Diana S Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Jak sie ciesze ze Zuzia trafiła na tak kochajaca rodzine...normalnie jednym tchem czytałam twój post....Marchewko tak sie ciesze ze szczescia Zuzi...aaa a moja Zara (Dalamt) tez uwielbia winogrono...:p:lol: Quote
Gonitwa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Fantastycznie czyta się o tych zabawach i radościach;) Quote
Dea Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 A mnie ten Guzik rozbraja - zabawki nosi swojej dziewczynce:loveu: Marchewka pisz pisz, po tych wszystkich smutkach na różnych wątkach sama przyjemność poczytać takie opowieści. Jak ja bym chciała mieć drugiego psa!!!! I żeby też tworzyły taką zgraną parę:cool3: Quote
Diana S Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Dea napisał(a): Jak ja bym chciała mieć drugiego psa!!!! I żeby też tworzyły taką zgraną parę:cool3: w czym tkwi problem sama mam dwa psy dwie suki i dogaduja sie swietnie...:cool3::cool3: Quote
Dea Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Diana S napisał(a):w czym tkwi problem sama mam dwa psy dwie suki i dogaduja sie swietnie...:cool3::cool3: Musiałabym uśpić teściową...:razz::diabloti: Quote
Gonitwa Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Dea napisał(a):Musiałabym uśpić teściową...:razz::diabloti: Do dzieła:diabloti: Quote
Diana S Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ha ha ha...ja cie moge pomóc....:cool3::cool3:tyle bid czeka na domek....:cool3: Quote
Dea Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 No ciotki hehehe widzę realną pomoc w wysłaniu tesciowej w dłuuuugą podróż:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Recommended Posts