Bazyliah Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Czy ja dobrze wnioskuję z wątku, że psiunio jest na tymczasie? Biedny Rodeo, nadal domku szukamy :-( Quote
Izunia86 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Podobno psika jest u kogos na tymczasie , chyba ze sie myle :roll: Szkoda ,ze tak wyszlo , nie wiedzialam ze taka sprawa moze tak zdolowac , czuje sie fatalnie :roll: Ale nie mozna tracic nadziei , Rodeo znajdzie swoj ukochany domek , nie dzis ale napewno niedlugo . Jutro zapewne wystawie nowe allegro. Quote
elainfo Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Izunia86 napisał(a):Podobno psika jest u kogos na tymczasie , chyba ze sie myle :roll: Szkoda ,ze tak wyszlo , nie wiedzialam ze taka sprawa moze tak zdolowac , czuje sie fatalnie :roll: Ale nie mozna tracic nadziei , Rodeo znajdzie swoj ukochany domek , nie dzis ale napewno niedlugo . Jutro zapewne wystawie nowe allegro. Izunia nie przejmuj sie tak bardzo .. to przykre , że tak sie skonczyło.. ale ty zrobiłas wszystko co mogłas a ktos ...inny chyba zwalił sprawe.. rece mi opadaja..:shake: Quote
Izunia86 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Trzeba walczyc o domek nadal :cool3: Nowe allegro http://www.allegro.pl/item244310785_rodeo_jak_jamnik_maly_piesek_wejdz_i_pokochaj_.html http://www.gumtree.pl/warszawa/61/12967761.html :loveu: Quote
paros Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Izunia86 napisał(a):Trzeba walczyc o domek nadal :cool3: Nowe allegro http://www.allegro.pl/item244310785_rodeo_jak_jamnik_maly_piesek_wejdz_i_pokochaj_.html :loveu: Trzymam kciuki aby tym razem znalazł dom :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
paros Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 I ...... napisała pani :roll: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
elainfo Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 paros napisał(a):I ...... napisała pani :roll: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:iiiiiiiiiiiii.....??co napisała co napisala??? Quote
Izunia86 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Paros kochana odpowiedz bo zwariuje :roll: :loveu: Co to za wiadomosc , Boze jak mocno trzymam kciuki :lol: Quote
paros Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 elainfo napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:iiiiiiiiiiiii.....??co napisała co napisala??? Izunia86 napisał(a):Paros kochana odpowiedz bo zwariuje :roll: :loveu: Co to za wiadomosc , Boze jak mocno trzymam kciuki :lol: Przepraszam, ale wczoraj byłam bardzo zajęta :cool3: I druga też napisała :lol: Jedna jest zainteresowana, ale pytała jak zachowuje się do dzieci? Druga chciałaby dowiedzieć się czegoś więcej o psiaku, też jest zainteresowana. Podałam telefon p. Joanny i ........ możemy tylko trzymać kciuki za domek dla Rodeo :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Izunia86 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Bardzo mocno trzymam kciuki :loveu: Quote
paros Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Nie wiem co powiedzieć :mdleje: zwaliło mnie kiedy usłyszałam. Okazało się, że Rodeo już od miesiąca ma dom :lol: Na razie nic wiecej nie wiem. Dodam, że nie tylko ja byłam zaskoczona tą informacją ;) Izunia86, może podmień allegro Rodeo na jamniczkę Sandrę :-( Link do wątku Sandry Quote
Izunia86 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Paros nie wiem co powiedziec Ogromnie sie ciesze :multi: To my sie tu martwimy o malucha a on juz dawno dupke wygrzewa na kanapie ;) Ciesze sie ogromnie :loveu: Edit:A czy o suni wiadomo cos wiecej , lub czy ktos ma jakis tekst ( ja nie jestem w tym dobra :( ) Wrazie czego czekam na odpowiedz i zmieniam allegro. Quote
paros Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 :hmmmm: ale wielka radość, takiej jeszcze nie widziałam. :lol: Miałam dostać wyjaśnienia i nic nie dostałam :shake: Mówiłam, że chcemy wiedzieć, jak to się stało, że nic nie wiedzielismy i gdzie mieszka? :roll: O suni coś napiszę na jej wątku :lol: Quote
anouk92 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Zmienił się numer kontaktowy - w sprawie psiaków z fundacji należy kontaktować się z Kamilą 501-635-782 Quote
paros Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Rodeo ma swój dom!!! :multi::multi::multi: Quote
elainfo Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 wow!!!!!!:multi::multi::multi::multi: znasz jakieś szczegóły?? to super wiadomość! Quote
Recommended Posts