oktawia6 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='Ziutka'] Dokopiemy jej razem.....:diabloti: Ale przetłumaczę Ci jeśli nadal nie rozszyfrowałeś co napisała :evil_lol: "Gryfonik Brabancki-tak wiem-cudownie Piotrek!!!!" bo Piotrek wie-on jest bystry chopak:p. a seledyn na jasnoniebieskim tle to secjalnie:megagrin: masz Piotrek-trochę romantyczności!: http://www.fajnefilmy.net/film/132/Romantyczny_zachod_slonca.htm Quote
piotrek_b Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 romantyczności powiadasz :loveu:- dobrze, że w przenośni - bo wiesz czym może sie skończyć:eviltong: romantyczność o trzeciej w nocy, Foxy :oops: :oops: :oops: ...a jak jeszcze okaże się, że wiesz który guzik nacisnąć ... :diabloti::eviltong::loveu: ale jak ma być romantyczny nastrój to niech tak pozostanie. uwaga treść silnie erotyczna Quote
piotrek_b Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Ziutka'][FONT="Arial Black"]Dokopiemy jej razem[/FONT].....:diabloti: Ale przetłumaczę Ci jeśli nadal nie rozszyfrowałeś co napisała :evil_lol: Ziutka, mój TY bohaterze :thumbs: Quote
Ziutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='piotrek_b']Ziutka, mój TY bohaterze :thumbs: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
piotrek_b Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 tak Wam zapodam w dniu dzisiejszym Quote
Ziutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 hi hi hi....moje łóżeczko i nawet nie myśl, że choć na chwilę na nim przysiądziesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
piotrek_b Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 a tutaj fotka dzisiejsza: FIONA QUEEN Mutazi dotychczas Queeni otrzymała nowe imię - "Buka" Buka jest piękna: ma ładna głowę dobre proporcje ciała - może pójdzie w ślady swej siostry Zadry i zostanie interchampem ?? kto wie Quote
oktawia6 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='piotrek_b'] a tutaj fotka dzisiejsza: FIONA QUEEN Mutazi dotychczas Queeni otrzymała nowe imię - "Buka" Buka jest piękna: ma ładna głowę dobre proporcje ciała - może pójdzie w ślady swej siostry Zadry i zostanie interchampem ?? kto wie daj na razie temu umęczonemu psu wpocząc człowiecze-skup się na jej psychice nawet teraz o tamtym nie myśl.:roll: Quote
Ziutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 oktawia6 napisał(a):daj na razie temu umęczonemu psu wpocząc człowiecze-skup się na jej psychice nawet teraz o tamtym nie myśl.:roll: Rozumiesz Piotruś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cała kochana Oktawia :loveu: Quote
piotrek_b Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Ziutka napisał(a):Rozumiesz Piotruś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cała kochana Oktawia :loveu: Ziutka, jeszcze będziemy bili brawo jak Oktawcia będzie dymała z małą po ringu Mała jest czarna, Okta też w bląd nie wpada - więc wybiegają nam CACIBA aż miło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 piotrek_b napisał(a):Ziutka, jeszcze będziemy bili brawo jak Oktawcia będzie dymała z małą po ringu Mała jest czarna, Okta też w bląd nie wpada - więc wybiegają nam CACIBA aż miło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bardzo chciałabym to zobaczyć :cool3: Mam nadzieję, że dotrzymasz słowa i Okta wybiegna sobie z małą po ringu CACIBA :multi: Quote
piotrek_b Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Ziutka napisał(a):Bardzo chciałabym to zobaczyć:cool3: Mam nadzieję, że dotrzymasz słowa i Okta wybiegna sobie z małą po ringu CACIBA :multi: Ziuta - karkołomne zadanie - ale co ja bym dla Ciebie nie zrobił :evil_lol: :evil_lol: oczywiście, że dotrzymam słowa - pewnie sie w międzyczasie zestarzejemy, ale czym jest czas - nie wiemy - potrafimy go jedynie odmierzać. ;) ;) Quote
Ziutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 piotrek_b napisał(a):Ziuta - karkołomne zadanie - ale co ja bym dla Ciebie nie zrobił :evil_lol: :evil_lol: Innej odpowiedzi nawet bym nie przyjęła do wiadomości :loveu: :cool3: piotrek_b napisał(a): oczywiście, że dotrzymam słowa - pewnie sie w międzyczasie zestarzejemy, ale czym jest czas - nie wiemy - potrafimy go jedynie odmierzać. ;) ;) Staraj się Piotruś staraj to może się w końcu spotkamy :cool3: Bo innej okazji pewnie nie będzie :shake: Quote
piotrek_b Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 aaa, pewnie spotkamy się w takich oto okolicznościach, co nie ? :evil_lol: pstrykacz się pospieszył i nie zdążyłem ustawić Zadry - ale to szczegól jakby Quote
Ziutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laola: :laola: Quote
piotrek_b Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Ziutka napisał(a)::sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laola: :laola: siemasz Ziuta, widzę, że dzisiaj nastrój bjuti, :evil_lol: Quote
Ziutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 piotrek_b napisał(a):siemasz Ziuta, widzę, że dzisiaj nastrój bjuti, :evil_lol: Siemasz Piotruś siemasz :buzi: No nastrój bjuti boś fajną foteczkę zapodał to jak tu płakać :loveu: Quote
piotrek_b Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 a tutaj zobacz co sie dzieje :roll:jedna śpi tam, druga tam :mad:- a piotrek_b gdzie ma spać w doopie? :placz:tak to wygląda ;) Quote
Ziutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 piotrek_b napisał(a):a tutaj zobacz co sie dzieje :roll:jedna śpi tam, druga tam :mad:- a piotrek_b gdzie ma spać w doopie? :placz:tak to wygląda ;) No jak to gdzie.....po środku :diabloti: Quote
piotrek_b Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Ziutka napisał(a):No jak to gdzie.....po środku :diabloti: dwie kobiety w łóżku ;)- jedna czarna, druga ruda kręcona :evil_lol:- człowiek od razu czuje sie młodszy :diabloti: :eviltong: Quote
piotrek_b Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 a to Hulcia podczas wizyty a babci :eviltong: Quote
oktawia6 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Piękności przyszłam po nocy obejrzec naprędce:loveu:tylko co tak skromnie dozujesz Piotruś te zdjęcia?:mad: Quote
piotrek_b Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='oktawia6']Piękności przyszłam po nocy obejrzec naprędce:loveu:tylko co tak skromnie dozujesz Piotruś te zdjęcia?:mad: bo nie ma z czego już wybierać ;)- zdaje mi się :p Quote
Recommended Posts