Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkiego naj naj w nowym 2008 roku dla Ciebie Piotruś dla Eli i dla całej NIBYLANDII :drink1::BIG::drinka:
Życzy Ziutka i mój faflunek poniżej :loveu:

Posted

piotrek_b napisał(a):
Ziuta ten Twój Faflun nadobny, to jedynak czy masz może coś jeszcze i się nie pucujesz?? :evil_lol: :evil_lol:

Jedynak....niestety :placz: psów już więcej niet :shake:
Ale z czterołapów mam jeszcze kota :diabloti:

Posted

Ziutka napisał(a):
Jedynak....niestety :placz: psów już więcej niet :shake:
Ale z czterołapów mam jeszcze kota :diabloti:

rozumiem, że masz więcej zwierząt - to jest: psa , :evil_lol:a w zasadzie psa i kota, :evil_lol:albo kota na punkcie psa :evil_lol:oraz kota na punkcie kota :evil_lol: albo jeszcze kota na punkcie psa i kota ( ale ja jestem porąbany, jak chińskie litery) ;)

Posted

piotrek_b napisał(a):
rozumiem, że masz więcej zwierząt - to jest: psa , :evil_lol:a w zasadzie psa i kota, :evil_lol:albo kota na punkcie psa :evil_lol:oraz kota na punkcie kota :evil_lol: albo jeszcze kota na punkcie psa i kota ( ale ja jestem porąbany, jak chińskie litery) ;)

taaaaaa.....masz wszystko z tych rzeczy co wymieniłeś :evil_lol:

Posted

śpiące panny dwie czarna brabantka Buka i jej bruxelska siostrzenica Hulka.
zaraz..., czarna czy czarnoskóra to chyba określenie społecznie niepoprawne,
powinno być chyba afrobrabantka, czy jakoś tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Zadra zawsze do spania wybiera najlepsze miejsce w wyrze

Posted

[quote name='Ziutka']Hulka jak super śpi do góry kołami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

jej wszystko wolno ;)- to moja dzidzia - urodziła się w Nibylandii :lol:
w tym roku będą ją podziwiać europejscy koneserzy

Posted

[quote name='piotrek_b']wiosną, latem bo teraz jeszcze jest nieletnia :diabloti: :evil_lol:[/quote]
No to czekam w takim razie :mdleje::mdleje::mdleje::flaming:

Posted

[quote name='Ziutka']No to czekam w takim razie :mdleje::mdleje::mdleje::flaming:[/QUOTE]
i dobrze moja droga - by tylko wytrwali wejdą do mego królestwa
cholera to cytat z jakiegoś pamiętnika chyba, czy jak ...- samo tak wyszło :oops: :eviltong:

Posted

[quote name='piotrek_b']i dobrze moja droga - by tylko wytrwali wejdą do mego królestwa
[/quote]
WOW....no to czuję się zaszczycona :loveu:
Tylko musisz mi tu częściej zapodawać foteczki Hulki bo zapomnę jak wygląda :mad:

Posted

ale to ja Ci przypomnę Ziutka - jak zapomnisz :evil_lol: :evil_lol:

Oczywiście, że całą noc - jest przykryta tylko głowa jej wystaje. oczywiście pod główką podusia a rano jak się budzą to wszystkie lecą do mnie do wyra i się zaczyna ....

Posted

[quote name='piotrek_b'] oczywiście pod główką podusia a rano jak się budzą to wszystkie lecą do mnie do wyra i się zaczyna ....[/quote]
Skąd Ja to znam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: