oktawia6 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 nie off-uj Piotrek!:nono: to wątek Twoich piesiów!:mad: przywołuję Cię do porządku! Quote
piotrek_b Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 dobze prosę Pani, :eviltong: w Nibylandii wszystko zdarzyć się może - że powtórzę za sobą ;) Quote
piotrek_b Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 czyżby nowa handlerka w Nibylandii Quote
oktawia6 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 nie wiem jak mam ocenic to zdjęcie:niewiem:bo pani zamiast skupic się na wyeksponowaniu Gryfonika skupiła się na sobie-Gryfonika widac połowę mordki a całe zdjęcie wypełnia ta pani. Quote
piotrek_b Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 bo i tak miało być :eviltong: gryfonik jakby znany, a handlerka jeszcze nie, więc przdstawiam: Pani ma na imię Justyna :eviltong: Quote
oktawia6 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Gryfoniki-moja największa miłośc:loveu::loveu::loveu: ten czarny Brabantczyk czyj jest? a Gryfonik obok niego?:lol: Quote
piotrek_b Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 (czarna) FIONA QUEEN Mutazi, G. Brukselski CAPUCINO Braine le Comte Quote
oktawia6 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='piotrek_b'] (czarna) FIONA QUEEN Mutazi, G. Brukselski CAPUCINO Braine le Comte I see........ Quote
oktawia6 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 piękne Gryfoniki:loveu:-wszystkie! Quote
piotrek_b Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 DIGITAL MELODY - przyzwyczaja się do pokazów pod okiem piotrka_b Quote
oktawia6 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 no itutaj też obfocone:lol:Piotrek a portrecik też było zrobic! zbliżenie na mordkę:mad:a nie tylko tak sucho-pozycja wystawowa! Quote
piotrek_b Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 my na wystawce tak trochę po cichu, aby mała sie oswoiła jedynie :p Quote
oktawia6 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 lepiej powiedz jak Twoje malutkie się miewają:loveu: a nie o tych wystawach ciągle-uczłowieczyc Cię muszę. Quote
piotrek_b Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 oktawia6 napisał(a):lepiej powiedz jak Twoje malutkie się miewają:loveu: a nie o tych wystawach ciągle-uczłowieczyc Cię muszę. dziewusie są kochane, każda zna swoje miejsce, ;) matka Zadra zachowuje sie dostojnie, Hulka jest awanturna. Tylko czekają jak kładę się do łoża - od razu mam lizanie mordy, jak przychodzę do domciu wieczorem zmęczony to Zadra po zabiegach lizanka kładzie sie przy mojej twarzy i mnie pilnuje i nie ma mowy aby ktoś jej przeszkodził - zachowuje sie jak wilczyca alfa :p Quote
piotrek_b Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Int.Ch. Zaderka ze swoim panusiem piotrkiem_b cdn Quote
oktawia6 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 co za pościelówka:loveu::loveu::loveu:kto bardziej zaspany z tej dwójki:evil_lol: nabzdyczona minka jak zawsze-super para:lol: Quote
piotrek_b Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='oktawia6']co za pościelówka:loveu::loveu::loveu:kto bardziej zaspany z tej dwójki:evil_lol: nabzdyczona minka jak zawsze-super para:lol: tego nie wiadomo, poza tym niezły to mezalians; panna z tytułami i chłopak z prowincji razem w łóżku :-o:sg168: Quote
oktawia6 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 teraz jakieś zdjęcia dla odmiany na purpurowym pluszu:lol: w gustownym wystroju: w plenerze był, pościelówka byłą teraz w takiej scenerii by się przydało:p Quote
piotrek_b Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 oktawia6 napisał(a):teraz jakieś zdjęcia dla odmiany na purpurowym pluszu:lol: w gustownym wystroju: w plenerze był, pościelówka byłą teraz w takiej scenerii by się przydało:p taraz to zrobimy foty na Westminster jak Zadra stoi na pudle :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
oktawia6 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 piotrek_b napisał(a): taraz to zrobimy foty na Westminster jak Zadra stoi na pudle :megagrin::megagrin::megagrin: Westminster to college w UK Piotrek-a na pudle nie na szafie?:nerwy: Quote
piotrek_b Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='oktawia6']Westminster to college w UK Piotrek-a na pudle nie na szafie?:nerwy: :roflt::roflt::roflt: http://www.westminsterkennelclub.org/ Westminster kennel Club to organizowana przez AKC najbardziej prestiżowa wystawa psów na swiecie :evil_lol: :evil_lol: aaaaaa, ty myslałaś że Zadra idzie do szkoły, no nie wygłupiaj się no :oops: ona już wszystko umie College w UK - no nie mogę - Zadra w szkole - dobre :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 aaaa widzę, że nie jesteś światowy-bo to prestiżowy college Piotrek! nie tylko wystawami człowiek żyje:evil_lol: Quote
piotrek_b Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 oktawia6 napisał(a):aaaa widzę, że nie jesteś światowy-bo to prestiżowy college Piotrek! nie tylko wystawami człowiek żyje:evil_lol: toż to ja ci z prowincji - ino Zadra światowa i prestiżowa :eviltong: oj ależ samymi wystawami , zdecydowanie tylko wystawami człowiek (pies) żyje, no można jeszcze popić wodą :roflt: Quote
Recommended Posts