Donvitow Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Woow ale ogon jak husarskie skrzydło.:lol: Quote
basiaap Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 No więc też zaglądam do Ciebie, Cudaczku. Quote
kaLOlina Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='ata']Gonia dzieki....a na tym drugim zdjeciu bylo widac jaki ma smiesznie owlosiony ogon......mysle, ze przy odpowiedniej opiece bylby zniego niezly puchacz.....widac, ze na nozkach brakuje mu wloskow, sa takie... wytarte..........................piekna psina............................:) :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:a mi sie wydaje ze to ciotka Gonia postarala sie o to wytarcie wloskow nozyczkami-czyli male strzyzene bo robily sie tam niezle koltuny:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GoniaP Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='kaLOlina']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:a mi sie wydaje ze to ciotka Gonia postarala sie o to wytarcie wloskow nozyczkami-czyli male strzyzene bo robily sie tam niezle koltuny:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] To miała być nasza słodka tajemnica:roll::diabloti: Quote
ata Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='kaLOlina']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:a mi sie wydaje ze to ciotka Gonia postarala sie o to wytarcie wloskow nozyczkami-czyli male strzyzene bo robily sie tam niezle koltuny:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] .....ups.........ale wpadke zaliczylam Quote
GoniaP Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='ata'].....ups.........ale wpadke zaliczylam[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cudaczek pozbył sie trochę włosa ;) Byłam nieubłagana, a on, pies anioł, pozwolił mi na mój chrzest bojowy z nożyczkami :diabloti: I nawet dostałam buziaka :multi: Quote
ata Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 niestety......... dzisiaj Cie nie odwiedze................ Quote
GoniaP Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Nic sie nie ruszyło, i prawdę mówiąc jestem trochę załamana :-( Quote
basiaap Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Cały czas jestem przeświadczona, że chodzi o te głupie zdjęcia, to znaczy ich brak:placz: przecież ten pies jest ładny i oryginalny, nie powinno być problemu:shake: Quote
GoniaP Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 basiaap napisał(a):Cały czas jestem przeświadczona, że chodzi o te głupie zdjęcia, to znaczy ich brak:placz: przecież ten pies jest ładny i oryginalny, nie powinno być problemu:shake: Pewnie masz rację....:roll: Quote
basiaap Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ostatnio wystawiłam dwa kudłate pieski. Oba piorunem znalazły domy. Nie mogę pojąć, że Cudaczek tak długo wisi i nic. musimy kiedyś się wziąć do kupy ciotka i jeszcze raz zrobic te fotki... Quote
ata Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 na tym zdjeciu wyglada rewelacyjnie:loveu: a jakie umaszczenie...ho ho ho.... Quote
Helga&Ares Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 co ja mogę więcej zrobić, jak tylko Cię podnieść.... Quote
GoniaP Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Cudaczku, musisz znaleźć dom i już!! Quote
Helga&Ares Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 spróbuję podesłać jednej rodzince, byli zdecydowani na mixa sznupka z dogo, ale ten ma już zaklepany domek. Quote
Recommended Posts