Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem jak mam ocenic to zdjęcie:niewiem:bo pani zamiast skupic się na wyeksponowaniu Gryfonika skupiła się na sobie-Gryfonika widac połowę mordki a całe zdjęcie wypełnia ta pani.

Posted

oktawia6 napisał(a):
lepiej powiedz jak Twoje malutkie się miewają:loveu: a nie o tych wystawach ciągle-uczłowieczyc Cię muszę.

dziewusie są kochane, każda zna swoje miejsce, ;) matka Zadra zachowuje sie dostojnie, Hulka jest awanturna. Tylko czekają jak kładę się do łoża - od razu mam lizanie mordy, jak przychodzę do domciu wieczorem zmęczony to Zadra po zabiegach lizanka kładzie sie przy mojej twarzy i mnie pilnuje i nie ma mowy aby ktoś jej przeszkodził - zachowuje sie jak wilczyca alfa :p

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='oktawia6']co za pościelówka:loveu::loveu::loveu:kto bardziej zaspany z tej dwójki:evil_lol:
nabzdyczona minka jak zawsze-super para:lol:

tego nie wiadomo, poza tym niezły to mezalians; panna z tytułami i chłopak z prowincji razem w łóżku :-o:sg168:

Posted

oktawia6 napisał(a):
teraz jakieś zdjęcia dla odmiany na purpurowym pluszu:lol: w gustownym wystroju: w plenerze był, pościelówka byłą teraz w takiej scenerii by się przydało:p

taraz to zrobimy foty na Westminster jak Zadra stoi na pudle :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

piotrek_b napisał(a):

taraz to zrobimy foty na Westminster jak Zadra stoi na pudle :megagrin::megagrin::megagrin:

Westminster to college w UK Piotrek-a na pudle nie na szafie?:nerwy:

Posted

[quote name='oktawia6']Westminster to college w UK Piotrek-a na pudle nie na szafie?:nerwy:
:roflt::roflt::roflt:

http://www.westminsterkennelclub.org/
Westminster kennel Club to organizowana przez AKC najbardziej prestiżowa wystawa psów na swiecie :evil_lol: :evil_lol:

aaaaaa, ty myslałaś że Zadra idzie do szkoły, no nie wygłupiaj się no :oops:
ona już wszystko umie

College w UK - no nie mogę - Zadra w szkole - dobre :evil_lol:

Posted

oktawia6 napisał(a):
aaaa widzę, że nie jesteś światowy-bo to prestiżowy college Piotrek!
nie tylko wystawami człowiek żyje:evil_lol:

toż to ja ci z prowincji - ino Zadra światowa i prestiżowa :eviltong:

oj ależ samymi wystawami , zdecydowanie tylko wystawami człowiek (pies) żyje, no można jeszcze popić wodą :roflt: