Ziutka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 piotrek_b napisał(a):żyjemy, żyjemy :evil_lol: fotki też będą ...oczywiście jak zrobię :diabloti: Gdzie te fotki do cholery :evil_lol: :motz::motz::motz: Quote
oktawia6 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 nie-zdjęcia Piotrek! poproszę jutro chcę je widziec!:-x bez wymówek!!!:nono::motz: Quote
piotrek_b Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 oto jedno pilotujące - scenariusz, reżyseria, efekty, inżynieria audiowizualna: piotrek_b :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='oktawia6']nie-zdjęcia Piotrek! poproszę jutro chcę je widziec!:-x bez wymówek!!!:nono::motz: jakie jutro....jakie jutro........DZISIAJ.......przecież już mamy 3-cią w nocy :cool3: ale w sumie to dla Nas dopiero dzień się zaczyna......nie ciotka :evil_lol: Quote
piotrek_b Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Ziutka napisał(a):jakie jutro....jakie jutro........DZISIAJ.......przecież już mamy 3-cią w nocy :cool3: ale w sumie to dla Nas dopiero dzień się zaczyna......nie ciotka :evil_lol: którą mamy?? 3-cią - ło jusu, ło jessu, trzecia godzina a ja jeszcze tu siedzę, idę siusiu, zdrowaśkę yebnąć i do spania. buuuuuuu :diabloti: ;) Quote
Ziutka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 piotrek_b napisał(a):którą mamy?? 3-cią - ło jusu, ło jessu, trzecia godzina a ja jeszcze tu siedzę, idę siusiu, zdrowaśkę yebnąć i do spania. buuuuuuu :diabloti: ;) To czemu jeszcze tu siedzisz :diabloti: Do wyra ino już......bo jutro sesję trzeba zrobić w Nibylandii a do tego musisz się wyspać.........bo potem znowu będziesz miał wymówkę, że fot nie ma :angryy: :mad: bo Cię Okta i Ziuta zagadały na dogo :eviltong: :evil_lol: Quote
piotrek_b Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 no bo jeszcze takie coś bym chciał tutejszej społeczności przybliżyć. Quote
Ziutka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: To masz szczęście - wybaczam tym razem tą długą obecność :evil_lol: Ale jutro chcemy 10 razy więcej........i bez wymówek Bo coś nam sie ostatnio ociągasz chłopie :lmaa: Quote
oktawia6 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 ło matko:loveu::mdleje:ja właśnie bojówki moro sobie sprawiłam-cudna fota Piotrek! mój Dandi ma kombinezon na polarku z ortalionem na mrozy, z kapturkiem-oczywiście też moro:evil_lol: Quote
piotrek_b Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 fotki z Nibylandii - krainy gryfonów Hulka z wizytą u babci Quote
oktawia6 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 :crazyeye::loveu::multi:Piotrek nareszcie cudne pysie-miód malina-cud dziewczyna! mordę bym jej wycałowała:p! ale zdecydowanie 2 fotki to za mało!:placz:chyba, że masz w zanadrzu jeszcze!:lol: Quote
piotrek_b Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='oktawia6']:crazyeye::loveu::multi:Piotrek nareszcie cudne pysie-miód malina-cud dziewczyna! mordę bym jej wycałowała:p! ale zdecydowanie 2 fotki to za mało!:placz:chyba, że masz w zanadrzu jeszcze!:lol: no tak coś tam jeszcze mam po dłuższym czasie kolejny odcinek ;) 2. Spacer poranny jeśli ktos ma wątpliwości to panny z Nibylandii na tym zdjęciu pokazują gdzie maja cały świat Quote
oktawia6 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 śliczności-pięknotki:loveu:jak tam pusto Piotrek-fajnie, tylko pysiałków nie widac jakoś:( może jakieś portrety ciachniesz?:oops::cool3: Quote
Ziutka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 No nareszcie się doczekałyśmy z Oktą na foty. Nie będę ich komentować - wystarczy pokazać..........:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ale cosik mało ich :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
piotrek_b Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 e tam mało, :p przecież nie wszycho na raz, ;) moja droga :evil_lol: Quote
piotrek_b Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [SIZE="3"]karta świąteczna - nibylandia Quote
Ziutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 No proszę...a cóż to za pikna foteczka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
piotrek_b Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Ziutka napisał(a):No proszę...a cóż to za pikna foteczka :loveu: :loveu: :loveu: to pułkownik piotrek z druhem Kamińskim niejakim :evil_lol: Quote
Ziutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 piotrek_b napisał(a):to pułkownik piotrek z druhem Kamińskim niejakim :evil_lol: A gdzie pani pułkownikowa :razz: :razz: :razz: Quote
piotrek_b Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Ziutka napisał(a):A gdzie pani pułkownikowa :razz: :razz: :razz: doi krowę _ :eviltong: Quote
Ziutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 piotrek_b napisał(a):doi krowę _ :eviltong: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: No wiesz........jak tak możesz pisać o Eli :mad: Quote
piotrek_b Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Ziutka napisał(a)::mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: No wiesz........jak tak możesz pisać o Eli :mad: zara no, momento, :look3: ja nie o Eli ino o krowie :gent: Quote
Ziutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 piotrek_b napisał(a):zara no, momento, :look3: ja nie o Eli ino o krowie :gent: Tala lala....bo Ci uwierzę, że o krowie :shock::shock::shock: :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 :multi::multi::multi:przepiękne te zdjęcie z pułkownikiem!!!:loveu:co za rewelacyjny pomysł!:p i śłiczne jest na rąsiach strona wcześniej-bomba:lol:! do tego podoba mi się Twoja kurtka Piotrek-ale coś jakośc fot jest kiepska:-(-musisz to udoskonalic-to wina aparatu? bo w naturalnym świetle dziennym i takie jakieś nieczyste:-( kartka Nibylandiowa jest super ale za krótka-dłużej by móc zatrzymac wzrok na niej-bo jest fajna:evil_lol: Quote
Recommended Posts