Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj rano do Sochaczewskiego schroniska "Azorek" został oddany piękny 2 letni bokserek Tytus.
Właściciel oddał boksia z powodu nieustannych kłótni z sąsiadką o psa....podobno Tytus przeskakiwał jakiś 70 cm płotek między posesjami....ile w tym prawdy ....tego nie wie nikt.

oddany także z powodu braku osoby ktora by sie nim zajmowala. Opiekun jest kierowcą tira a żona jak to żona" twój pies to sie nim zajmuj "

Tytusek jest bardzo zadbanym psem....posiada książeczkę zdrowia ze wszystkimi szczepieniami....jest gotowy do adopcji.

Właściciel opowiadał o nim " Uwielbia dzieci...i grać w piłkę...kiedy widział, że wsiadam na rower i biorę piłkę do koszyka to wiedział, że jedziemy na boisko pograć"

Chyba lubi rude kobitki bo podobno byl wpatrzony we mnie choc blondi przy mnie stała:evil_lol:

Prosimy o pomoc w szukaniu domku dla Tytusa. On najgłosniej płacze ze wszystkich psów w schronisku.

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tytusek jest przekochany.

Cały czas siedzi w boksie i przeokropnie płacze......patrzy też tylko w jedno miejsce...w bramę, którą wyszedł jego pan i go zostawił. Jak wyprowadziłyśmy go na mały plac w schronisku to pierwsze co zrobił.....otworzył sobie furtkę i chciał nam zwiać...tak bardzo tęskni.

A ciotka blondi...pierwsze co jak zobaczyła Tytuska to się poryczała :oops: :oops:
Tak na mnie działają boksie :-(

Posted

:crazyeye: o matuchno, Ziuta się zachwycała przez telefon, ale widzę, że miała 100% racji - ten boks jest przepięęęęęękny..! :iloveyou:
Kurde, trzeba silnie nadzorować do jakiego domu trafi- żeby go ktoś nie wziął na reproduktora :placz:

Guest monia3a
Posted

Biedaczek dwa lata żył sobie w ciepełku i się znudził, bo żona nie chciała się nim zajmować :-( Nie dziwne, że płacze ja też bym płakała :placz:

Guest monia3a
Posted

Hmmm, moje wujostwo poszukuje boksia ale młodego, zaproszę ich i pokażę go może akurat się spodoba :razz:

Posted

monia3a napisał(a):
Hmmm, moje wujostwo poszukuje boksia ale młodego, zaproszę ich i pokażę go może akurat się spodoba :razz:

Dwa lata to dopiero wejście w dorosłość, grzej wujostwo niech nie marudzą, psisko jest piękne.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Straszna tragedia dla psa:-( ,skontaktujcie się może z AgaiTheta,ona zajmuje się adopcjami bokserów.

już rano wysłałam jej linka, i la_pegazie

Posted

:placz: Jaki cudny, a 2 fotka mnie rozwaliła :placz: Tytusku, całuski dla Ciebie z gór! :loveu:
Trzeba zrobić wszystko, żeby przed adopcją pozbawić go klejnotów ;) bo jest na prawdę cudny :placz: a te fafelki-spodeczki :placz:

Posted

Bodziulka napisał(a):
:placz: Jaki cudny, a 2 fotka mnie rozwaliła :placz: Tytusku, całuski dla Ciebie z gór! :loveu:
Trzeba zrobić wszystko, żeby przed adopcją pozbawić go klejnotów ;) bo jest na prawdę cudny :placz: a te fafelki-spodeczki :placz:

a klejnoty nie są cudne? :placz: :placz:

Posted

[quote name='AśkaK']A ja na miejscu tego pana żonę oddałabym do schroniska.:diabloti:

Racja........też bym zonę oddała do schroniska :mad: :mad:.....wstrętne babsko.....jak można żyć z kimś takim kto nie lubi zwierząt....bo o kochaniu to już nie wspomnę.

Rozmawiałam dzisiaj z panią Zytą ale TYTUSEK nadal w schronisku..:placz: :placz:
Bardzo płacze....nic a nic nie spał....tylko siedzi i patrzy w brame :shake:

Posted

Danusia12 napisał(a):
Ooooooo....właśnie tak bokser płci męskiej powinien wyglądac :multi:

Racja Danusiu..........ale z każdym dniem w schronisku Tytusek nam zmarnieje....a o nabawieniu się depresji już nie wspomnę :shake: :-(........już wczoraj był pozlepiany kooopką na prawym boku (dwa place wielkości jajek)......a to był jego pierwszy dzień w schronisku :placz: