piotrek_b Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 GameBoy napisał(a):tez bedziesz sie rozsypywac w niedlugim czasie ???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no widzisz, tu też mogą być potrzebne kciuki :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 piotrek_b napisał(a):no widzisz, tu też mogą być potrzebne kciuki :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: oby tylko termin byl podobny bo pracowac musze !! :evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='GameBoy']tez bedziesz sie rozsypywac w niedlugim czasie ???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A skąd :diabloti: ale wiesz...my tam z Piotrkiem to hmm :cool3: lubimy grille w lesie i świniaczka z rożna :evil_lol: kto wie, kto wie :loveu: jesooo Piotrek, ja dzisiaj sobie popijam i pisze goopotki :evil_lol: :eviltong: Quote
GameBoy Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 bo juz sie balam, ze mi sie w srode rozsypiesz... i te drinki :shake::shake::shake::diabloti: Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 GameBoy napisał(a):bo juz sie balam, ze mi sie w srode rozsypiesz... i te drinki :shake::shake::shake::diabloti: Spoko...do środy trzymam fason...musimy bransoletek napleść przeca :diabloti: Quote
piotrek_b Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 w środę to pewnie jeszcze nie - ale co ma wisieć, nie utonie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 piotrek_b napisał(a):w środę to pewnie jeszcze nie - ale co ma wisieć, nie utonie :evil_lol: :evil_lol: w środę to mi się szykuje piżama party u ciotki GameBoy :razz: :diabloti: Quote
piotrek_b Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 piżama party powiadasz, gicio :thumbs: aaa wracając do pewnych skojarzeń o których dziś pisałyście pamiętacie te fotki: to mój ówczesny tymczasowicz Pekinek a na drugiej fotce to już nie on Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 GameBoy napisał(a):to nie ten sam zwierz?? nieeee :cool3: Quote
piotrek_b Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 nie, na pierwszym zdjęciu jest piesek ( co prawda bez jajek ale...) na drugim suczka - też bez jajek - jak by co... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='piotrek_b']w środę to pewnie jeszcze nie - ale co ma wisieć, nie utonie :evil_lol: :evil_lol: mmmm.......z pewnością :cool3: :loveu: :eviltong: Quote
GameBoy Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 piotrek_b napisał(a):śliczniutkie stworzonko ktore konkretnie?? :eviltong: jak do mnie przyjechal byl maly i szary jak sowka teraz tak wyglada Quote
piotrek_b Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 GameBoy napisał(a):ktore konkretnie?? :eviltong: jak do mnie przyjechal byl maly i szary jak sowka teraz tak wyglada ....no konkretnie to małe szare, :evil_lol: Quote
GameBoy Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 piotrek_b napisał(a):....no konkretnie to małe szare, :evil_lol: w kazdym razie to malutek ze swoja mala Pania pieknie urosl :loveu: Quote
piotrek_b Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 kojarzę trochę malutka, tak mi się zdaje :lol: a to Buczka moja, która niedługo zostanie mamą Quote
sylwiaskalska Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Cześć Piotrek no a kto będzie tatusiem przyszłych kluseczek ? Quote
piotrek_b Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 sylwiaskalska napisał(a):Cześć Piotrek no a kto będzie tatusiem przyszłych kluseczek ? jak będą rude tzn że jamnik z naprzeciwka, hihi :evil_lol: :diabloti: a poważnie to: ponownie Arnoldzik, przypadł mi do gustu :p Quote
Ziutka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 piotrek_b napisał(a): ponownie Arnoldzik, przypadł mi do gustu :p A ja myślałam, że Buczce przypadł do gustu :eviltong: Quote
piotrek_b Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Ziutka napisał(a):A ja myślałam, że Buczce przypadł do gustu :eviltong: owszem, ale to "ojciec piotrek" wybrał jej męża, :evil_lol: jak za starych czasów :diabloti: Quote
Ziutka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 piotrek_b napisał(a):owszem, ale to "ojciec piotrek" wybrał jej męża, :evil_lol: jak za starych czasów :diabloti: Mhmm...rozumieju Panu Piotru :evil_lol: KOCHAM NIBYLANDIĘ tyry ryry :loveu: :eviltong: Quote
GameBoy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 piotrek_b napisał(a):owszem, ale to "ojciec piotrek" wybrał jej męża, :evil_lol: jak za starych czasów :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: polecialam na podloge Quote
Recommended Posts