piotrek_b Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Ziutka napisał(a):Oho hoho, myślałby kto :evil_lol: ależ oczywiście, nie toleruje; hałasu, bohaterstwa i patriotyzmu - (jak by co) :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 piotrek_b napisał(a):ależ oczywiście, nie toleruje; hałasu, bohaterstwa i patriotyzmu - (jak by co) :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I wałkarstwa o ile mnie pamięć nie myli :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ziutka napisał(a):I wałkarstwa o ile mnie pamięć nie myli :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
piotrek_b Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Ziutka napisał(a):I wałkarstwa o ile mnie pamięć nie myli :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: aaa tak, racja, choć to jeszcze strawię (warunkowo). Wałki zakłada się z polotem, finezją, wyobraźnią i wdziękiem, ale jeśli diabeł zaczyna odprawiać msze to spie.dalam gdzie pieprz rośnie. ;) ;) ;) Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 mnie tam walki obce mam proste i takie mi sie podobaja :roll: Quote
piotrek_b Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 GameBoy napisał(a):mnie tam walki obce mam proste i takie mi sie podobaja :roll: no, że wałki są Ci obce to qumaju :p ...ale nie wiem co masz proste, się podobające :cool3: Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 piotrek_b napisał(a):no, że wałki są Ci obce to qumaju :p ...ale nie wiem co masz proste, się podobające :cool3: no a walki nie do krecenia wlosow sa? Quote
piotrek_b Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 GameBoy napisał(a):no a walki nie do krecenia wlosow sa? Ty masz naturalnie piękne, nie musisz się wałkami zajmować, a wałki? wałki to ciężki sprzęt budowlany, nie daj boże aby taki przetoczył się po Twoim uczesaniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 piotrek_b napisał(a):Ty masz naturalnie piękne, nie musisz się wałkami zajmować, a wałki? wałki to ciężki sprzęt budowlany, nie daj boże aby taki przetoczył się po Twoim uczesaniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: po uczesaniu to pol biedy, gorzej jak pod czaszka cos naruszy :roll: Quote
piotrek_b Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 GameBoy napisał(a):po uczesaniu to pol biedy, gorzej jak pod czaszka cos naruszy :roll: aaa, to naprawimy... :evil_lol: ( a tak z czystej męskiej szowini... ciekawości, co może taki wałek naruszyć pod czaszką u kobiety) :diabloti: :evil_lol: :gent: :scared::scared::scared: Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 piotrek_b napisał(a):aaa, to naprawimy... :evil_lol: ( a tak z czystej męskiej szowini... ciekawości, co może taki wałek naruszyć pod czaszką u kobiety) :diabloti: :evil_lol: :gent: :scared::scared::scared: :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: :evil_lol: Quote
piotrek_b Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 ...a jak tam psiut, o którym wczoraj ... Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 a zajrzyj na watekmalucha, sa fotki z dzis jest chyba troche lepiej choc nadal jest zle Quote
piotrek_b Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 będzie dobrze, musi być dobrze ( a właściwie to sam nie wiem jak będzie :oops:), ale będzie dobrze Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 piotrek_b napisał(a):będzie dobrze, musi być dobrze ( a właściwie to sam nie wiem jak będzie :oops:), ale będzie dobrze wlasnie tak ma byc - dobrze, kiedy beda jakies foty? Quote
piotrek_b Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 GameBoy napisał(a):wlasnie tak ma byc - dobrze, kiedy beda jakies foty? foty, zupełnie nie wiem :oops: mam mnóstwo niepotrzebnej pracy, Quote
GameBoy Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 piotrek_b napisał(a):foty, zupełnie nie wiem :oops: mam mnóstwo niepotrzebnej pracy, skoro jest - patrz wyzej, to zostaw ja i dawaj foty:eviltong: Quote
piotrek_b Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 GameBoy napisał(a):skoro jest - patrz wyzej, to zostaw ja i dawaj foty:eviltong: nie mogę (zostawić). Coraz to nowy przypływ "Panta Rhei" wyrzuca na brzeg nowych kretynów, którzy chcąc zaistnieć przysparzają mi pracy, w efekcie mam dziś - jutro przesrany dzień. Quote
piotrek_b Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 GameBoy napisał(a):...to zostaw ją i dawaj foty:eviltong: ...normalnie mówisz i masz :evil_lol: :eviltong: a ponieważ jesień mamy za dni parę to pokażę jak to widać z okien nibylandii Quote
GameBoy Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 ostatnie zdjecie - sliczne widoki, zazdroszcze Quote
Chefrenek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 piotrek_b napisał(a):...normalnie mówisz i masz :evil_lol: :eviltong: a ponieważ jesień mamy za dni parę to pokażę jak to widać z okien nibylandii http://images34.fotosik.pl/366/f7ace79780c35734med.jpg Policja po Ciebie jedzie. Musiałeś coś przeskrobać.:diabloti::diabloti::diabloti: Ciekawe co? :hmmmm: Quote
piotrek_b Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Chefrenek napisał(a):Policja po Ciebie jedzie. Musiałeś coś przeskrobać.:diabloti::diabloti::diabloti: Ciekawe co? :hmmmm: nie po mnie, tylko do mnie :cool1: wódkę mi wiozą chłopaki na sygnale bo właśnie zabrakło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 piotrek_b napisał(a):nie po mnie, tylko do mnie :cool1: wódkę mi wiozą chłopaki na sygnale bo właśnie zabrakło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To trzeba cosik samemu na boku pędzić by mieć coś w zanadrzu jak człowieka przypili.:diabloti: Quote
piotrek_b Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Chefrenek napisał(a):To trzeba cosik samemu na boku pędzić by mieć coś w zanadrzu jak człowieka przypili.:diabloti: a kto by się tym zajmował od czego jest policja, albo np. straż pożarna, też potrafi ugasić pragnienie.:evil_lol: Quote
piotrek_b Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 dzisiaj ufociłem fragment jesieni z gryfonami. Tak to widzę: Quote
Recommended Posts