sylwiaskalska Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Mis ie, podoba bo jest taka proporcjonalna :) Myśle że na lato będzie w doskonałej formie. Quote
oktawia6 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 sylwiaskalska napisał(a): Widać że siostrzyczki ;) otóż to! - piękne................. Quote
piotrek_b Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [FONT="Arial Black"][SIZE="3"]wszystkim odwiedzającym Nibylandię życzę: Szczęśliwego Nowego 2008 Roku[/FONT] Quote
Ziutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Wszystkiego naj naj w nowym 2008 roku dla Ciebie Piotruś dla Eli i dla całej NIBYLANDII :drink1::BIG::drinka: Życzy Ziutka i mój faflunek poniżej :loveu: Quote
piotrek_b Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 ja, w imieniu Nibylandii :lol: Tobie Ziutka i Faflunkowi również wszystkiego naj ...:calus: Quote
oktawia6 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ten faflun Ziutkowy mnie rozbraja:loveu::eviltong: Quote
Ziutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 oktawia6 napisał(a):ten faflun Ziutkowy mnie rozbraja:loveu::eviltong: Tak samo jak mnie rozwalają Twoje skarby....i mamuśkę moją :cool3: Quote
piotrek_b Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Ziuta ten Twój Faflun nadobny, to jedynak czy masz może coś jeszcze i się nie pucujesz?? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 piotrek_b napisał(a):Ziuta ten Twój Faflun nadobny, to jedynak czy masz może coś jeszcze i się nie pucujesz?? :evil_lol: :evil_lol: Jedynak....niestety :placz: psów już więcej niet :shake: Ale z czterołapów mam jeszcze kota :diabloti: Quote
piotrek_b Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Ziutka napisał(a):Jedynak....niestety :placz: psów już więcej niet :shake: Ale z czterołapów mam jeszcze kota :diabloti: rozumiem, że masz więcej zwierząt - to jest: psa , :evil_lol:a w zasadzie psa i kota, :evil_lol:albo kota na punkcie psa :evil_lol:oraz kota na punkcie kota :evil_lol: albo jeszcze kota na punkcie psa i kota ( ale ja jestem porąbany, jak chińskie litery) ;) Quote
Ziutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 piotrek_b napisał(a):rozumiem, że masz więcej zwierząt - to jest: psa , :evil_lol:a w zasadzie psa i kota, :evil_lol:albo kota na punkcie psa :evil_lol:oraz kota na punkcie kota :evil_lol: albo jeszcze kota na punkcie psa i kota ( ale ja jestem porąbany, jak chińskie litery) ;) taaaaaa.....masz wszystko z tych rzeczy co wymieniłeś :evil_lol: Quote
piotrek_b Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 śpiące panny dwie czarna brabantka Buka i jej bruxelska siostrzenica Hulka. zaraz..., czarna czy czarnoskóra to chyba określenie społecznie niepoprawne, powinno być chyba afrobrabantka, czy jakoś tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Zadra zawsze do spania wybiera najlepsze miejsce w wyrze Quote
Ziutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Hulka jak super śpi do góry kołami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
piotrek_b Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Ziutka']Hulka jak super śpi do góry kołami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] jej wszystko wolno ;)- to moja dzidzia - urodziła się w Nibylandii :lol: w tym roku będą ją podziwiać europejscy koneserzy Quote
Ziutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='piotrek_b'] w tym roku będą ją podziwiać europejscy koneserzy[/quote] A kiedy to podziwianko :cool3: Quote
piotrek_b Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Ziutka']A kiedy to podziwianko :cool3:[/QUOTE] wiosną, latem bo teraz jeszcze jest nieletnia :diabloti: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='piotrek_b']wiosną, latem bo teraz jeszcze jest nieletnia :diabloti: :evil_lol:[/quote] No to czekam w takim razie :mdleje::mdleje::mdleje::flaming: Quote
piotrek_b Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Ziutka']No to czekam w takim razie :mdleje::mdleje::mdleje::flaming:[/QUOTE] i dobrze moja droga - by tylko wytrwali wejdą do mego królestwa cholera to cytat z jakiegoś pamiętnika chyba, czy jak ...- samo tak wyszło :oops: :eviltong: Quote
oktawia6 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Pięknie sobie lulają-bruxelka jest anielska! Zaderka-faktycznie super miejsce-potem wychodzi na kołderkę czy tak całą noc przesypia Piotrek? Quote
Ziutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='piotrek_b']i dobrze moja droga - by tylko wytrwali wejdą do mego królestwa [/quote] WOW....no to czuję się zaszczycona :loveu: Tylko musisz mi tu częściej zapodawać foteczki Hulki bo zapomnę jak wygląda :mad: Quote
piotrek_b Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 ale to ja Ci przypomnę Ziutka - jak zapomnisz :evil_lol: :evil_lol: Oczywiście, że całą noc - jest przykryta tylko głowa jej wystaje. oczywiście pod główką podusia a rano jak się budzą to wszystkie lecą do mnie do wyra i się zaczyna .... Quote
Ziutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='piotrek_b'] oczywiście pod główką podusia a rano jak się budzą to wszystkie lecą do mnie do wyra i się zaczyna ....[/quote] Skąd Ja to znam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 :mdleje: :loveu: :mdleje: :loveu: :mdleje: :loveu: :mdleje: :loveu: :mdleje: :loveu::mdleje: :loveu: :mdleje: CUDA Quote
oktawia6 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 no tyle gderania i nareszcie jakieś porządne foty! to jest to! Quote
Recommended Posts