piotrek_b Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 do trzech razy sztuka :eviltong: strzał w dychę za pierwszym Quote
piotrek_b Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 [SIZE="3"]Nibylandia przestawia miot "E" Rudziutki chłopiec z Nibylandii (metrykalnie) będzie miał na imię: Edi van Halen cdn Quote
sylwiaskalska Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Dobra Piotrek obstaje że dziewczynki będą szorstkie a mały gładkowłosy :) jakoś czuje tak w kościach . Mały ma ładną główkę :) Niech rosną zdrowo :) Masz już przyszłych właścicieli ? Quote
piotrek_b Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Jest spore zainteresowanie, ponieważ rodzice nieprzeciętni. :lol: Kto będzie szczęśliwym właścicielem-opiekunem tego jeszcze nie wiem. Prowadzę rozmowy z kandydatami - chcę wybrać najlepsze domy. :lol: Quote
sylwiaskalska Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 piotrek_b napisał(a):Jest spore zainteresowanie, ponieważ rodzice nieprzeciętni. :lol: Kto będzie szczęśliwym właścicielem-opiekunem tego jeszcze nie wiem. Prowadzę rozmowy z kandydatami - chcę wybrać najlepsze domy. :lol: Pewnie nie ma to jak dobre domki :) A jak Zadra się czuje ? Quote
piotrek_b Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 a dziękuje, dziękuje, Zaderka czuje się super - jak szczęśliwa mama :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 To dobrze ma mamusia to dzielna dziewczynka :) Quote
piotrek_b Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Maleńtasy cd. (mam wrażenie że wszystkie będą szorstkie) Quote
Ziutka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Hihihi....ale fajnie do góry kołami śpią :loveu: :loveu: :loveu: Quote
piotrek_b Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='Ziutka']Hihihi....ale fajnie do góry kołami śpią :loveu: :loveu: :loveu: Ziutka, szczególnie ten na lewej stronie śpi kołem do góry :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Ziutka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='piotrek_b']Ziutka, szczególnie ten na lewej stronie śpi kołem do góry :diabloti: :diabloti: :diabloti: :shiny::shiny::shiny::shiny: racja... Quote
piotrek_b Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 ponieważ obecność Nibylandii na dogo dobiega końca wszystkich zainteresowanych wspólnymi wyjazdami na wystawy proszę o ewentualny kontakt mailowy nibylandia@vp.pl Quote
Ziutka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 piotrek_b napisał(a):ponieważ obecność Nibylandii na dogo dobiega końca A przepraszam bardzo....czy Ty się dobrze czujesz :angryy: Chyba sobie robisz jakieś żarty - 1 kwietnia już minął dawno :cool1: Nie chce mi się nawet tego czytać i przyjmować do wiadomości !!! Nibylandia była na dogo Nibylandia jest na dogo Nibylandia będzie na dogo Nic więcej w tym temacie nie mam do powiedzenia i bardzo Cię proszę (a jestem kobietą :diabloti: i kobiecie się nie odmawia :eviltong:) ustosunkuj się do wyrazów :mad: czerwonych :mad: Quote
piotrek_b Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Ziutka napisał(a):A przepraszam bardzo....czy Ty się dobrze czujesz :angryy: Chyba sobie robisz jakieś żarty - 1 kwietnia już minął dawno :cool1: Nie chce mi się nawet tego czytać i przyjmować do wiadomości !!! Nibylandia była na dogo Nibylandia jest na dogo Nibylandia będzie na dogo Nic więcej w tym temacie nie mam do powiedzenia i bardzo Cię proszę (a jestem kobietą :diabloti: i kobiecie się nie odmawia :eviltong:) ustosunkuj się do wyrazów :mad: czerwonych :mad: co ja mogę Ci napisać Ziuteczko ? Nibylandia była na dogo :cool3: Nibylandia póki co jeszcze jest na dogo ;) Nibylandia nie zginie dopóki żyje choć jeden sprawiedliwy :diabloti: amen Quote
Ziutka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 piotrek_b napisał(a):co ja mogę Ci napisać Ziuteczko ? Nibylandia była na godo :cool3: Nibylandia póki co jeszcze jest na dogo ;) Nibylandia nie zginie dopóki żyje choć jeden sprawiedliwy :diabloti: amen I niechaj tak będzie :loveu: Quote
piotrek_b Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Huleczka & maleńtas ETNA mądre rady mamy ZADRY - HULKA jak zwykle wie lepiej stado upolowało ... Hulka ucieka przed ... oddaj mój patyk Quote
Ziutka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Miód na serce takie foteczki :loveu: Poprosimy częściej i więcej :eviltong: Quote
piotrek_b Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Siema Ziuta, ...więcej i częściej, powiadasz - oooo Ziuta, to ci dopiero wyzwanie- ale mówisz i masz, więcej częściej i .... ( jak coś tam ufoce to zapodam ) :diabloti: Quote
Ziutka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 piotrek_b napisał(a):Siema Ziuta, ...więcej i częściej, powiadasz - oooo Ziuta, to ci dopiero wyzwanie- ale mówisz i masz, więcej częściej i .... ( jak coś tam ufoce to zapodam ) :diabloti: Ty mnie tu Kochanie nie czaruj :loveu:, tylko zapodawaj jakieś fotki :mad: I szykuj jakąś miejscówkę na tego leśnego grilla naszego :eviltong: Quote
piotrek_b Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Ziutka napisał(a):Ty mnie tu Kochanie nie czaruj :loveu:, tylko zapodawaj jakieś fotki :mad: I szykuj jakąś miejscówkę na tego leśnego grilla naszego :eviltong: sie robi normalnie - fotencja na życzenie poniżej a grilka też zrobimy, może świniaka upieczemy, co Ziuta? Quote
Ziutka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 piotrek_b napisał(a):sie robi normalnie - fotencja na życzenie poniżej No tylko bym całowała ten noseczek :loveu: :loveu: :loveu: jaki słodziorek :cool3: piotrek_b napisał(a): a grilka też zrobimy, może świniaka upieczemy, co Ziuta? Nie damy rady sami zjeść całego :diabloti: no chyba, że zaprosimy jeszcze wujka Milky i np. ciotkę Agamę :eviltong: Quote
piotrek_b Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Ziuta jak zwykle masz dobre pomysły :evil_lol: Quote
Ziutka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 piotrek_b napisał(a):Ziuta jak zwykle masz dobre pomysły :evil_lol: No baaa :cool3: a co ? zły pomysł...Agama i Milky :shiny: Quote
Ziutka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 O nieee :mad: A co tu taka cisza :angryy: Niezwłocznie domagam się nowych wieści co słychać w Nibylandii :loveu: i domagam się nowych zdjęć :-x w innym przypadku obrażam się na Amen :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Recommended Posts