Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia napisał(a):
Prosimy tych 4 obserwatorów o kontaktowanie się i decydowanie bo Cudaczek jest najcudowniejszy i to jedyna Wasza szansa...:cool3:

Oj tak tak!:loveu:

• Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam takiego maila:
Witam Cie Małgosiu i od razu chce Cie zapytac gdzie mieszkasz bo nie podane jest na Allegro .Bardzo mi sie podoba Cudaczek i byłbym nim zainteresowany.Jesli nie jest daleko do Ciebie to zdecyduje sie przyjechac i ewentualnie bym wzioł tego pieska .Prosze o odpowiedz!!! nie wymagam adresu ale tylko nazwe miejscowosci .Ja mieszkam w Ostrowcu św.jak bedzie niedaleko to zadzwonie i dogadamy sie co do sprawy .

Posted

Jak bralam do transportu psiaka ze schronu w Sopocie, to dali mi do wypelnienia taka karteluche, ze jestem odbiorca, no i musialam podac dane domu docelowego. Gonia, a Ty nie mozesz wziac cudaka niby dla siebie. Tylko, rzecz jasna, domek musialby byc pewny, po wizycie.

Posted

samoglow napisał(a):
Jak bralam do transportu psiaka ze schronu w Sopocie, to dali mi do wypelnienia taka karteluche, ze jestem odbiorca, no i musialam podac dane domu docelowego. Gonia, a Ty nie mozesz wziac cudaka niby dla siebie. Tylko, rzecz jasna, domek musialby byc pewny, po wizycie.
Nie mogę. Nigdy bym tego nie zrobiła. Znam się z Panią Wandą od dawna, i uważam, że jeśli komuś bardzo zależy na psiaku, to znajdzie do niego drogę.

Posted

Trzymam kciuki, Cudeńko. Jestem z tobą od pół roku i bardzo bym chciała, żebyś znalazł już dom. Ostrowiec będzie najpiękniejszym miejscem na ziemi, jeżeli zabierze cię tam twój Pan.

Posted

Kasia napisał(a):
Co u Cudaczka?

Kasiu, tak bym chciała żeby to Twoje allegro zadziałało!
Wiecie, najwięcej telefonów i emaili było ostatniego dnia aukcji Cezara.Mam nadzieję ze Cudaczkowi też się posypią domki jak lawina!

Posted

Edi100 napisał(a):
Kasiu, tak bym chciała żeby to Twoje allegro zadziałało!
Wiecie, najwięcej telefonów i emaili było ostatniego dnia aukcji Cezara.Mam nadzieję ze Cudaczkowi też się posypią domki jak lawina!

muszą się posypać!!!
Mam nadzieję że wreszcie doceniona zostanie uroda psiaka bo jest przepiękny!!!!