Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marlena.gda napisał(a):
Żywa ja wyłożę tylko gdzie może na pv napisz to jescze jutro wpłacę, bo później nie ma mnie do przyszłej środy.

Kochana :lol: kliknij w mój banerek i tam znajdziesz namiary konto bokserów w potrzebie
wielkie dzięki :lol:

Posted

[quote name='żywa']mówię o cenie na SGGW, być może można taniej, ja znam ceny warszawskie, poza tym nie proszę nikogo o pokrycie kosztów kastracji, tylko odpowiadam na pytanie

Wiem, że nie prosisz i wiem ile robisz dla boksiów. Napisałam to tylko po to żeby może ciachnąć go gdzieś taniej.
A biedula siedzi przesmutna na kwarantannie. Łasi się do ludzi, a gdy odchodzą to szczeka i wyje ;(

Posted

Moje słoneczko przekochane :-( :-(.....jeszcze troszkę i będziesz już z ciocią Ziutą a potem z ciocią Żywą :loveu:

Żywa bardzo Ci dziękuje za pomoc dla Tytusa....:loveu:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Moje słoneczko przekochane :-( :-(.....jeszcze troszkę i będziesz już z ciocią Ziutą a potem z ciocią Żywą :loveu:

kiedy będzie z ciocią Ziutą?

Posted

asiamm napisał(a):
Napisałam to tylko po to żeby może ciachnąć go gdzieś taniej.
A biedula siedzi przesmutna na kwarantannie. Łasi się do ludzi, a gdy odchodzą to szczeka i wyje ;(

dzięki za fotki, jaki cudny biedulek, może ma widoki na domek, ale .... cicho sza :look3:

Posted

żywa napisał(a):
dzięki za fotki, jaki cudny biedulek, może ma widoki na domek, ale .... cicho sza :look3:

To trzymamy cioteczki.....trzymamy za Tytuska....:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

No to teraz już nic nie zapeszę i mogę wszystko napisać.

JUTRO O 10-TEJ RANO....mOn4 zabiera Tytuska do nowego domku....a kto będzie tym domkiem....właśnie mOn4:multi: :multi: :multi:

Dzięki Żywa :loveu: :loveu: :loveu:
Dziękuje wszystkim za pomoc :loveu: :loveu:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Przepraszam, po prostu nie znam zupełnie nicka :oops:
Ale coś czuję, że Tytus idzie do bokseromaniaczki :multi:

Z krwi i kości, przesiąkniętej do szpiku :loveu:

Posted

Dharma napisał(a):
Monia wymiata :loveu:

Chwała jej za to....:loveu: :loveu: :loveu:

Tak strasznie się cieszę, że TYTUSEK będzie jutro już w nowym domku.....i to jakim domku :multi: :multi:

Dharma....wielkie dzięki :loveu: :loveu: