Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesli nikt go nie szuka, to pies ma zapewniony tymczas w Sremie kolo Poznania u Lucynki W. , bo zwolnilo sie miejsce po colliem Rokim. Lucynka juz jest powiadomiona i wlasnie taki sms o Niej dostalam.

Powtorze, ze jest taka deklaracja. Ja tylko Lucynka wroci (odwozi kolaka Rokiego do nowego domu w Rabce) to na pewno sama napisze.

Posted

_beatka_ napisał(a):
napisalam do paros zeby zrobila psiakow ogloszenia, moze pan sie znajdzie;), teraz trzeba poczekac na reakcje paros:cool3:

Jestem :lol: o napisać w ogłoszeniach i do kogo podać kontakt??

Posted

na pewno nie ma.. a poza tym są różnice w umaszczeniu, ten ma tylko jedną przednią łapę całą białą a na drugiej krótką skarpetkę, a zaginiony ma obie białe.. a co do domu tymczasowego to myślę żeby poczekać jeszcze kilka dni tu bo może znajdzie się właściciel z okolicy, a do Poznania daleko.. ale super że wogóle już jest:)

Posted

piesio już jest w domu!!! na spacerze został rozpoznany, bardzo się ucieszył, poznał swojego właściciela. Okazało się że ma już 15 lat, wcale na tyle nie wygląda. Oby już więcej nie uciekał..

Posted

glingglow napisał(a):
piesio już jest w domu!!! na spacerze został rozpoznany, bardzo się ucieszył, poznał swojego właściciela. Okazało się że ma już 15 lat, wcale na tyle nie wygląda. Oby już więcej nie uciekał..

tO ZNACZY, ZE ZNALAZL SIE WLASCICIEL????

Jesli tak, to trzeba zmienic tytul watku.

Posted

glingglow napisał(a):
a jak zmienić tytuł?

W pierwszym poście wchodzisz w "Edit" potem wchodzisz w "Idź do Zaawansowanych" i zmieniasz tytuł i wybierasz "zapisz zmiany" i już :lol:

Folen napisał(a):
Super wiadomość, jutro pozdejmuję ogłoszenia.. :multi: :multi:

Ja do swoich ogłoszeń nie zdążyłam podać linków na wątku