Dea Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 BENITA Benita jest młodą około 2,5 letnią, łagodną i przyjacielską suczką. Nie mogę odkryć do kogo jest bardziej podobna - do pointera czy dalmatynki:cool3: . Trafiła do schroniska kilka tygodni temu w stanie dużego zagłodzenia. Jest przeraźliwie chuda, i nadal nie chce zbyt dużo jeść. W trakcie robienia zdjęć jednak połykała momentalnie smakołyki, i szukała następnych, co świadczy o tym, że nie potrafi się zaaklimatyzować w schronisku, [SIZE=2]i potrzebuje bliskości ludzi. [SIZE=2]Zakładam jej wątek, bo boję się, że w warunkach schroniska dojdzie do wyczerpania jej wątłego psiego ciałka. Ma już allegro, ale potrzebuję pomocy w innych ogłoszeniach, oraz w umieszczeniu jej na forach tych dwóch ras. Quote
agusiazet Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Faktycznie chudziutka strasznie. Ale przy tym prześliczna. Czy jest wysterylizowana, bo boję się, żeby nie wziął ją jakiś pseudo hodowca? Quote
Dea Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 niestety nie:shake: Jeśli pójdzie do adopcji przeze mnie to tego dopilnuję, ale jak prosto ze schronu, to mogę co najwyżej przekonywać, bo w umowie adopcyjnej jest zakaz rozmnażania. Quote
agusiazet Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 A masz możliwość przypilnowania, aby umowa była przestrzegana? Czy to schronisko wykonuje sterylki? Quote
Dea Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 agusiazet napisał(a):A masz możliwość przypilnowania, aby umowa była przestrzegana? Czy to schronisko wykonuje sterylki? Nie sterylizują, schronisko nie ma kasy na to. Przypilnować mogę, bo dają mi adresy do kontroli poadopcyjnych jak chcę. Quote
Diana S Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Jaka ona jest piekna , kurcze co za slicznosci... jaka chudzinka... Podobna do Dalmatynki... Quote
Folen Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Dea przygotuj jakiś tekst i na kogo podać namiary, to wieczorem wrzucę kilka ogłoszeń panienki.. Quote
Dea Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 to kto stawia na dalmatynkę a kto na pointerkę?:evil_lol: Quote
madzia828 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 jaka śliczna:loveu::loveu: ale chudzinka:shake: sama nie wiem ma coś z dalmata i pointera:cool3: Quote
Diana S Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ma duzo z Dalmata nie widzicie ze ma drobne plamki? ma late na pyszczku... Dla mnie tj. mix-Dalmata. Quote
Dea Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Madzia828 no na coś się trzeba zdecydować:evil_lol: Na razie mamy 1:0 dla dalmata:cool3: Quote
Diana S Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ja obstaje przy Dalmacie... Skad te imie BENITA? ktos wie cos wiecej na jej temat? Wstawilam ja na Laciatej... bo dla mnie to piekna Dalmatyna...ta lata na oku cudna panienka... Quote
agusiazet Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dla mnie też mix dalmatyńczyka. Prześliczny, zresztą! Quote
Dea Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 No to chyba mamy rozstrzygnięcie:lol: Dalmatynka:loveu: Benita to mój wymysł, każdego psa ze schroniska muszę jakoś nazwać dając na stronę www.schronisko.cieszyn.pl Benita ma około 2,5 roku. Quote
martasuwałki Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Jaka urocza suńka, aż się wierzyć nie chce, że jest w schronisku... Quote
Dea Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 ja też myślałam, że będzie tam chwilę, awet wątku nie zakładałam , a tutaj tygodnie mijają:-( Quote
Diana S Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dalmatynczykow to jak grzyby po deszczu....:-( Quote
madzia828 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 ślicznotko pokazuj sie na 1 :loveu::loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Biedactwo zagłodzone...... Jak można doprowadzić do takiego stanu.... Bardzo pilnie potrzebne dla dziewczynki chociaż DT !!!!!! Dea - napisz do Paros - poproś w moim imieniu o różne ogłoszenia dla suni (oczywiście oprócz Allegro) !!!!!!! To śliczna sunieczka, chyba szybko znajdzie dom, ale trzeba mocniej ją rozreklamować. Naprawdę musi trafić do porządnych ludzi, zmarnieje do reszty tam, gdzie jest !!!!!!!! Quote
Diana S Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='przyjaciel_koni'] Naprawdę musi trafić do porządnych ludzi, zmarnieje do reszty tam, gdzie jest !!!!!!!! racja pieknotko hopaj po domek Quote
Recommended Posts