcześniej ta Pani nie da rady .... nie wiem co mam robić.... dla tej suni naprawdę przydałby się tymczas na ten okres... w środę będę w schronisku to ją odwiedzę mam chwilowo zawrót głowy , zawał i nie wiadomo co jeszcze :diabloti: (czyt.masę różnej roboty, problemików i nadgodzin) i proszę Was - jak coś pilnego WYŚLIJCIE CHOĆ SMS !!!! Quote
Rybka_39 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Lucy* napisał(a):ona będzie miała domek w maju :roll: wcześniej ta Pani nie da rady .... nie wiem co mam robić.... dla tej suni naprawdę przydałby się tymczas na ten okres... w środę będę w schronisku to ją odwiedzę mam chwilowo zawrót głowy , zawał i nie wiadomo co jeszcze :diabloti: (czyt.masę różnej roboty, problemików i nadgodzin) i proszę Was - jak coś pilnego WYŚLIJCIE CHOĆ SMS !!!! Kurde to jeszcze długo tam posiedzi:shake:....niech ją ktos wexnie na DT:placz: Quote
Lucy* Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 DT potrzebny !!!!! kto mi pomoże poszukać na mapie dogo ?? :roll: Quote
Rybka_39 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 a moze saffi, game boy ... Szukałam na mapie dogo, ale czy ona moze zostac 9 hsama w domu? Quote
GameBoy Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 przejrzalam ten watek i powiem Wam, ze ja w sumie na DT przyjmuje tylko szczenieta mam suke CC 4 mczna, bardzo dominujaca - jak jest z ta sunia? mam tez kota i nie wezme psa, ktory bedzie go ganial? czy sunia jest nauczona czystosci? gdyby miala byc u mnie tak dlugo potrzebowalabym wsparcia w temacie karmy bo sama nie wyrobie finansowo musialabym tez pogadac z TZ, moze lepiej jakby wzial ja ktos kto nie ma suki z domu? bo z tego co czytalam ona tez dominantka. i dlaczego szukacie w Wawie? Quote
Lucy* Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 z tego co wiem Suczka nie jest dominantem...jest żywa (energiczna) ale fajnie dogaduje się z psami - odkąd jest w schronisku nie miała żadnych scysji :roll: szukamy w Warszawie ponieważ chętna na stały dom jest z okolic Warszawy i weźmie ją na 100% w maju (po przeprowadzce) GameBoy :modla: co o tym myślisz ?? Quote
Rybka_39 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Super by było jakby te kilka misiecy spedziła w domu a nie za kratkami:roll: Quote
GameBoy Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 nie wiem jutro wraca moj Tz nie wiem co on na to, pogadam z nim co z karma dla suni? Quote
Rybka_39 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dogo wreszcie działa. Lucy to co jak ida dzialania?:roll: Quote
Rybka_39 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 ...hop................................. Quote
GameBoy Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Jutro 19.45 program "UWAGA" reportaż o Krzyczkach !!! Oglądać ciotki :cool3: Quote
Rybka_39 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='GameBoy']Jutro 19.45 program "UWAGA" reportaż o Krzyczkach !!! Oglądać ciotki :cool3: Nie ogladała..kłucilam sie w ty momencie z matka:angryy: GB nie wiem co u suni...zygac mi sie chce juz na sama mysl ze mieszkam w Sosnowcu....chcialabym wyczesac te psy obfocic..ale coz nie moge:shake:tzn schron nie pozwala, jedyna osoba ktora moze cokolwiek zrobic jest zapracowana Lucy...:-( Quote
Recommended Posts