sylwiaskalska Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='piotrek_b']w połowie kwietnia spodziewamy sie "dzieci" po Zaderce tym razem szczęśliwym tatuśkiem będzie ARNOLD Park Ridge :Cool!::Cool!::Cool!: Czyli są już małe fasolki :multi::multi::multi: Oby był brabantczyk podpalany czyli czarno-brązowy - cudeńko :) mały tzw rotek hihi Quote
piotrek_b Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 no nie wykluczone, że będzie - z tego połączenia może być :p Quote
piotrek_b Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 wesołych świąt życzy hodowla Nibylandia Quote
piotrek_b Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 tutaj dwie śpiące panny Zadrunia przed rozsypką jak powyżej a tu trzy kobiety z Nibylandii - jedna niemalże rodzi, druga dopiero będzie rodzić, a trzecia już nie będzie rodzić.:evil_lol: Quote
Ziutka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='piotrek_b'] a trzecia już nie będzie rodzić.:evil_lol: Ależ proszę mi się nie śmiać z Eli :mad: Quote
piotrek_b Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 nie, nie, ale Pani Ela już na pewno nie będzie rodzić. :evil_lol: Quote
Ziutka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 piotrek_b napisał(a):nie, nie, ale Pani Ela już na pewno nie będzie rodzić. :evil_lol: No niech Ci będzie :eviltong: A dziewczyny piękne jak zawsze :loveu: Już się nie mogę doczekać tych maleństw :cool3: Quote
Ziutka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No i jak tam Zadrunia :loveu: ? Kiedy będą te maluchy...liczyliśmy na dzisiejszą noc i jak ? Quote
piotrek_b Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Ziutka napisał(a):No i jak tam Zadrunia :loveu: ? Kiedy będą te maluchy...liczyliśmy na dzisiejszą noc i jak ? ja juz sam nie wiem, Zadra się pogniewała i rodzić nie będzie, chce nową biżuterię i co ja mam zrobić teraz ? :evil_lol: Quote
Ziutka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 piotrek_b napisał(a):ja juz sam nie wiem, Zadra się pogniewała i rodzić nie będzie Hmm.....no jak to qrka wodna :mad: Quote
piotrek_b Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Ziutka napisał(a):Hmm.....no jak to qrka wodna :mad: no co?... muszę lecieć po kwiaty i jakoś ją skorumpować może wtedy zechce...:evil_lol::diabloti: Quote
Ziutka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 piotrek_b napisał(a):no co?... muszę lecieć po kwiaty i jakoś ją skorumpować może wtedy zechce...:evil_lol::diabloti: No to na co Ty czekasz ? :mad: Jazda po kwiaty i niech rodzi :cool3: Quote
piotrek_b Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 :laola: Do Nibylandii bocian przyniósł dzisiaj trójkę dzieci, dwie dziewczynki (jedna czarna) i rudego chłopca. :cunao::cunao::cunao: Quote
Ziutka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='piotrek_b']:laola: Do Nibylandii bocian przyniósł dzisiaj trójkę dzieci, dwie dziewczynki (jedna czarna) i rudego chłopca. :cunao::cunao::cunao: No to niech się teraz maluszki chowają jak najlepiej :Dog_run::Dog_run: :BIG: :drinka: Quote
piotrek_b Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 a dziękuję Ziuteczko :Rose: są pod opieką Eli i oczywiście moją :loveu: Quote
Ziutka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 piotrek_b napisał(a):a dziękuję Ziuteczko :Rose: są pod opieką Eli i oczywiście moją :loveu: Ahh...no nie ma za co dziękować - w końcu ja przyjaciel Nibylandii jestem :loveu: Rozumiem, że na zdjęcia maluszków możemy wkrótce liczyć :cool3: Quote
piotrek_b Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Ziutka napisał(a):Ahh...no nie ma za co dziękować - w końcu ja przyjaciel Nibylandii jestem :loveu: Rozumiem, że na zdjęcia maluszków możemy wkrótce liczyć :cool3: oczywiście, dzisiaj jednak Zadra i jej dzieci odpoczywają po bardzo długim porodzie. :p Quote
Ziutka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='piotrek_b']oczywiście, dzisiaj jednak Zadra i jej dzieci odpoczywają po bardzo długim porodzie. :p No rzecz jasna, że niech odpoczywają :lol: Piotrek....gg mi nie działa :comp26: :motz:a jak u Ciebie ??? Quote
piotrek_b Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='Ziutka']No rzecz jasna, że niech odpoczywają :lol: Piotrek....gg mi nie działa :comp26: :motz:a jak u Ciebie ??? super działa, kaliber max [SIZE=2]i znowu małe wyglądają jakby miały tydzień czasu - to już drugi taki miot :ekmm: Quote
Ziutka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Allo :cool3: Jak tam się miewają maleńtasy i Zaderka :loveu: Quote
piotrek_b Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 a dziękujemy Zadra + pogłowie = super maleńtasy są już bykasy i otwierają ślipia powoli :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Ziutka']Allo :cool3: Jak tam się miewają maleńtasy i Zaderka :loveu: Obstawiam że najaśniejszy to brabancik hi hi :) Quote
piotrek_b Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 no ciekawe, ciekawe, zobaczymy może brabancik, niedługo będziemy wiedzieli :p Quote
piotrek_b Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 oto dwie fotki z cyklu "gwiazdy nibylandii" kto wie jak się nazywam ?? Quote
Ziutka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='piotrek_b'] kto wie jak się nazywam ?? :ylsuper: TUPSUŚ :ylsuper: Quote
Recommended Posts