Ziutka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 piotrek_b napisał(a):pytałaś ???!!!:-o i co, co ??? :-o mów Ziuta, mów :question:- :look3: :look3: :look3: No nie pytałam :shake: Może Ty zapytaj :diabloti: Quote
piotrek_b Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Ziutka napisał(a):No nie pytałam :shake: Może Ty zapytaj :diabloti: Ziuteczko no przecież to był twój pomysł, :evil_lol: no już dobrze, ;) na pewno pozwoli,;) nie martwmy się :eviltong: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
piotrek_b Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Z archiwum Nibylandii Hulka Hulka Suzi Quote
Ziutka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Zdjęcie Suzi jest powalające wręcz :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Piotrek i jak i jak :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: ? Quote
piotrek_b Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Sylwcia, no pięknie, - powiem; 2 x pięknie od razu przystąpili do dzieła, bez ceregieli,:oops: chłopak jest rewelacja, piękna duża głowa, idealnie osadzony nos, bardzo dobra szata, temperament, układ kończyn, psychika extra. a po wszystkim już siedział przy Zaderce i lizał ja po uchu, no po prostu :gent: :gent: :gent: mówi sie że nie ważne jak facet zaczyna - ważne jak kończy.. ale tutaj, rewela na calaka :evil_lol: Quote
piotrek_b Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Panna Buka - profil, szczególnie dla miłośników Nibylandii Quote
Ziutka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='piotrek_b']Panna Buka - profil, szczególnie dla miłośników Nibylandii Ojoj...czyli dla mnie :loveu: Quote
piotrek_b Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Buka dziękuje, sympatycznym fankom :eviltong: Quote
piotrek_b Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 zgubilem się??? albo mnie nie chcieli :-( teraz jestem w Nibylandii [SIZE="4"]tutaj więcej Quote
oktawia6 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 przepiękne maleństwo uratowane przez Piotrka tylko do odpowiedzialnego i spokojnego domu! Quote
Ziutka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Co tam słychać w Nibylandii :loveu: :loveu: :loveu: Quote
piotrek_b Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Ziutka']Co tam słychać w Nibylandii :loveu: :loveu: :loveu: dziękujemy, dziękujemy, żyjemy :loveu:- Zadrunia odpoczywa a dwie pozostałe dziewczyny przygotowują się do występów w Jarosławiu w przyszły weekend. Będziesz trzymała kciukaski, Ziutka - powiedz ?? :roll: Quote
Ziutka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 piotrek_b napisał(a): Będziesz trzymała kciukaski, Ziutka - powiedz ?? :roll: No pewnie, że będę trzymała :lol: Quote
piotrek_b Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Ziutka napisał(a):No pewnie, że będę trzymała :lol: To fajkowo Ziutka, na Ciebie zawsze można liczyć :p Quote
piotrek_b Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Ziutka napisał(a):Ale na tych fotach maleńtasy :cool3: ten gadzina na górze to Ginger taka psotna i kochana była że qrwa szok, :evil_lol: zawiozłem ją do Frankfurtu(o) pamiętam to jak dzisiaj bo spotkanie było przednie :evil_lol: ja czekałem na niemieckiej stronie :roll: a obecny opiekun na polskiej :roll:, w końcu trafiliśmy się.:eviltong: Quote
piotrek_b Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 a to moja Buka (Jarosław CWC) - robi się z niej gwiazdka ;) ;) ;) :loveu: dla wszystkich fanów Nibylandii :loveu: Quote
Ziutka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Również gratuluje i życze dalszych sukcesów :lol: Quote
piotrek_b Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 dziękujemy miłym Paniom za gratulacje :gent: Quote
piotrek_b Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 w połowie kwietnia spodziewamy sie "dzieci" po Zaderce tym razem szczęśliwym tatuśkiem będzie ARNOLD Park Ridge :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Recommended Posts