Jump to content
Dogomania

dalmatynka mini - ma dom u dogomaniaczki Marchewki!!!

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diana S napisał(a):
Dlaczego zrezygnowała? była taka chetna na nia ze az do admina "wołała"...

Podobno z powodu swojego psiaka, że jednak nie zaakceptuje:shake:

Posted

Wieicie zadzwoniła do mnie wczoraj pani Agata - to ta osoba, która chciała zaadoptować Benitę. Najwyraźniej Benita przypadła jej do serca, bo dziewczyna nie odpuszcza... Jest po rozmowach ze swoim TZ i z rodzicami. Mówi, że jeśli będą jakieś problemy z akceptacją Benity przez jej psa, to mała mogłaby na jakiś czas pójść do rodziców (oni też mają 2 psy), do wiosny chyba, bo na wiosnę przeprowadzają się już w Warszawy do domku z ogródkiem pod Warszawę, i tam Benita z drugim psem mieliby większy luz, bo na razie mieszkają w mieszkaniu. Dałam pani Agacie jeszcze dwa tygodnie na gruntowne przemyślenia, bo teraz Benita i tak jest "niedysponowana" i do psa jechać nie może. Jest czas na przemyślenie wszystkiego, na spokojne poukładanie sobie myśli, na ewentualne przygotowania na przyjęcie nowego członka rodziny i zobaczymy:p Co myślicie? Jakieś rady? Pani Agata mam nadzieję da radę się w końcu zalogować na dogo i sama się wypowie:cool3:

Posted

Dea jak sie ciesze widac ze sunka nie daje spokoju myslowych pani Agacie , ona jest piekna sunka...piekna! sama bym ja brała gdybym nie miała dwoch swoich poczwar...piekna sunka...
Dea zdawaj kochana relacje co i jak z sunka....ok?

Posted

Często zaglądam na ten wątek bo Benita mnie zauroczyła... jest piękna
i dziwię się, że jeszcze nikt jej nie adoptował. Cieszę się, że zapaliło sie dla niej "światełko w tunelu" . Mam nadzieję, że trafi do wspaniałego domku.

Posted

Witam :)
To ja jestem Agata i to ja pragnę podarować Benitce nowe życie. "Wpadłam na nią" całkiem przypadkiem, szukając w necie informacji o dalmatyńczykach. Wiecie co to jest "impuls z kosmosu"? :lol: No to właśnie tym dostałam w głowę ;) oj, mocno uderzyło ;) i rzeczywiście nie daje spokoju. Jednego pieska już mam - Guzik - moje czarne szczęście przyszło do mnie z lasu - sam sobie mnie znalazł i wybrał na nową panią :loveu: Był zakleszczoną, wychudzoną krwistą papką - przerażliwie pogryziony przez psy. Jest ze mną już 2 lata i jest pięknym kochanym psiakiem. Teraz chcę uratować kolejne cztery śliczne łapki. Co prawda drugiego psiaka planowałam po wyprowadzce z bloku, ale damy sobie radę do wiosny ;) Nie chcę stworzyć tu jakiegoś autobiograficznego posta-tasiemca - więc jeśli chcecie się czegoś o nas dowiedzieć - pytajcie. :lol:

Posted

Marchewko jak sie ciesze ze zalogowałas sie na dogo....Benita to piekna sunka.. tak sliczna ze sama bym ja wzieła ale niestety trzeciego psa nie moge miec... za to Benita znalazła ciebie....teraz pogoda sie zmienia i trzeba jej szybko ciepłeko miejsca u twojego boku....:loveu::loveu: