Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podobno psika jest u kogos na tymczasie , chyba ze sie myle :roll:
Szkoda ,ze tak wyszlo , nie wiedzialam ze taka sprawa moze tak zdolowac , czuje sie fatalnie :roll: Ale nie mozna tracic nadziei , Rodeo znajdzie swoj ukochany domek , nie dzis ale napewno niedlugo .
Jutro zapewne wystawie nowe allegro.

Posted

Izunia86 napisał(a):
Podobno psika jest u kogos na tymczasie , chyba ze sie myle :roll:
Szkoda ,ze tak wyszlo , nie wiedzialam ze taka sprawa moze tak zdolowac , czuje sie fatalnie :roll: Ale nie mozna tracic nadziei , Rodeo znajdzie swoj ukochany domek , nie dzis ale napewno niedlugo .
Jutro zapewne wystawie nowe allegro.

Izunia nie przejmuj sie tak bardzo .. to przykre , że tak sie skonczyło.. ale ty zrobiłas wszystko co mogłas a ktos ...inny chyba zwalił sprawe.. rece mi opadaja..:shake:

Posted

elainfo napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:iiiiiiiiiiiii.....??co napisała co napisala???

Izunia86 napisał(a):
Paros kochana odpowiedz bo zwariuje :roll: :loveu: Co to za wiadomosc , Boze jak mocno trzymam kciuki :lol:

Przepraszam, ale wczoraj byłam bardzo zajęta :cool3:

I druga też napisała :lol:

Jedna jest zainteresowana, ale pytała jak zachowuje się do dzieci?
Druga chciałaby dowiedzieć się czegoś więcej o psiaku, też jest zainteresowana.

Podałam telefon p. Joanny i ........ możemy tylko trzymać kciuki za domek dla Rodeo :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Nie wiem co powiedzieć :mdleje: zwaliło mnie kiedy usłyszałam. Okazało się, że Rodeo już od miesiąca ma dom :lol: Na razie nic wiecej nie wiem. Dodam, że nie tylko ja byłam zaskoczona tą informacją ;)

Izunia86, może podmień allegro Rodeo na jamniczkę Sandrę :-(
Link do wątku Sandry

Posted

Paros nie wiem co powiedziec

Ogromnie sie ciesze :multi: To my sie tu martwimy o malucha a on juz dawno dupke wygrzewa na kanapie ;) Ciesze sie ogromnie :loveu:

Edit:A czy o suni wiadomo cos wiecej , lub czy ktos ma jakis tekst ( ja nie jestem w tym dobra :( ) Wrazie czego czekam na odpowiedz i zmieniam allegro.

Posted

:hmmmm: ale wielka radość, takiej jeszcze nie widziałam. :lol:

Miałam dostać wyjaśnienia i nic nie dostałam :shake: Mówiłam, że chcemy wiedzieć, jak to się stało, że nic nie wiedzielismy i gdzie mieszka? :roll:

O suni coś napiszę na jej wątku :lol:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...