kasiaprodex Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Dzisiaj rano do Sochaczewskiego schroniska "Azorek" został oddany piękny 2 letni bokserek Tytus. Właściciel oddał boksia z powodu nieustannych kłótni z sąsiadką o psa....podobno Tytus przeskakiwał jakiś 70 cm płotek między posesjami....ile w tym prawdy ....tego nie wie nikt. oddany także z powodu braku osoby ktora by sie nim zajmowala. Opiekun jest kierowcą tira a żona jak to żona" twój pies to sie nim zajmuj " Tytusek jest bardzo zadbanym psem....posiada książeczkę zdrowia ze wszystkimi szczepieniami....jest gotowy do adopcji. Właściciel opowiadał o nim " Uwielbia dzieci...i grać w piłkę...kiedy widział, że wsiadam na rower i biorę piłkę do koszyka to wiedział, że jedziemy na boisko pograć" Chyba lubi rude kobitki bo podobno byl wpatrzony we mnie choc blondi przy mnie stała:evil_lol: Prosimy o pomoc w szukaniu domku dla Tytusa. On najgłosniej płacze ze wszystkich psów w schronisku. Quote
GoniaP Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Piękny!!! Nie warto się zastanawiać nad przeszłością.... Trzeba walczyć o przyszłość!! Tytus, skacz po dom!! Czy bokseromaniacy powiadomieni?? Quote
Ziutka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Tytusek jest przekochany. Cały czas siedzi w boksie i przeokropnie płacze......patrzy też tylko w jedno miejsce...w bramę, którą wyszedł jego pan i go zostawił. Jak wyprowadziłyśmy go na mały plac w schronisku to pierwsze co zrobił.....otworzył sobie furtkę i chciał nam zwiać...tak bardzo tęskni. A ciotka blondi...pierwsze co jak zobaczyła Tytuska to się poryczała :oops: :oops: Tak na mnie działają boksie :-( Quote
Marka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 :crazyeye: o matuchno, Ziuta się zachwycała przez telefon, ale widzę, że miała 100% racji - ten boks jest przepięęęęęękny..! :iloveyou: Kurde, trzeba silnie nadzorować do jakiego domu trafi- żeby go ktoś nie wziął na reproduktora :placz: Quote
Guest monia3a Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Biedaczek dwa lata żył sobie w ciepełku i się znudził, bo żona nie chciała się nim zajmować :-( Nie dziwne, że płacze ja też bym płakała :placz: Quote
Hippies Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Boże dlaczego ludzie są tak okrutni ... :placz: :placz: :placz: Quote
Guest monia3a Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Hmmm, moje wujostwo poszukuje boksia ale młodego, zaproszę ich i pokażę go może akurat się spodoba :razz: Quote
MARCHEWA Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Straszna tragedia dla psa:-( ,skontaktujcie się może z AgaiTheta,ona zajmuje się adopcjami bokserów. Quote
Menrzuś Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Piękniś....z taką urodą długo płakać nie będzie. Quote
luka1 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 monia3a napisał(a):Hmmm, moje wujostwo poszukuje boksia ale młodego, zaproszę ich i pokażę go może akurat się spodoba :razz: Dwa lata to dopiero wejście w dorosłość, grzej wujostwo niech nie marudzą, psisko jest piękne. Quote
Folen Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Śliczny faflunek po prostu :loveu: Też od dłuższego już czasu mam słabość do boksiów.. Quote
asiamm Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 MARCHEWA napisał(a):Straszna tragedia dla psa:-( ,skontaktujcie się może z AgaiTheta,ona zajmuje się adopcjami bokserów. już rano wysłałam jej linka, i la_pegazie Quote
la_pegaza Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Podeślijcie chłopaka na adopcje@bokserywpotrzebie.pl , będzie na stronie i podpytajcie o ogłoszenia prasowe w warszawie. Quote
luka1 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Tytus podskocz troszeczkę może ktoś cię wypatrzy? Quote
AśkaK Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 A ja na miejscu tego pana żonę oddałabym do schroniska.:diabloti: Cudny boksik, wyjątkowy! Do góry piękny! Quote
Bodziulka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 :placz: Jaki cudny, a 2 fotka mnie rozwaliła :placz: Tytusku, całuski dla Ciebie z gór! :loveu: Trzeba zrobić wszystko, żeby przed adopcją pozbawić go klejnotów ;) bo jest na prawdę cudny :placz: a te fafelki-spodeczki :placz: Quote
Menrzuś Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Bodziulka napisał(a)::placz: Jaki cudny, a 2 fotka mnie rozwaliła :placz: Tytusku, całuski dla Ciebie z gór! :loveu: Trzeba zrobić wszystko, żeby przed adopcją pozbawić go klejnotów ;) bo jest na prawdę cudny :placz: a te fafelki-spodeczki :placz: a klejnoty nie są cudne? :placz: :placz: Quote
Ziutka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='AśkaK']A ja na miejscu tego pana żonę oddałabym do schroniska.:diabloti: Racja........też bym zonę oddała do schroniska :mad: :mad:.....wstrętne babsko.....jak można żyć z kimś takim kto nie lubi zwierząt....bo o kochaniu to już nie wspomnę. Rozmawiałam dzisiaj z panią Zytą ale TYTUSEK nadal w schronisku..:placz: :placz: Bardzo płacze....nic a nic nie spał....tylko siedzi i patrzy w brame :shake: Quote
kasiaprodex Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 oj baby tylko klejnoty w głowie. :mad: A co to jeszcze przesle do pooglądania Quote
Menrzuś Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ooooooo....właśnie tak bokser płci męskiej powinien wyglądac :multi: Quote
Ziutka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Danusia12 napisał(a):Ooooooo....właśnie tak bokser płci męskiej powinien wyglądac :multi: Racja Danusiu..........ale z każdym dniem w schronisku Tytusek nam zmarnieje....a o nabawieniu się depresji już nie wspomnę :shake: :-(........już wczoraj był pozlepiany kooopką na prawym boku (dwa place wielkości jajek)......a to był jego pierwszy dzień w schronisku :placz: Quote
AgaiTheta Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Boksia widzimy, ale w ten weekend przybyły nam nowe 4 boksiaki chłopaki :( Quote
Diana S Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Co za piękny chłopczyk, niezła wymówka właścicieli nie ma co... Quote
szyszka.fr Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Podnosze przystojniaka! Moze jakis nocny marek zauwazy.. Quote
Recommended Posts