Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kacedy sposobów jest tysiące nie przeczę, ale Saba nie jest jedynym psem który został wydany za pośrednictwem internetu, Saba nie jest jedynym psem któremu szukaliśmy domu i powiem tak:

Ostatnio z trudnych psów znalazł dom bardzo trudny przypadek FRODO i staruszek BARII, oprócz nich dom znalazło w miesiącu grudniu 30 innych zwierząt.
A to już nie są trzy sekundy.

Wiem, że Wam bardzo zależy na Sabie, ale jedyne co mogę obiecać to, to że jeżeli osoby, które adoptowały Sabę się odezwą, to na pewno Wam przekażę co słychać u Saby.

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Kacedy sposobów jest tysiące nie przeczę, ale Saba nie jest jedynym psem który został wydany za pośrednictwem internetu, Saba nie jest jedynym psem któremu szukaliśmy domu i powiem tak:

Ostatnio z trudnych psów znalazł dom bardzo trudny przypadek FRODO i staruszek BARII, oprócz nich dom znalazło w miesiącu grudniu 30 innych zwierząt.
A to już nie są trzy sekundy.

........że tak zapytam- co ma jedno z drugim wspólnego?. Czy chcesz przez to powiedzieć, że jeśli wykonaliby telefon do właścicieli Saby to czuliby się zobowiązani do dzwonienia do pozostałych? Czyli albo wszyscy, albo nikt?
Jeśli tak to już w zasadzie nie mam pytań, bo jak dla mnie to absurdalna argumentacja.

grazyna9915 napisał(a):
Wiem, że Wam bardzo zależy na Sabie, ale jedyne co mogę obiecać to, to że jeżeli osoby, które adoptowały Sabę się odezwą, to na pewno Wam przekażę co słychać u Saby.

No teraz będę złośliwa- to tak jak byś powiedziała- wiecie, mamy tyle tego "asortymentu", że nie możemy żadnego przypadku traktować indywidualnie. Zatem jeśli zwróci się ktoś do nas z reklamacją to ją rozpatrzymy.
Przepraszam za ostre słowa. To wszystko, co miałam do powiedzenia w temacie.

Posted

Jeśli w schronisku są tacy wspaniali ludzie i tak dbaja o dobro psów nawet tych już wyadoptowanych to to oni wręcz powinni namawiać do sprawdzenia nowych domków i jak tam jest psu. Powinni zrozumieć nasze obawy i troskę o Sabę. Saba nie jest nam obojętna a i Tobie też nie bo pamiętam, że byłaś skłonna wieźć ją przez całą Polskę gdyby tu znalazła dom.
Może przedstaw całą sprawę w telegraficznym skrócie jakiejś dobrej duszy ze schroniska i niech ona zadzwoni i pogada co z Saba. Bo naprawdę się martwimy o nią. Być może wcale nie jest cacy i Saba potrzebuje naszej pomocy a może potrzebuje jej jej nowy właściciel a nie wie do kogo się z tym zwrócić...

• 1 month later...