Ziutka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 GameBoy napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: polecialam na podloge Ciotka...to to jeszcze nic :evil_lol: ale żebyś poczytała nasze (moje i Piotrka) archiwum gg :razz: :diabloti: Quote
GameBoy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Ziutka']Ciotka...to to jeszcze nic :evil_lol: ale żebyś poczytała nasze (moje i Piotrka) archiwum gg :razz: :diabloti: :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: narobila mi smaka Quote
Ziutka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='GameBoy']:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: narobila mi smaka :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
GameBoy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Ziutka napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: jeszcze sie ciesz, niedobra Tytyty :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Miałam telefon od Piotrka :multi: jest w Rumunii na wystawie i wiecie co ??? Zaderka została Championem Rumunii :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: :drink1::drink1::drink1: Quote
GameBoy Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 gratulacje!!! :cunao::cunao::cunao: [SIZE=4]sa juz maluszki?? Quote
Ziutka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 GameBoy napisał(a): [SIZE=4]sa juz maluszki?? Termin był na 23-26, coś pomiędzy tym, więc już powinny być :loveu: Quote
Ziutka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 GameBoy napisał(a):no walsnie, a wiesci zadnych :mad: Jutro Piotruś rano wyjeżdża do domu więc zajedzie we wtorek nad ranem i jak się chłopina nam wyspi to napewno będą wszystkie info - mam nadzieje :mad: Quote
GameBoy Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 nie pozostaje nam nic innego jak grzecznie czekac ;) Quote
Ziutka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 GameBoy napisał(a):nie pozostaje nam nic innego jak grzecznie czekac ;) Owszem, czekamy grzecznie ale tylko do wtorku wieczorem, później będzie manto, że tu zero wieści mamy :mad: Quote
GameBoy Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 cos w ten desen ciotka, wlasnie tak :cool1: Quote
Ziutka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 GameBoy napisał(a):cos w ten desen ciotka, wlasnie tak :cool1: Piotrek...Ty się lepiej zaczynaj bać :mad: Quote
GameBoy Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ziutka napisał(a):Piotrek...Ty się lepiej zaczynaj bać :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
piotrek_b Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 heloł młode damy - Wy sobie tak tutaj rozprawiacie a ja zamiast odespać to prosto z Rumunii do roboty hyc. :p Dziękujemy za gratulacje - Zaderka została champem Rumunii. :multi: Niestety nasza Buka dzieci nie ma, nie wszystko poszło zgodnie z planem :placz: ...tak czasami bywa w hodowli :placz: Quote
GameBoy Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Piotrze, gratuluje zwyciestwa i tytulu z calego serca:multi: co do maluchow - uda sie nastepnym razem Quote
Ziutka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 piotrek_b napisał(a): Niestety nasza Buka dzieci nie ma, nie wszystko poszło zgodnie z planem :placz: ...tak czasami bywa w hodowli :placz: :placz: :placz: :placz: buuu :shake: Quote
millarca Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Gryfonik bedzie moim psem,gdy przejde na emeryture :) pozdrawiam Quote
Ziutka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 GameBoy napisał(a):co tu tak cicho? :roll: No ja właśnie nie wiem :mad: Coś nam się tutaj Piotruś opierdziela delikatnie mówiąc :talker: Gdzie jakieś fotki ??? :-x Quote
GameBoy Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 do ostatniego zdjecia sie przylaczam :mad: Quote
piotrek_b Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 GameBoy napisał(a):co tu tak cicho? :roll: pewnie dlatego, bo mam alergie na hałas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Piotrek zajrzyj prosze w banner z mojego podpisu, mam tam chorego szczeniaka, ktory w ciszy odchodzil w schronie Quote
piotrek_b Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 widziałem, wysłałem Ci prywacik :placz: Quote
Ziutka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 piotrek_b napisał(a):pewnie dlatego, bo mam alergie na hałas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oho hoho, myślałby kto :evil_lol: Quote
Recommended Posts