magdyska25 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 GoniaP napisał(a):Nie miałam ani jednego maila ani telefonu w sprawie Cudeńka z Allegro :shake: Ja już nie wiem jak znaleźć mu dom... To taki kochany pies... ehhhh ile można się zastanawiać.......:shake: Quote
agata51 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ja też nie rozumiem. Wydawałoby się, że każdy powinien go chcieć. Rzadko się takie cudeńka zdarzają. Ludzie są beznadziejni. Ale nie wolno tracić nadziei. Ani cierpliwości. Gdzie znajdę jego banerek? Quote
Kasia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Dla mnie Cudus to pies marzenie. :loveu: TZ jak zobaczył jego aukcję to tylko powiedział: Dlaczego my nie mamy własnego domku??? :placz: Quote
GoniaP Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 agata51 napisał(a):Ja też nie rozumiem. Wydawałoby się, że każdy powinien go chcieć. Rzadko się takie cudeńka zdarzają. Ludzie są beznadziejni. Ale nie wolno tracić nadziei. Ani cierpliwości. Gdzie znajdę jego banerek? Agatko, banerek jest w moim podpisie... Quote
nika28 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Śliczny!!! podnoszę psiaka, ktoś musi go zauważyć. Quote
agata51 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 GoniaP napisał(a):Agatko, banerek jest w moim podpisie... Ktoś na dogo mi powiedział, że z podpisu nie można. A ja zielona jestem. Quote
KWL Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Raczej nic z tego Samogłów, ten domek ma sunię w typie kaukaskiego i jest nią zachwycony. Chcą podobnego psa. Spotkanie w weekend jest też po to aby zobaczyć jak bardzo i w którym typie kaukaza jest ta sunia. Quote
samoglow Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ale i tak dziekuje :lol: Jakby co, to polecam tego pieknisia. Moze wokol stolicy mieszkaja wielbiciele sznaucerowato-ponowatych :razz: Quote
GoniaP Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 agata51 napisał(a):Jak długo jeszcze?! Do skutku... Quote
agata51 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 GoniaP napisał(a):Do skutku... Skutku, przybywaj! Quote
Kasia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Na allegro 6 obserwatorów... Po co obserwują i robią nadzieję? :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 witam! niestety dogo swiruje i nie moge sie przekopac przez caly watek... interesuje mnie czy ten sliczny kudlacz mieszkal u kogos w domu (na DT)? konkretnie chodzi mi o to czy wiadomo jak sie zachowuje pod nieobecnosc opiekunow w domu:) (szukam kudlatego milego pieska niekoniecznie mlodego ale sprawdzonego wlasnie pod tym wzgledem) bede wdzieczna za odpowiedz:) Quote
Edi100 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Niki-lidka napisał(a):witam! niestety dogo swiruje i nie moge sie przekopac przez caly watek... interesuje mnie czy ten sliczny kudlacz mieszkal u kogos w domu (na DT)? konkretnie chodzi mi o to czy wiadomo jak sie zachowuje pod nieobecnosc opiekunow w domu:) (szukam kudlatego milego pieska niekoniecznie mlodego ale sprawdzonego wlasnie pod tym wzgledem) bede wdzieczna za odpowiedz:) Cudeńko jest w schronisku i bardzo długo już czeka:placz: Quote
agata51 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Dorosły pies nie powinien urządzać demolki pod nieobecność opiekunów. Moje psisko po 3,5 latach w schronie (w boksie) od razu zostawał sam w domu i nic złego nie robił. Na początku tylko trochę wył, ale szybko mu przeszło. A Cudeńko przecież zostaje wpuszczany na salony - na pewno jest dobrze wychowanym psem. Quote
GoniaP Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Kochani, dziś Cudaczek pojechał do domu!!!! :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Kasia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 GoniaP napisał(a): Kochani, dziś Cudaczek pojechał do domu!!!! :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: To pewny dom? Mam usuwać aukcję? Quote
magdyska25 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 GoniaP napisał(a):Kochani, dziś Cudaczek pojechał do domu!!!! :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: :multi::multi::multi: Gonia napisz coś więcej o tym domku:cool3: Quote
GoniaP Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Kasia napisał(a):To pewny dom? Mam usuwać aukcję? magdyska25 napisał(a)::multi::multi::multi: Gonia napisz coś więcej o tym domku:cool3: Najpewniejsze pod słońcem!!! Cudaczek nam wyemigrował do Niemiec, do Pani o wielkim sercu, do tego z domem i ogrodem!!! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts