Edi100 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Kasia napisał(a):Prosimy tych 4 obserwatorów o kontaktowanie się i decydowanie bo Cudaczek jest najcudowniejszy i to jedyna Wasza szansa...:cool3: Oj tak tak!:loveu: Quote
samoglow Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Takie cudne psisko! Taka super aukcja! Na co oni czekaja?:crazyeye: :cool3: Niech sobie zrobia prezent na Wielkanoc :lol: Quote
magdyska25 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Prezencik to raczej nie ale przyjaciel na wielkanoc to już lepiej brzmi:);) Quote
magdyska25 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Super psiak chce wreszcie poczuć co to dom!!!!!!!! Quote
GoniaP Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Dostałam takiego maila: Witam Cie Małgosiu i od razu chce Cie zapytac gdzie mieszkasz bo nie podane jest na Allegro .Bardzo mi sie podoba Cudaczek i byłbym nim zainteresowany.Jesli nie jest daleko do Ciebie to zdecyduje sie przyjechac i ewentualnie bym wzioł tego pieska .Prosze o odpowiedz!!! nie wymagam adresu ale tylko nazwe miejscowosci .Ja mieszkam w Ostrowcu św.jak bedzie niedaleko to zadzwonie i dogadamy sie co do sprawy . Quote
Kasia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Owszem, ja nie podałam w aukcji miejscowosci bo nie każdy sobie tego życzy. ;) Małgosiu ile jest z Ostrowca do Was? Quote
samoglow Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Oj, to daleko, ale jakby ktos sprawdzil domek, to transport by sie pewnie zorganizowalo, no nie? jakas zrzuteczka na benzyne...:razz: Quote
GoniaP Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 No właśnie nie do końca, bo z tego schroniska psiaki muszą być odebrane osobiśce przez potencjalnego wlaściciela... Quote
samoglow Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Jak bralam do transportu psiaka ze schronu w Sopocie, to dali mi do wypelnienia taka karteluche, ze jestem odbiorca, no i musialam podac dane domu docelowego. Gonia, a Ty nie mozesz wziac cudaka niby dla siebie. Tylko, rzecz jasna, domek musialby byc pewny, po wizycie. Quote
GoniaP Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 samoglow napisał(a):Jak bralam do transportu psiaka ze schronu w Sopocie, to dali mi do wypelnienia taka karteluche, ze jestem odbiorca, no i musialam podac dane domu docelowego. Gonia, a Ty nie mozesz wziac cudaka niby dla siebie. Tylko, rzecz jasna, domek musialby byc pewny, po wizycie. Nie mogę. Nigdy bym tego nie zrobiła. Znam się z Panią Wandą od dawna, i uważam, że jeśli komuś bardzo zależy na psiaku, to znajdzie do niego drogę. Quote
samoglow Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Pewnie masz racje, tylko zal mi psiska, a sama wziac go nie moge, niestety. :-( Quote
samoglow Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Wesolych Swiat dla cioteczek i zdrowych dla Cudaczka :) Quote
agata51 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Trzymam kciuki, Cudeńko. Jestem z tobą od pół roku i bardzo bym chciała, żebyś znalazł już dom. Ostrowiec będzie najpiękniejszym miejscem na ziemi, jeżeli zabierze cię tam twój Pan. Quote
Edi100 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Kasia napisał(a):Co u Cudaczka? Kasiu, tak bym chciała żeby to Twoje allegro zadziałało! Wiecie, najwięcej telefonów i emaili było ostatniego dnia aukcji Cezara.Mam nadzieję ze Cudaczkowi też się posypią domki jak lawina! Quote
magdyska25 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Edi100 napisał(a):Kasiu, tak bym chciała żeby to Twoje allegro zadziałało! Wiecie, najwięcej telefonów i emaili było ostatniego dnia aukcji Cezara.Mam nadzieję ze Cudaczkowi też się posypią domki jak lawina! muszą się posypać!!! Mam nadzieję że wreszcie doceniona zostanie uroda psiaka bo jest przepiękny!!!! Quote
kaLOlina Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 cudaczku trzymam kciuki za Ciebie!!! mocno mocno! Quote
magdyska25 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Cudeńko i ludzie się nie zgłaszają?? Ile dni jeszcze zostało na allegro? ma jakiś obserwatorów? Quote
Kasia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Allegro kończy sie w piątek. Aukcja jest wyróżniona i cały czas jest 3 obserwatorów. http://www.allegro.pl/item329520824_sznaucerowate_cudenko_puchata_kudlata_przytulanka.html A może tytuł zmienić? macie jakieś pomysły? Quote
Edi100 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Kasia napisał(a):Allegro kończy sie w piątek. Aukcja jest wyróżniona i cały czas jest 3 obserwatorów. http://www.allegro.pl/item329520824_sznaucerowate_cudenko_puchata_kudlata_przytulanka.html A może tytuł zmienić? macie jakieś pomysły? Obserwatorzy decydować się! Quote
Recommended Posts