Jump to content
Dogomania

dalmatynka mini - ma dom u dogomaniaczki Marchewki!!!

Recommended Posts

Posted

BENITA

Benita jest młodą około 2,5 letnią, łagodną i przyjacielską suczką. Nie mogę odkryć do kogo jest bardziej podobna - do pointera czy dalmatynki:cool3: . Trafiła do schroniska kilka tygodni temu w stanie dużego zagłodzenia. Jest przeraźliwie chuda, i nadal nie chce zbyt dużo jeść. W trakcie robienia zdjęć jednak połykała momentalnie smakołyki, i szukała następnych, co świadczy o tym, że nie potrafi się zaaklimatyzować w schronisku, [SIZE=2]i potrzebuje bliskości ludzi.
[SIZE=2]Zakładam jej wątek, bo boję się, że w warunkach schroniska dojdzie do wyczerpania jej wątłego psiego ciałka. Ma już allegro, ale potrzebuję pomocy w innych ogłoszeniach, oraz w umieszczeniu jej na forach tych dwóch ras.

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety nie:shake: Jeśli pójdzie do adopcji przeze mnie to tego dopilnuję, ale jak prosto ze schronu, to mogę co najwyżej przekonywać, bo w umowie adopcyjnej jest zakaz rozmnażania.

Posted

agusiazet napisał(a):
A masz możliwość przypilnowania, aby umowa była przestrzegana? Czy to schronisko wykonuje sterylki?

Nie sterylizują, schronisko nie ma kasy na to. Przypilnować mogę, bo dają mi adresy do kontroli poadopcyjnych jak chcę.

Posted

Ja obstaje przy Dalmacie...

Skad te imie BENITA? ktos wie cos wiecej na jej temat?
Wstawilam ja na Laciatej... bo dla mnie to piekna Dalmatyna...ta lata na oku cudna panienka...

Posted

Biedactwo zagłodzone......
Jak można doprowadzić do takiego stanu....

Bardzo pilnie potrzebne dla dziewczynki chociaż DT !!!!!!

Dea - napisz do Paros - poproś w moim imieniu o różne ogłoszenia dla suni (oczywiście oprócz Allegro) !!!!!!!

To śliczna sunieczka, chyba szybko znajdzie dom, ale trzeba mocniej ją rozreklamować.

Naprawdę musi trafić do porządnych ludzi, zmarnieje do reszty tam, gdzie jest !!!!!!!!