Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ata']Gonia dzieki....a na tym drugim zdjeciu bylo widac jaki ma smiesznie owlosiony ogon......mysle, ze przy odpowiedniej opiece bylby zniego niezly puchacz.....widac, ze na nozkach brakuje mu wloskow, sa takie... wytarte..........................piekna psina............................:)

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:a mi sie wydaje ze to ciotka Gonia postarala sie o to wytarcie wloskow nozyczkami-czyli male strzyzene bo robily sie tam niezle koltuny:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='kaLOlina']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:a mi sie wydaje ze to ciotka Gonia postarala sie o to wytarcie wloskow nozyczkami-czyli male strzyzene bo robily sie tam niezle koltuny:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] To miała być nasza słodka tajemnica:roll::diabloti:

Posted

[quote name='kaLOlina']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:a mi sie wydaje ze to ciotka Gonia postarala sie o to wytarcie wloskow nozyczkami-czyli male strzyzene bo robily sie tam niezle koltuny:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

.....ups.........ale wpadke zaliczylam

Posted

[quote name='ata'].....ups.........ale wpadke zaliczylam[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cudaczek pozbył sie trochę włosa ;) Byłam nieubłagana, a on, pies anioł, pozwolił mi na mój chrzest bojowy z nożyczkami :diabloti: I nawet dostałam buziaka :multi:

Posted

Cały czas jestem przeświadczona, że chodzi o te głupie zdjęcia, to znaczy ich brak:placz:
przecież ten pies jest ładny i oryginalny, nie powinno być problemu:shake:

Posted

basiaap napisał(a):
Cały czas jestem przeświadczona, że chodzi o te głupie zdjęcia, to znaczy ich brak:placz:
przecież ten pies jest ładny i oryginalny, nie powinno być problemu:shake:

Pewnie masz rację....:roll:

Posted

Ostatnio wystawiłam dwa kudłate pieski. Oba piorunem znalazły domy. Nie mogę pojąć, że Cudaczek tak długo wisi i nic.
musimy kiedyś się wziąć do kupy ciotka i jeszcze raz zrobic te fotki...