Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GoniaP napisał(a):
Nie miałam ani jednego maila ani telefonu w sprawie Cudeńka z Allegro :shake:
Ja już nie wiem jak znaleźć mu dom...
To taki kochany pies...

ehhhh ile można się zastanawiać.......:shake:

• Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też nie rozumiem. Wydawałoby się, że każdy powinien go chcieć. Rzadko się takie cudeńka zdarzają. Ludzie są beznadziejni. Ale nie wolno tracić nadziei. Ani cierpliwości. Gdzie znajdę jego banerek?

Posted

agata51 napisał(a):
Ja też nie rozumiem. Wydawałoby się, że każdy powinien go chcieć. Rzadko się takie cudeńka zdarzają. Ludzie są beznadziejni. Ale nie wolno tracić nadziei. Ani cierpliwości. Gdzie znajdę jego banerek?
Agatko, banerek jest w moim podpisie...

Posted

Raczej nic z tego Samogłów, ten domek ma sunię w typie kaukaskiego i jest nią zachwycony. Chcą podobnego psa. Spotkanie w weekend jest też po to
aby zobaczyć jak bardzo i w którym typie kaukaza jest ta sunia.

Posted

witam!
niestety dogo swiruje i nie moge sie przekopac przez caly watek...
interesuje mnie czy ten sliczny kudlacz mieszkal u kogos w domu (na DT)? konkretnie chodzi mi o to czy wiadomo jak sie zachowuje pod nieobecnosc opiekunow w domu:)

(szukam kudlatego milego pieska niekoniecznie mlodego ale sprawdzonego wlasnie pod tym wzgledem)
bede wdzieczna za odpowiedz:)

Posted

Niki-lidka napisał(a):
witam!
niestety dogo swiruje i nie moge sie przekopac przez caly watek...
interesuje mnie czy ten sliczny kudlacz mieszkal u kogos w domu (na DT)? konkretnie chodzi mi o to czy wiadomo jak sie zachowuje pod nieobecnosc opiekunow w domu:)

(szukam kudlatego milego pieska niekoniecznie mlodego ale sprawdzonego wlasnie pod tym wzgledem)
bede wdzieczna za odpowiedz:)

Cudeńko jest w schronisku i bardzo długo już czeka:placz:

Posted

Dorosły pies nie powinien urządzać demolki pod nieobecność opiekunów. Moje psisko po 3,5 latach w schronie (w boksie) od razu zostawał sam w domu i nic złego nie robił. Na początku tylko trochę wył, ale szybko mu przeszło. A Cudeńko przecież zostaje wpuszczany na salony - na pewno jest dobrze wychowanym psem.

Posted

Kasia napisał(a):
To pewny dom?
Mam usuwać aukcję?

magdyska25 napisał(a):
:multi::multi::multi: Gonia napisz coś więcej o tym domku:cool3:

Najpewniejsze pod słońcem!!! Cudaczek nam wyemigrował do Niemiec, do Pani o wielkim sercu, do tego z domem i ogrodem!!! :multi::multi::multi: