neverend Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Oto Majki... Ten piesek to kruszynka z ostródzkiego schroniska. Nie wiemy,czy uciekł właścicielom...Znaleziono go samotnego i błąkającego się po ulicach. Sądząc po tym, jak bardzo jest zadbany typujemy, że miał już kochający dom.. Postanowiliśmy zrobić ogłoszenie, lecz już prawie miesiąc nikt nie zgłosił się po niego... Majki to młody psiak...ma 2-3 lata. Jest łagodny i ugodowy. Lubi kontakt z człowiekiem - spacery, zabawy. Reaguje na komendy. Jest przyjacielski a także milusiński... Jego futerko jest milutkie i mięciutkie... Kto pokocha naszego bursztynka??? http://img408.imageshack.us/img408/1566/imgp0520cwo2.jpg kontakt: neverend@vp.pl Quote
Aga_Mazury Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Jest przepiękny, uwielbia kiełbasę.....i dlatego Kocha mnie strasznie na spacerach ;) Quote
lidka_park Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Jest przepiękny, uwielbia kiełbasę.....i dlatego Kocha mnie strasznie na spacerach ;) Aguś, powiedz który cie nie kocha. gdy masz kiełbase w kieszeni :p Quote
neverend Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 lidka_park napisał(a):Aguś, powiedz który cie nie kocha. gdy masz kiełbase w kieszeni :p no właśnie... wszystkie psy w schronisku wiedzą, że jesteś kiełbasiana Ciotka:) Quote
neverend Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Majki jest na wybiegu z Rudaskiem i nowym psem - Bosmanem... Quote
Matusz Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Majki:placz::placz::placz::placz: :placz::placz::placz::placz: Quote
Aga_Mazury Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 <*><*> Majki uwielbiałes kiełbachę....i teraz pewnie masz jej pod dostatkiem... tak mi przykro maleńki :placz: Quote
neverend Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Ostatnie sobotnie zdjęcie... Kochanie....:placz::placz::placz: Quote
Matusz Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 tak, ostanie zdjęcie ostanie to jego spojrzenie :placz::placz::placz::placz::placz: dlaczego Majki??:placz::placz::placz: Quote
quasimodo Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Co się stało z maluszkiem? Tak nagle... Quote
quasimodo Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Boże, taki piękny maluszek :-( Taki wydawał się bezpieczny na zdjęciu - w tym boksie z przyjaciółmi... Quote
neverend Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 A tu niestety..impuls, chwila i życie się kończy... Quote
Matusz Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Majki :-( " Kiedy odchodzi zwierzę, które było szczególnie bliskie komuś, kto pozostał po tej stronie, udaje się na Tęczowy Most. Są tam łąki i wzgórza, na których wszyscy nasi mali przyjaciele mogą bawić się i biegać razem. Mają tam dostatek jedzenia, wody i słońca; jest im ciepło i przytulnie. Wszystkie zwierzęta, które były chore i stare powracają w czasy młodości i zdrowia; te które były ranne lub okaleczone są znów całe i silne, takie, jakimi je pamiętamy marząc o czasach i dniach, które przeminęły. Zwierzęta są szczęśliwe i zadowolone, z jednym małym wyjątkiem: każde z nich tęskni do tej jedynej, wyjątkowej osoby, która pozostała po tamtej stronie. Biegają i bawią się razem, lecz przychodzi taki dzień, gdy jedno z nich nagle zatrzymuje się i spogląda w dal. Jego lśniące oczy są skupione, jego spragnione ciało drży. Nagle opuszcza grupę, pędząc ponad zieloną trawą, a jego nogi poruszają się wciąż prędzej i prędzej. To ty zostałeś dostrzeżony, a kiedy ty i twój najlepszy przyjaciel wreszcie się spotykacie, obejmujecie się w radosnym połączeniu, by nigdy już się nie rozłączyć. Deszcz szczęśliwych pocałunków pada na twoją twarz, twoje ręce znów pieszczą ukochany łeb; patrzysz znów w ufne oczy swego przyjaciela, który na tak długo opuścił twe życie, ale nigdy nie opuścił twego serca." Quote
quasimodo Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Już nie starcza łez - tyle kochanych piesków odchodzi... Tak niewielu udaje się pomóc... Czyli bidulec wybrał się tam, dokąd iść nie powinien... Quote
neverend Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
lidka_park Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Majki... nasz bursztynku kochany... <*> <*> <*> :-( :-( :-( Quote
Evas Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Zajrzałam kiedyś na wątek Majkiego i pomyślałam..taki piękny pies nie będzie długo w schronisku. :-( Quote
neverend Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 ja już po prostu nie mam ochoty nic mówić.... Quote
Recommended Posts