piotrek_b Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [SIZE="3"]piotrek_b ******************************************************* [SIZE="3"]ZADRA w Nibylandii - wszytko jest możliwe ******************************************************* [SIZE="3"]"HULKA" DIGITAL MELODY Nibylandia Quote
sylwiaskalska Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 No nareszcie Piotrek założyłeś galerie, będę częstym gościem ponieważ te nasze maluszki są kochane :). No i nie będę jedyna w Galerii z brabantem :) Quote
groszek83 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 http://images20.fotosik.pl/364/592115f589705c76.jpg o matko jaki cudok słodki:loveu: Quote
piotrek_b Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Witam Was kochani, galeria nie będzie dynamiczna, :oops: ale za to jaki zapach!! ;) wpadnijcie tu, gdy melancholia Was ogarnie8-) Quote
misiaczek Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Heloł :). No nareszcie,dziewczyny mają blożek :). Do Sylwii zaglądam,do Oktawii też,to i Ciebie Piotrek nie będę omijać :lol:. Mizianko dla Hulki i Zadry :). Quote
piotrek_b Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 kilka takich fotek: DIGITAL MELODY Nibylandia - hod: piotrek, wł: piotrek DIGITAL SONG Nibylandia - hod: piotrek, wł: Gabriele Buchholz DIGITAL WOMEN Nibylandia - hod: piotrek, wł. Marko Salmela & Jarmo Hilpinen Quote
oktawia6 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 no nie Piotrek ma galerię:p! i jeszcze swój portret na pierwszym poście umieścił! Quote
piotrek_b Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 to to to Robert Redford :oops: Quote
oktawia6 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 piotrek_b napisał(a): to to to Robert Redford :oops: :roflt::roflt::roflt: a tak serio to Piotrek zmień tytuł-nie GRYFONY tylko Gryfoniki Brukselskie-przede wysztkim Gryfony to zupełnia inna rasa i inna grupa-więc już jest wprowadzenie ludzi w błąd-nie mylmy ras!!! PROSZĘ ZMIEN NA GRYFONIKI BRUKSELSKIE!!! jakby ktoś się domyślał czy zamierzał to jest Gryfon: pełna nazwa: GRYFON KORTHALSA a to jest Gryfonik Brukselski: Quote
piotrek_b Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 oktawia6 napisał(a)::roflt::roflt::roflt: a tak serio to Piotrek zmień tytuł-nie GRYFONY tylko Gryfoniki Brukselskie-przede wysztkim Gryfony to zupełnia inna rasa i inna grupa-więc już jest wprowadzenie ludzi w błąd-nie mylmy ras!!! PROSZĘ ZMIEN NA GRYFONIKI BRUKSELSKIE!!! jakby ktoś się domyślał czy zamierzał to jest Gryfon: pełna nazwa: GRYFON KORTHALSA a to jest Gryfonik Brukselski: te mądrala a kto na świecie oprócz Polaczków i Czechów mówi Gryfoniki - odp: NIKT. Jeśli chcemy być precyzyjni to należy używać oryginalnych nazw w języku kraju pochodzenia rasy GRIFFON BRUXELLOIS i nie tylko ten zamieszczony przez Ciebie wyżeł jest gryfonem, pewna odmiana basseta również np. Petit Basset Griffon Vendeen Quote
oktawia6 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 piotrek_b napisał(a): te mądrala a kto na świecie oprócz Polaczków i Czechów mówi Gryfoniki - odp: NIKT. Jeśli chcemy być precyzyjni to należy używać oryginalnych nazw w języku kraju pochodzenia rasy GRIFFON BRUXELLOIS i nie tylko ten zamieszczony przez Ciebie wyżeł jest gryfonem, pewna odmiana basseta również np. Petit Basset Griffon Vendeen tia, mądrala drugi........a forum jest dla kogo?:mad:dla Polaczków!!!:evil_lol: P.S. poza tym cytowane foty muszą byc zalinkowane taki jest regulamin-jak wątpisz to Misiaczkowej się spytaj:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
piotrek_b Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 no to jeszcze powiedz wszystkim, że są gamonie i pomylą wyżła z Gryfonikiem a dlaczego to nie linkuje sie automatem ??? nie wszyscy posługują się IE Quote
oktawia6 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Piotrek znowu się rzucasz:mad: zapomiałeś dodac swego psa myśliwskiego:evil_lol:: jakby ktoś jeszcze nie znał i tej zawodniczki: Quote
sylwiaskalska Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 :roll::roll::roll: Czego to nie wymyślają z tym regulaminem. Ale fakt tak naprawdę to zgadzam się z Piotrkiem nasza Rasa nazywa się Gryfon Brukselki, Belgijski, Brabancki. A Brabantczyk jeszcze ma taką nazwę: Petit Brabancon Piotrek podaje ci stawkę na Wrocław. Na pewno ciekawie będzie wsród brukselskich. Wrocław: Brabantczyk. Psy. O BROWN SUGAR Kogel Mogel O TATOSHA IT'S SVERANA - to jest ten czarny piesek z Łodzi jak pamiętasz CH FOKUS Mutazi - to wiadomo co to za piesek Suki. M HERMIONA Duma Bojarów O EUROPA Duma Bojarów Gryfonik Belgijski. Psy. P ARNOLD Park Ridge CH ERVIN Roxmavel Suki. Sz LORAINE Roxmavel Sz TEQUILA Bargest Sz TIRAMISU Bargest P GWENDOLINA Tamaguci CH JOKO Duma Bojarów Gryfonik Brukselski. Psy. M BEANNACHTAI Undercover Agent M JUNIOR Duma Bojarów M TALISMAN Corsairey Casch P ALI-BE v.d Platte Belskes O ADIS Ondrvel O CAPUCINO Braine le Comte O BEANNACHTAI STORM IN A TEACUP CH ARON Cerny Drak CH XAWIER Bargest Suki. M ANDALUZJA PARK Ridge P HAYDELAND Tamaguci. Zdjęcia będą murowane bo jade ze swoim facetem który ma fioła na punkcie robienia zdjęć więc zegram ci na płytce i wyśle do Ciebie :) Jestem ciekawa rywalizacji Ali-be z Capucino :) U mnie to troche ciekawie bo tak samo jak w Zielonej Górze :) Quote
piotrek_b Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 cześć Sylwcia, no to biegniesz moja droga we Wrocławiu po rasę, :pbez kompleksów, TATOSHA z LALKIEM nie wygra, no a FOKUS też jest do ogrania, choć jest bardzo dobry. Zieliński tak zakręcił , że ja już sam nie wiem,:hmmmm: podobno wycofał Capucino, teraz widzę, że jest, - ja się chyba przejadę do tego Wrocławia i zrobię kontrolę w Mutazi:mad:, sam bym wystawił tego psa, tylko żeby był przygotowany, wiesz co było w Opolu :oops: a TALISMAN Corsairey Casch jest przeznaczony do sprzedania, Quote
sylwiaskalska Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 piotrek_b napisał(a):cześć Sylwcia, no to biegniesz moja droga we Wrocławiu po rasę, :pbez kompleksów, TATOSHA z LALKIEM nie wygra, no a FOKUS też jest do ogrania, choć jest bardzo dobry. Zieliński tak zakręcił , że ja już sam nie wiem,:hmmmm: podobno wycofał Capucino, teraz widzę, że jest, - ja się chyba przejadę do tego Wrocławia i zrobię kontrolę w Mutazi:mad:, sam bym wystawił tego psa, tylko żeby był przygotowany, wiesz co było w Opolu :oops: a TALISMAN Corsairey Casch jest przeznaczony do sprzedania, No własnie trochę zakręcił, no jasne fajnie jakbyś przyjechał do Wrocławia. Mój Lalej wazy 4800 więc troche więcej he he. No pamietam Opole :) Quote
piotrek_b Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 tak myślę własnie, dziś zadzwonię do Wrocławia i dowiem sie :cool1:czy pies będzie wystawiany i czy będzie (jest) przygotowany :roll: Quote
oktawia6 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 mój Dandi waży identycznie 4.800:crazyeye:! Quote
oktawia6 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 sylwiaskalska napisał(a): Zdjęcia będą murowane bo jade ze swoim facetem który ma fioła na punkcie robienia zdjęć więc zegram ci na płytce i wyśle do Ciebie :) rozkoszne a ja nie mogłam się miesiącami od Ciebie odprosic zdjęc ze światowej wystawy-była rok albo 2 lata temu................nawet jednej foty na odczepnego Quote
piotrek_b Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 a moje miągwy odpowiednio: 5600 Zadra i 5100 Hulka :eviltong: w wczesnym okresie szczenięcym należy psa odpowiednio karmić unikając gotowych karm. Moja Zadra była najdrobniejsza z miotu, takie mam zdanie, jak by co :eviltong: Quote
piotrek_b Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 1. SPACER PORANNY z cyklu "Poranne spacery z Bhaktivedantą" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 nowe foty!:evil_lol:wszystkie Gryfoniki są piękne:loveu: Piotrek powiem Ci, że nie podoba mi się, że malutkie nie mają szelek i identyfikatorów-to, że bez smyczy w tym momencie nie ma to znaczenia-to karygodne niedopatrzenie z Twojej strony:shake:. a są takie piękne róźne wzory i kolory do wyboru::shake: Quote
piotrek_b Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 mają identyfikatory pod skórą,:cool1: szelek nie noszą nigdy:p dziewczęta chodzą na ringówkach,:eviltong: tak to wygląda w Nibylandii, Krainie Gryfonów :evil_lol: Quote
Recommended Posts